Povezane vesti

Bežala sa 17.000€, a sad zavela doktora: Tea doživela dramu zbog alkohola i maloletnika: Jedva se izvukla

Bežala sa 17.000€, a sad zavela doktora: Tea doživela dramu zbog alkohola i maloletnika: Jedva se izvukla

Telegraf pre 5 sati
Tea je maksimalno posvećena karijeri, a da su njen trud i rad urodili plodom dokaz je to što ima veliki broj nastupa, pa su je za kratko vreme nazvali i "kraljicom bakšiša". Međutim, iako joj karijera ide uzlaznom putanjom, pevačica doživljava i neprijatne situacije. - Prija mi taj epitet, zahvalna sam svojoj publici na tome. Pevala sam na jednom veselju nakon kog su nas ganjali da im vratimo bakšiš. Kada sam shvatila da je situacija alarmantna, uzela sam torbu i… »
"Uzela sam torbu i sakrila se": Pevačica sa 17.000 evra pobegla sa slavlja, a kada čujete koliki je najveći bakšiš koji je…

"Uzela sam torbu i sakrila se": Pevačica sa 17.000 evra pobegla sa slavlja, a kada čujete koliki je najveći bakšiš koji je…

Nova pre 43 minuta
Tea je tom prilikom progovorila i o jednoj neprijatnoj situaciji koja ju je zadesila. Naime, ona je na nastupu dobila bakšiš od 17.000 evra, a onda je morala da se krije jer su je optuživali da je pare ukrala. "Prija mi taj epitet, zahvalna sam svojoj publici na tome. Pevala sam na jednom veselju nakon kog su nas ganjali da im vratimo bakšiš. Kada sam shvatila da je situacija alarmantna, uzela sam torbu i sakrila se u drugu prostoriju. Tada je majka jednog dečka… »
Uzela bakšiš od 17.000 € i pobegla, sad zavela doktora: "Nije znao ko sam, ne čita o meni, čita svoje knjige"

Uzela bakšiš od 17.000 € i pobegla, sad zavela doktora: "Nije znao ko sam, ne čita o meni, čita svoje knjige"

Mondo pre 2 sata
Kada je shvatila da je situacija alarmantna, Tea je uzela svoju torbu i sakrila se u drugu prostoriju. Majka jednog dečka je urlala i optuživala pevačicu da mu je dala alkohol i uzela sav novac, što je Tea demantovala istakavši da nikoga ne može naterati da joj da pare. Ona je otkrila i da je najveći bakšiš koji je ikada dobila sa svojim bendom iznosio čak 48.000 evra. - Prija mi taj epitet, zahvalna sam svojoj publici na tome. Pevala sam na jednom veselju nakon… »
Uzela bakšiš od 17.000 evra i pobegla sa slavlja, a sad zavela doktora: "Nije ni znao ko sam, ne čita o meni, čita svoje…

Uzela bakšiš od 17.000 evra i pobegla sa slavlja, a sad zavela doktora: "Nije ni znao ko sam, ne čita o meni, čita svoje…

Blic pre 3 sata
Najveći bakšiš koji je sa svojim bendom dobila iznosio je 48.000 evra, a novac ulaže u karijeru i strast prema štiklama. Pevačica Tea Bilanović, koju mnogi nazivaju "kraljicom bakšiša", doživela je neprijatnu dramu kada je optužena za navodnu krađu 17.000 evra. Nakon jednog veselja izbio je incident jer su gosti ganjali pevačicu i njen bend kako bi im vratili dati bakšiš. Kada je shvatila da je situacija alarmantna, Tea Bilanović je uzela svoju torbu i sakrila se u… »
Sa nastupa bežala sa 17.000 evra, a sad zavela doktora: Tea doživela dramu zbog alkohola i maloletnika: Jedva se izvukla

Sa nastupa bežala sa 17.000 evra, a sad zavela doktora: Tea doživela dramu zbog alkohola i maloletnika: Jedva se izvukla

Kurir pre 4 sati
Tea je maksimalno posvećena karijeri, a da su njen trud i rad urodili plodom dokaz je to što ima veliki broj nastupa, pa su je za kratko vreme nazvali i "kraljicom bakšiša". Međutim, iako joj karijera ide uzlaznom putanjom, pevačica doživljava i neprijatne situacije. - Prija mi taj epitet, zahvalna sam svojoj publici na tome. Pevala sam na jednom veselju nakon kog su nas ganjali da im vratimo bakšiš. Kada sam shvatila da je situacija alarmantna, uzela sam torbu i… »

Vesti dana »