Povezane vesti
“Otkazivao mi je bubreg, nisam znala da li…” Kaća Grujić o danima u bolnici: Žestoko udarila na estradu
Telegraf pre 1 dan
Ona je otvorila dušu i progovorila o operaciji glaanih žica, ali i mesec dana boravka u bolnici. - Iskreno sam govorila o operaciji glasnih žica, o tome kada mi je otkazivao bubreg, mesec dana sam bila u bolnici, nisam znala da li ću imati taj bubreg ili ne... Kada zdravlje nemaš, nemaš ništa u životu. Hvala dragom Bogu da sam uspela da se oporavim, izlečim, izađem zdrava i mnogo više cenim sve - poručila je Katarina. Ona je priznala da joj je tokom lečenja najteže… »
DRAMA KATARINE GRUJIĆ! „Nisam znala da li će mi izvaditi bubreg“ – Pevačica o paklu kroz koji je prošla: „Bez zdravlja nemaš…
Svet & Skandal pre 1 dan
Gostujući u emisiji „Premijera – Vikend specijal“, pevačica Katarina Grujić je otvoreno govorila o borbi za zdravlje i otkrila da je mesec dana provela u bolnici dok joj je bubreg otkazivao. — Iskreno sam govorila o operaciji glasnih žica, o tome kada mi je otkazivao bubreg, mesec dana sam bila u bolnici, nisam znala da li ću imati taj bubreg ili ne… Kada zdravlje nemaš, nemaš ništa u životu. Hvala dragom Bogu da sam uspela da se oporavim, izlečim, izađem zdrava i… »
"Otkazao mi je bubreg, mesec dana sam ležala u bolnici, nisam znala da li će ga izvaditi": Naša pevačica otvoreno o zdravlju…
Nova pre 1 dan
— Iskreno sam govorila o operaciji glasnih žica, o tome kada mi je otkazivao bubreg, mesec dana sam bila u bolnici, nisam znala da li ću imati taj bubreg ili ne... Kada zdravlje nemaš, nemaš ništa u životu. Hvala dragom Bogu da sam uspela da se oporavim, izlečim, izađem zdrava i mnogo više cenim sve — poručila je Katarina. Ona je priznala da joj je tokom lečenja najteže palo to što je bila sama i bez podrške najbližih, s obzirom na to da su posete u bolnici bile… »
"Nisam znala da li će mi izvaditi bubreg" Katarina Grujić o zdravstvenom problemu: "Kada zdravlje nemaš, nemaš ništa u životu"…
Blic pre 1 dan
Najteže joj je palo to što je tokom lečenja bila sama, jer su posete u bolnici bile zabranjene. Pevačica Katarina Grujić prisetila se teškog životnog perioda i ozbiljnih zdravstvenih problema sa kojima se suočila, uključujući operaciju glasnih žica i teške komplikacije sa bubregom. Gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal", pevačica Katarina Grujić je otvoreno govorila o borbi za zdravlje i otkrila da je mesec dana provela u bolnici dok joj je bubreg… »
"Nisam znala da li ću imati taj bubreg ili ne" Kaća Grujić prvi put o zdravstvenom problemu, pa udarila na estradu: "Alavi su!"…
Kurir pre 1 dan
Pevačica će 23. oktobra održati svoj prvi solistički koncert u MTS dvorani, a kako je otkrila, pripreme su već uveliko u toku. Katarina ne krije da joj sam pomen koncerta već sada stvara tremu, ali ističe da je u pitanju ona pozitivna trema koja prati velike životne i poslovne trenutke. - 23. oktorba u MTS dvorani vidimo se na mom prvom solističkom koncertu. Svaki put kad pomenem imam tremu i uzbuđenju, ali naravno pozitivno, jako je to veliki korak u mojoj… »
Vesti dana »
Nastavak sukoba u Saudijskoj Arabiji; Katar posreduje između Vašingtona i Teherana
RTS pre 38 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina najavljuje odgovor na ruske udare, Rusija izveštava o napadu na Moskovsku oblast
RTV pre 23 minutajoš 1 povezana
Danas jutro hladno, ponegde slab prizemni mraz, tokom dana sunčano i toplo
Nova pre 6 satijoš 7 povezanih
Kurti se provukao kroz "iglene uši"! Izabrana nova predsednica privremenih prištinskih institucija, usvojen i nacrt zakona zbog kog je Tirana gorela
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Gori Francuska: Makron sazvao hitan sastanak o protestima, na ulicama stotine hiljade ljudi
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane