Povezane vesti
Vučić u Bačkom Gradištu: "Voda je najveći problem, mi ćemo da obezbedimo pare"
B92 pre 14 sati
Razgovarajući sa građanima, Vučić je ustanovio je da je najveći problem ovog mesta vodosnabdevanje. "U Gradištu je voda najveći problem, a problem je što projekti moraju da se urade i da znamo koliko košta, jer ovako da nagađamo - ne možemo. Ovde ljudi imaju azbestne cevi, gubitak vode svakodnevno, Pokrajina treba da pomogne Bečejskoj opštini, a mi ćemo da obezbedimo pare", rekao je on. Dodao je da će se odmah pojačati radovi na lokalnim putevima u bečejskoj… »
Vučić u Bačkom Gradištu: U narednom mandatu rešavanje vodosnabdevanja u celoj Srbiji
Euronews pre 13 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u narednom mandatu započeti ili završiti radove koji se tiču vodosnabdevanja u celoj Srbiji zašta će morati da se uloži 15 milijardi evra. "Ja ću gledati da u narednom mandatu svuda, ili završimo, ili započnemo završne radove koji se tiču vodosnabdevanja, u celoj Srbiji. Rekao sam da će mi uz bolnice, domove zdravlja i ambulante, osnovni prioritet biti rešavanje problema… »
Vesti dana »
Neredi u Prištini: Policija koristila suzavac i vodeni top protiv učesnike skupa u znak podrške OVK
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
ASNS preti štrajkom ako ministar odbrane ne otpočne dijalog o problemima vojnih fabrika
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
“Nema kraja njihovoj mašti”: Da li se režim sprema za izbornu krađu u dijaspori?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana