Povezane vesti
"Narodu i Bogu nisam dosadila" Viki Miljković odgovorila Zorici na prozivke: Spomenula i sina koji je napustio Srbiju i…
Blic pre 19 sati
Viki je odgovorila na komentare Zorice Marković, ističući da je ne doživljava lično i da između njih nema loših odnosa. Folk pevačica Viki Miljković stigla je na snimanje Pinkovih zvezda i tom prilikom otkrila detalje o privatnom i porodičnom životu, progovorila o sinu Andreju i potencijalnoj snaji. Osvrnula se i na koleginicu Zoricu Marković i njene na tvrdnje da je Viki "dosadila Bogu i narodu". Viki je na početku otkrila gde je njen sin i zašto su razdvojeni, a… »
Viki sve najlepše o Zorici Marković, dok je koleginica pljuje na sva usta: Miljkovićeva odgovorila na prozivke
Mondo pre 18 sati
Moj sin se još uvek nije oženio. Kada se bude oženio, vi ćete biti pozvani i bićete blagovremeno obavešteni. Nemam čak ni potencijalnu snaju, mada, ako ćemo pošteno, sve devojke su potencijalne", rekla je Viki. Pevačica Ćana je nedavno u jednom intervjuu izjavila da će biti savremena svekrva i da ne bi dozvolila da živi sa snajom pod istim krovom, a Viki je sada otkrila kakav je njen stav po pitanju života u zajednici. Pogledajte kako izgleda sin Viki Miljković:… »
"Bogu neću dosaditi nikada" Viki Miljković odgovorila Zorici Marković na prozivke: Narod me podržava
Kurir pre 18 sati
Komentarisala je i izjave koleginice Zorice Marković, koja je nedavno rekla da je Viki „dosadila Bogu i narodu“. "Ja nemam snaju. Moj sin se još uvek nije oženio. Kada se bude oženio, vi ćete biti pozvani i bićete blagovremeno obavešteni. Nemam čak ni potencijalnu snaju, mada, ako ćemo pošteno, sve devojke su potencijalne." Pevačica Ćana je nedavno u jednom intervjuu izjavila da će biti savremena svekrva i da ne bi dozvolila da živi sa snajom pod istim krovom, a… »
"Dosadila je Bogu i narodu" Viki odgovorila Zorici na prozivke, pa progovorila o sinu koji je napustio Srbiju
Telegraf pre 19 sati
Osvrnula se i na koleginicu Zoricu Marković i njene na tvrdnje da je Viki "dosadila Bogu i narodu". Viki je na početku otkrila gde je njen sin i zašto su razdvojeni, a dotakla se i njegove devojke. - Ja nemam snaju. Moj sin se još uvek nije oženio. Kada se bude oženio, vi ćete biti pozvani i bićete blagovremeno obavešteni. Nemam čak ni potencijalnu snaju, mada, ako ćemo pošteno, sve devojke su potencijalne - rekla je Viki. Pevačica Ćana je nedavno u jednom… »
Donela posluženje za ceo žiri Pinkovih zvezda! Viki Miljković u žurbi stigla na snimanje, pa otkrila lep povod
Kurir pre 21 sat
Pevačica je kroz kratku izjavu za medije otkrila da je danas rođendan njenom sinu Andreju i da je danas ponela tortu kako bi častila svoje kolege, povodom bitnog dana za njenu porodicu. - Vratiću se da dam izjavu, samo žurim da odnesem šta sam ponela da častim kolege. Danas je rođendan mom sinu pa častim - poručila je Viki okupljenim medijima. Andrej danas proslavlja 19. rođendan, a iza njega je godina puna lepih događaja i važnih životnih koraka. Viki i Taške ovaj… »
Vesti dana »
Odbornici opozicije u Skupštini Beograda: Tražićemo vanrednu sednicu o odgovornosti Šapića
Beta pre 10 minutajoš 25 povezanih
„Pali se istorijsko nasleđe radi jeftinih političkih poena“: Ovu su sve reakcije na požar na Niškoj tvrđavi
Nedeljnik pre 20 minutajoš 20 povezanih
Protesti srednjoškolaca i nastavnika širom Francuske, blokirane škole u Parizu i Lionu
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih