Povezane vesti

Razgovor na Skaju razotkrio jezivu tajnu "škaljaraca"! Hvalili se kako su zakopavali žrtve, pa otkrili stravičan detalj…

Razgovor na Skaju razotkrio jezivu tajnu "škaljaraca"! Hvalili se kako su zakopavali žrtve, pa otkrili stravičan detalj…

Blic pre 3 dana
Optuženi su primali novac i stanove za izvršavanje likvidacija, a ključni dokaz protiv njih su presretnute Skaj poruke o ubistvima i postupanju sa telima žrtava Unutar grupe postojao je 'krtica', Predrag Đuričković, koji je namamljivao suparnike na smrtonosne zamke, a postojala je i sumnja da će sarađivati s policijom Crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo saopštilo je da je podiglo optužnicu protiv pripadnika škaljarskog klana koji se sumnjiče da su od 2015.… »
Brate koliko sam ih ja zakopao, i to za smešne pare! Poruke škaljaraca otkrila jezive zločine, Leskovčanina zazidali u…

Brate koliko sam ih ja zakopao, i to za smešne pare! Poruke škaljaraca otkrila jezive zločine, Leskovčanina zazidali u…

Kurir pre 3 dana
Među ubistvima za koje se terete je i likvidacija Ilije Krstića iz Leskovca, čiji su ostaci prošle godine pronađeni zazidani u kotorsku tvrđavu. Prema detaljima optužnice, koju su objavili crnogorski mediji, pripadnici kriminalne grupe postali su Lazara Klakor, Tripo Ivović, Stefan Janković, Stefan Đukić Mandić, Vuk Lakićević, Stefan Mićić, Predrag Đuričković i Mališa Bubanja, zajedno sa sada pokojnima Damirom Hodžićem, Zijadom Nurkovićem i Edmondom Mustafom.… »
Podignuta optužnica protiv škaljaraca, u prepiskama se hvalili kako su zakopavali žrtve: "Nanjušiće ga lisica, policija nam ne…

Podignuta optužnica protiv škaljaraca, u prepiskama se hvalili kako su zakopavali žrtve: "Nanjušiće ga lisica, policija nam ne…

Nova pre 3 dana
Među ubistvima za koja se terete je i likvidacija Ilije Krstića iz Leskovca, čiji su ostaci prošle godine pronađeni zazidani u kotorsku tvrđavu. Prema detaljima optužnice, koju su objavili crnogorski mediji, pripadnici kriminalne grupe postali su Lazar Klakor, Tripo Ivović, Stefan Janković, Stefan Đukić Mandić, Vuk Lakićević, Stefan Mićić, Predrag Đuričković i Mališa Bubanja, zajedno sa sada pokojnim Damirom Hodžićem, Zijadom Nurkovićem i Edmondom Mustafom. Zadatke… »

Vesti dana »