Povezane vesti
Marko Luis pokazao kako izgleda bez kose i brade: Otkrio da vodi borbu sa zdravljem (FOTO/VIDEO)
Nova pre 17 sati
Naveo je da je promenio izgled za ovaj izazovan, ali i inspirativan period svog života. „Pre godinu dana počeo sam jednu zdravstvenu borbu i ona još nije završena. Hteo sam da ovo podelim sa vama kako biste me prepoznali bez kose i brade, jer mi ne pada na pamet da zbog toga moja muzika i kontakt sa vama budu na čekanju“, napisao je. Marko je potom najavio da će uskoro objaviti spot za pesmu „Zahmet“, kao i da je njegov novi album „Letim“ u pripremi. „Volim vas. P.… »
Luisov sin bez kose i brade, saopštio da se bori sa zdravstvenim problemom: "Ovaj izazovan period..."
Telegraf pre 1 dan
Muzičar nije otkrio tačnu dijagnozu, ali se oglasio o borbi koju vodi, navodeći da to traje već godinu dana. - Novi imidž za ovaj izazovan i inspirativan period u mom životu - napisao je Marko Luis i dodao: - Pre godinu dana sam počeo jednu zdravstvenu borbu i borba još nije završena. Hteo sam da podelim ovo sa vama da bi me prepoznali bez kose i brade zato što mi ne pada napamet da moja muzika i kontakt sa vama bude na čekanju - saopštio je on, a potom otkrio da… »
Marko Luis bez kose i brade, progovorio o zdravstvenom problemu: Prvi put o borbi koja traje godinu dana
Mondo pre 14 sati
Muzičar nije otkrio tačnu dijagnozu, ali se oglasio o borbi koju vodi, navodeći da to traje već godinu dana i time zabrinuo sve. "Novi imidž za ovaj izazovan i inspirativan period u mom životu. Pre godinu dana sam počeo jednu zdravstvenu borbu i borba još nije završena. Hteo sam da podelim ovo sa vama da bi me prepoznali bez kose i brade zato što mi ne pada napamet da moja muzika i kontakt sa vama bude na holdu. Uskoro novi spot za pesmu ZAHMET a novi album pod… »
(Video) Marko Luis bez kose i brade! Prvi put progovorio o zdravstvenoj borbi koja traje već godinu dana
Dnevnik pre 15 sati
Naslednik legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, Marko Luis, saopštio je da se bori sa zdravstvenim problemima. Muzičar nije otkrio tačnu dijagnozu, ali se oglasio o borbi koju vodi, navodeći da to traje već godinu dana i time zabrinuo sve. "Novi imidž za ovaj izazovan i inspirativan period u mom životu. Pre godinu dana sam počeo jednu zdravstvenu borbu i borba još nije završena. Hteo sam da podelim ovo sa vama da bi me prepoznali bez kose i brade zato što… »
"Moja zdravstvena borba još nije završena" Luisov sin otkrio sa čime se suočava, podelio sliku bez kose, kolege šalju podršku…
Blic pre 16 sati
Na društvenim mrežama se pojavio s potpuno novim imidžom – bez kose i brade. Pevač Marko Luis, naslednik legendarnog muzičara Ljubiše Stojanovića Luisa, obratio se javnosti i otkrio da se već godinu dana bori sa zdravstvenim problemima. Muzičar nije izneo tačnu dijagnozu, ali je na društvenim mrežama pokazao potpuno novi imidž — pojavio se bez kose i brade, istakavši da je iza njega veoma zahtevan period. - Novi imidž za ovaj izazovan i inspirativan period u mom… »
Vesti dana »
Tramp odobrio prvo vojno pogubljenje streljanjem od Drugog svetskog rata
BBC News pre 53 minutajoš 12 povezanih
„Običan skup pretvorili u piromanski pohod“: Krivične prijave opozicije zbog paljenja zidina Niške tvrđave na skupu naprednjaka
Nova pre 58 minutajoš 13 povezanih
Posle sunca i toplih dana stiže preokret: Prognoza RHMZ-a otkriva kada se menja vreme u Srbiji
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
RIK proglasio 19 izbornih lista za izbore 25. oktobra, jedna u međuvremenu povučena
Radio 021 pre 58 minutajoš 8 povezanih
Ističe rok za izbor predsednika privremenih prištinskih institucija; pristalice tzv. OVK najavile novi protest (VIDEO)
RTV pre 48 minutajoš 7 povezanih