Povezane vesti

Vučić u čestitiki Putinu poručio da veruje da će nastaviti da jačaju odnose Srbije i Rusije

Vučić u čestitiki Putinu poručio da veruje da će nastaviti da jačaju odnose Srbije i Rusije

Slobodna Evropa pre 11 sati
Aleksandar Vučić, nosilac liste Srpske napredne stranke "Ujedinjena Srbija", čestitao je rođendan predsedniku Rusije Vladimiru Putinu navodeći da mu zahvaljuje na podršci. "Cenim reči podrške koje ste nedavno uputili meni lično, ali i podršku koju Ruska Federacija pruža Republici Srbiji i njenim interesima u međunarodnim organizacijama", naveo je Vučić u čestitki. Srbija je jedna od retkih evropskih zemalja koja nije uvela sankcije Rusiji zbog invazije na Ukrajnu,… »
Vučić čestitao rođendan Putinu: Veoma cenim podršku koju ste mi uputili

Vučić čestitao rođendan Putinu: Veoma cenim podršku koju ste mi uputili

Insajder pre 6 sati
foto: Srđan Ilić "Posebno smo zahvalni na Vašem dugogodišnjem razumevanju za potrebe Srbije da ima stabilno i pouzdano snabdevanje gasom pod povoljnim uslovima", napisao je u čestitki Vučić, nosilac liste koalicije oko Srpske napredne stranke i njen neformalni kandidat za premijera na parlamentarnim izborima 25. oktobra. U čestitki, čiji je sadržaj objavio na Instagramu, Vučić je takođe izrazio uverenje da će on i Putin nastaviti da jačaju odnose Srbije i Rusije,… »
Aleksandar Vučić čestitao rođendan Putinu: Uveren sam da ćemo nastaviti da jačamo odnose Srbije i Rusije

Aleksandar Vučić čestitao rođendan Putinu: Uveren sam da ćemo nastaviti da jačamo odnose Srbije i Rusije

Dnevnik pre 13 sati
U čestitki koja je objavljena na njegovom zvaničnom Instagram nalogu, posebno je istaknuta zahvalnost za podršku koju Rusija pruža Srbiji u međunarodnim organizacijama, kao i za reči podrške koje su mu nedavno upućene. Takođe, Vučić je izrazio zahvalnost na dugogodišnjem razumevanju kada je reč o potrebi Srbije za stabilnim i pouzdanim snabdevanjem gasom pod povoljnim uslovima. „Uveren sam da ćemo i u budućnosti nastaviti da jačamo odnose Srbije i Rusije, zasnovane… »
Vučić čestitao Putinu rođendan: Nastavićemo da jačamo odnose Srbije i Rusije

Vučić čestitao Putinu rođendan: Nastavićemo da jačamo odnose Srbije i Rusije

Euronews pre 14 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić čestitao je danas predstojeći rođendan predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i izrazio uverenje da će i u budućnosti nastaviti da jačaju odnose Srbije i Rusije. "Cenim reči podrške koje ste nedavno uputili meni lično, ali i podršku koju Ruska Federacija pruža Republici Srbiji i njenim interesima u međunarodnim organizacijama", naveo je Vučić u čestitki koja je objavljena na instagrm… »
Vučić čestitao Putinu rođendan: Uveren sam da ćemo nastaviti da jačamo odnose Srbije i Rusije

Vučić čestitao Putinu rođendan: Uveren sam da ćemo nastaviti da jačamo odnose Srbije i Rusije

Sputnik pre 14 sati
„Cenim reči podrške koje ste nedavno uputili meni lično, ali i podršku koju Ruska Federacija pruža Republici Srbiji i njenim interesima u međunarodnim organizacijama“, naveo je Vučić u čestitki koja je objavljena na društvenim mrežama. Vučić je posebno izrazio zahvalnost na Putinovom dugogodišnjem razumevanju za potrebe Srbije da ima stabilno i pouzdano snabdevanje gasom pod povoljnim uslovima. On je Putinu poželo dobro zdravlje, ličnu sreću i uspeh u obavljanju… »
Vučić čestitao rođendan Putinu: "Cenim reči podrške koje ste mi lično uputili, ali i podršku Rusije Srbiji"

Vučić čestitao rođendan Putinu: "Cenim reči podrške koje ste mi lično uputili, ali i podršku Rusije Srbiji"

Blic pre 14 sati
Vučić je zaključio da će obe zemlje zajedničkim naporima doprinositi daljem unapređenju saradnje u oblastima od obostranog interesa. Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", čestitao je predsedniku Ruske Vladimiru Putinu rođendan. - Vaša ekselencijo, Vladimire Vladimiroviču Putine, primite moje srdačne čestitke povodom Vašeg rođendana. Cenim reči podrške koje ste nedavno uputili meni lično, ali i podršku koju Ruska Federacija pruža… »
Vučić čestitao Putinu rođendan: Kako se potpisao?

Vučić čestitao Putinu rođendan: Kako se potpisao?

Danas pre 14 sati
Budući da je Vučić prvi put posle 14 godina bez zvanične državne funkcije, jer je ostavku na mesto predsednika Srbije podneo krajem septembra, da bi u svojstvu „običnog građanina“ vodio izbornu listu vlasti na parlamentarnim izborima 25. oktobra, zanimljivo je kako je potpisao čestitku. U objavljenoj čestitki na Vučićevom nalogu na Instagramu pored njegovog imena nije napisano ništa. Čestitka se završava Vučićevim imenom i prezimenom i svojeručnim potpisom. A post… »

Vesti dana »