Povezane vesti

Bivši igrač Zvezde obukao crno-beli dres, pa otvorio dušu: "Verujem da se stvari u životu dešavaju s razlogom! Zašto sam došao…

Bivši igrač Zvezde obukao crno-beli dres, pa otvorio dušu: "Verujem da se stvari u životu dešavaju s razlogom! Zašto sam došao…

Kurir pre 18 sati
Iskusni košarkaš prihvatio je poziv Italijana Andree Trinkijerija i zvanično pojačao solunski PAOK. Nakon što je u Solunu odradio prvi trening pod komandom italijanskog stručnjaka, Motiejunas je u intervjuu za klupski sajt podelio prve utiske, prisetivši se dana kada je na istom mestu gostovao kao mlad igrač: „Sećam se te utakmice. Bila je to početna faza moje profesionalne karijere. Mislim da je to bila moja prva ili druga godina u Benetonu iz Treviza. Dobro je… »
Moteijunas progovorio o Zvezdi, pa zagrmeo: "Moraš da se boriš"!

Moteijunas progovorio o Zvezdi, pa zagrmeo: "Moraš da se boriš"!

Kurir pre 14 sati
Iskusni Litvanac je po dolasku u Solun govorio i o periodu provedenom na Malom Kalemegdanu. Motejunas je istakao da je tokom boravka u Zvezdi uspeo da ostavi trag, a kao najvažniju stvar u karijeri izdvojio je prilagođavanje sredini i maksimalan pristup svakoj utakmici: - Otprilike u ovo vreme sam otišao i u Crvenu zvezdu i uspeo da svojim igrama ostavim trag. Gde god da odeš, moraš da se prilagodiš kulturi. Najvažnije je da je poštuješ, a onda kada igraš, da daš… »
Po iskustvu iz Zvezde: Litvanski as u nedelju pojačao PAOK

Po iskustvu iz Zvezde: Litvanski as u nedelju pojačao PAOK

Sport klub pre 18 sati
Donatas Motejunas (36, 213 cm) je novi član PAOK. Dugo se pričalo da Andrea Trinkijeri ima nameru da dovede iskusnog centra u svoju novu ekipu, da bi u nedelju veče posao bio završen. Po dolasku u Solun, iskusni Litvanac i dojučerašnji član Crvene zvezde, odradio je prvi trening, a potom dao poduži intervju za klupski sajt. „Dolazim u klub koji ima najviše ciljeve, veliku želju da raste, da se unapređuje i napreduje. Mislim da je to za mene savršeno okruženje, jer… »
"Ostavio sam trag u Crvenoj zvezdi": Donatas Motiejunas spreman da bude Trinkijerijev ratnik

"Ostavio sam trag u Crvenoj zvezdi": Donatas Motiejunas spreman da bude Trinkijerijev ratnik

Mondo pre 19 sati
Kao i prethodno u Crvenoj zvezdi, biće igrač zadatka kod Andree Trinkijerija, koji mu je jasno predočio koja će biti njegova uloga. Nekadašnjem centru Monaka ne treba dodatna motivacija, osim one da se bori za trofeje. Kako je rekao, u svaki tim stiže sa istom energijom i misijom i cilj je da ga navijači zašpamte. "Dolazim u organizaciju koja ima najviše ciljeve i ogromnu želju za razvojem, napretkom i usponom. Mislim da je ovo za mene savršeno okruženje, jer uvek… »

Vesti dana »