Povezane vesti

Ceca u miniću i dubokim čizmama, prehlađena stigla na snimanje ZG: "Delujem kao superiorna žena, ali…"

Ceca u miniću i dubokim čizmama, prehlađena stigla na snimanje ZG: "Delujem kao superiorna žena, ali…"

Telegraf pre 1 dan
Naime, vikend koji je za nama obeležio je veliki Cecin koncert u Berlinu, nakon kojeg se pevačica razbolela. Ceca je na Košutnjak stigla u brutalnoj mini haljini i dubokim čizmama, sa puštenom ravnom kosom, i šiškama. - Dobar dan, kako ste - upitala je Ceca novinare. Na odgovor da su dobro i pitanje kako se ona oseća, Ceca je rekla: - Pa nije bolje, samo što se ja ne dam, moram da radim. Mute se lekovi, koristim kapi za nos... - istakla je Ceca. Na pitanje kako je… »
„Možda sam superžena, ali nisam!“ Ceca jedva stigla na snimanje Zvezda Granda, pa pomenula zeta Gudelja (video)

„Možda sam superžena, ali nisam!“ Ceca jedva stigla na snimanje Zvezda Granda, pa pomenula zeta Gudelja (video)

Kurir pre 21 sat
Pevačica je odmah priznala da je obaveze nisu zaobišle uprkos tome što se još uvek oporavlja. – Pa nije, samo što se ja ne dam. Moram da radim, šta da radim – rekla je Ceca. Na konstataciju novinara da se lekovi „mute“ čak i na aerodromu, pevačica je kroz osmeh otkrila kako izgleda njena trenutna rutina. – Svašta se radi. Mute se lekovi, prskaju se kapi za nos – kazala je. Ceca se potom osvrnula na nedavni nastup u Berlinu. - Bilo je fenomenalno – kratko je… »
Ceci danima narušeno zdravstveno stanje: Pevačica nakon povratka iz Berlina na lekovima, otkrila kako se oseća

Ceci danima narušeno zdravstveno stanje: Pevačica nakon povratka iz Berlina na lekovima, otkrila kako se oseća

Mondo pre 19 sati
Sada se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" u lepršavoj haljini. Uprkos tome što je oduševila izgledom, priznala je da je i dalje bolesna. "Pa nije bolje, samo što se ja ne dam, moram da radim. U Berlinu je bilo fenomenalno, Gudelja nisam ispratila kad sve da stignem. Ja možda izgledam kao super žena, ali nisam", rekla je Ceca Ražnatović kroz osmeh na snimanju Zvezda Granda. Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović je 3. oktobra 2026. godine održala koncert u… »
(Video) "Nisam bolje, ali moram da radim" Ceca zablistala u lepršavoj haljini, dotakla se i Gudelja: "Ja možda izgledam kao…

(Video) "Nisam bolje, ali moram da radim" Ceca zablistala u lepršavoj haljini, dotakla se i Gudelja: "Ja možda izgledam kao…

Blic pre 20 sati
Nakon nastupa suočila se sa zdravstvenim problemima, posebno jakom prehladom. Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" u lepršavoj haljini, oduševila izgledom, ali je priznala da je i dalje bolesna. - Pa nije bolje, samo što se ja ne dam, moram da radim. U Berlinu je bilo fenomenalno, Gudelja nisam ispratila kad sve da stignem. Ja možda izgledam kao super žena, ali nisam - rekla je Ceca Ražnatović kroz osmeh na snimanju Zvezda Granda. Ona je… »

Vesti dana »