Povezane vesti
"Smršala sam 6 kila, uživo mi svi govore kako sam tanka i lepa" Dara Bubamara sa mlađim dečkom u javnosti: Ne odvajaju se, sve…
Blic pre 6 sati
Naglasila je da se trenutno oseća srećno. Njena energija i mladalački duh privukli su pažnju. Pevačica Dara Bubamara pojavila se na promociji albuma kolege Emira Brunčevića sa mlađim dečkom i u svom prepoznatljivom, energičnom stilu otvoreno govorila o privatnom životu i poslovnim uspesima. Folkerka je istakla da je trenutno veoma ispunjena i voljena, ali se i pohvalila da je smršala nekoliko kilograma te da uživo izgleda još bolje nego na kamerama. Pored toga,… »
Dara Bubamara o vezi s mlađim muškarcem: Trenutno sam veoma ispunjena i voljena! Folkerka poručila kako joj svi govore kako je…
Dnevnik pre 5 sati
Folkerka je istakla da je trenutno veoma ispunjena i voljena, ali se i pohvalila da je smršala nekoliko kilograma te da uživo izgleda još bolje nego na kamerama. Pored toga, Dara je pred okupljenim medijima iznenadila priznanjem da gotovo nikada ne nosi grudnjak, ali i najavom da će uskoro pokazati kako izgleda potpuno bez šminke. Tempo mi je ludački, imala sam nastupe, snimala sam Grand, ludilo. Sledeće nedelje idem na Kipar. Jako sam zadovoljna u životu, svi smo… »
"Svi mi govore da sam tanka, mršava i lepa" Dara Bubamara ishvalila sebe na sva usta pa otkrila kako joj je u vezi sa mlađim…
Kurir pre 6 sati
Folkerka je istakla da je trenutno veoma ispunjena i voljena, ali se i pohvalila da je smršala nekoliko kilograma te da uživo izgleda još bolje nego na kamerama. Pored toga, Dara je pred okupljenim medijima iznenadila priznanjem da gotovo nikada ne nosi grudnjak, ali i najavom da će uskoro pokazati kako izgleda potpuno bez šminke. "Tempo mi je ludački, imala sam nastupe, snimala sam Grand, ludilo. Sledeće nedelje idem na Kipar. Jako sam zadovoljna u životu, svi smo… »
Dara Bubamara u vatrenom izdanju: Ne izlazi iz kola dok joj dečko ne otvori vrata! Pevačica otkrila šta joj je rekao za…
Kurir pre 14 sati
Ono što se moglo primetiti je to da pevačica nije izašla iz automobila dok joj njen partner nije otvorio vrata, a ovog puta nije pao poljubac. Dara se zbog toga našalila sa okupljenim novinarima. - Pa da ti kažem nešto iskreno, i privatno, često sam sama otvarala vrata. Ja kažem: „Daj, nema veze“. Jeste, jeste džentlmen - rekla je Dara. Otkrila je i kako je njen izabranik reagovao kada ju je video u izazovnom crvenom izdanju. - Kaže da je najbolja kombinacija do… »
(Video) "Smršala sam 6 kg, ali ne kao Seka Aleksić" Dari Bubamari grudi samo što nisu ispale, ona oplela po koleginici: "To je…
Blic pre 15 sati
Dara je otkrila da je smršala 6 kilograma zahvaljujući vodi i povrću i planira da smrša još. Pevačica Dara Bubamara pojavila u crvenom provokativnom kombinezonu na snimanju "Zvezda Granda". Kao i uvek, doveo ju je dečko, koji je kako kaže oduševljen njenim stajlingom, a pevačica je ovom prilikom priznala da je smršala 6 kilograma i dotakla se prozivke Seke Aleksić. - On je pravi džentlmen, uvek mi otvara vrata. Oduševljen je stajlingom, kaže najbolji do sada -… »
Dara Bubamara brutalno odgovorila Seki Aleksić na prozivke, pa pomenula njenu kilažu: "Poziva u rati, ali..."
Telegraf pre 14 sati
Samo je "probušila kašiku", dok se pojedine njene koleginice koriste različitim metodama za mršavljenje. - Smršala sam 6 kilograma - voda, povrće, mučenje... Nije kao Seka Aleksić, ali dobro, ko god da skine kilograme i vodi računa o svom izgledu, svaka čast. Ja planiram još da smršam - rekla je pevačica. Dara se danas pojavila na snimanju nove epizode Zvezde Granda kada je pred okupljenim medijima prokomentarisala i komentar Seke Aleksić koji je uputila jednoj… »
Vesti dana »
Neredi u Prištini: Policija koristila suzavac i vodeni top protiv učesnike skupa u znak podrške OVK
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
ASNS preti štrajkom ako ministar odbrane ne otpočne dijalog o problemima vojnih fabrika
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
“Nema kraja njihovoj mašti”: Da li se režim sprema za izbornu krađu u dijaspori?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana