Povezane vesti
Rešenja o pomilovanjima "novosadske grupe" još uvek nisu stigla u sud
Radio 021 pre 18 sati
Vučić je tada najavio da će među pomilovanima biti i "novosadska grupa", odnosno grupa studenata i aktivista iz Novog Sada optužena za planiranje rušenja ustavnog poretka. Osim njih, Vučić je najavio pomilovanja i aboliciju drugih osoba "za dešavanja iz proteklih godinu i po dana". "Mislim na deo ljudi koji su učestvovali u svemu onome što se zbivalo u zemlji u poslednjih godinu i po dana, s obe strane. Mnogi će se iznenaditi pomilovanjima i abolicijom", kazao je… »
Rešenja o pomilovanju za Novosadske aktiviste i dalje nisu stigla u sud
Moj Novi Sad pre 14 sati
Vučić je tada najavio da će među pomilovanima biti i “novosadska grupa”, odnosno grupa studenata i aktivista iz Novog Sada optužena za planiranje rušenja ustavnog poretka. Vučić: Doneo sam odluku o aboliciji i pomilovanju 49 lica Vučić, na početku govora nije precizirao poimenično na koga će se odnositi pomilovanja, ali je, posle više od sat kazao da se to odnosi i na “novosadsku grupu one Pajić”. Rekao je da će o tome razgovarati i s pravosudnim organima i da će… »
Rešenja o pomilovanjima bivšeg predsednika još nisu stigla u novosadski sud
Danas pre 15 sati
Vučić je na dan podnošenja ostavke najavio da će među pomilovanima biti i „novosadska grupa“, odnosno grupa studenata i aktivista iz Novog Sada optužena za planiranje rušenja ustavnog poretka. Osim njih, Vučić je najavio pomilovanja i drugih osoba „za dešavanja iz proteklih godinu i po dana“. „Mislim na deo ljudi koji su učestvovali u svemu onome što se zbivalo u zemlji u poslednjih godinu i po dana, s obe strane. Mnogi će se iznenaditi pomilovanjima i abolicijom“,… »
021.rs: Rešenja o pomilovanjima novosadske grupe još nisu stigla u sud
N1 Info pre 17 sati
Vučić je na dan podnošenja ostavke najavio da će među pomilovanima biti i "novosadska grupa", odnosno grupa studenata i aktivista iz Novog Sada optužena za planiranje rušenja ustavnog poretka. Osim njih, Vučić je najavio pomilovanja i drugih osoba "za dešavanja iz proteklih godinu i po dana", podseća 021.rs. "Mislim na deo ljudi koji su učestvovali u svemu onome što se zbivalo u zemlji u poslednjih godinu i po dana, s obe strane. Mnogi će se iznenaditi… »
Vesti dana »
Tramp odobrio prvo vojno pogubljenje streljanjem od Drugog svetskog rata
BBC News pre 53 minutajoš 12 povezanih
Naprednjaci tokom svog skupa zapalili zidine Niške tvrđave (VIDEO)
Danas pre 8 minutajoš 13 povezanih
Veliki preokret vremena: Dolazi mraz i ledeni dani - RHMZ objavio prognozu, evo šta nas čeka do kraja oktobra
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih
Za parlamentarne izbore proglašeno 19 izbornih lista, polovina učesnika u statusu liste nacionalnih manjina, evo kada se objavljuje konačni spisak
Dnevnik pre 48 minutajoš 8 povezanih
Manje od 24 sata do isteka roka: Kurtiju preti potpuni kolaps, Haradinaj poslao dramatično upozorenje
Euronews pre 33 minutajoš 7 povezanih