Povezane vesti

"Danas svi rade i zarađuju preko mojih leđa" Desingerica žestoko potkačio Zoricu Brunclik: Progovorio o prevari i drugoj…

"Danas svi rade i zarađuju preko mojih leđa" Desingerica žestoko potkačio Zoricu Brunclik: Progovorio o prevari i drugoj…

Blic pre 17 sati
Despić se dotakao i odnosa sa suprugom Nevenom, ali i optužbama da se neprimereno ponašao u emisijama. Desingerica je na samom početku otkrio kako izgledaju njegove psihičke pripreme pred nastupe i rad sa publikom, ističući da posao kojim se bavi nimalo nije lak. "Pripremao sam se psihički u fazonu 'moraš da budeš srećan i raspoložen da bi mogao da radiš'. Nije to uopšte lagan posao kako ljudi misle, da samo dođeš i to je to. Trenutno ne mešam alkohol i antibiotike… »
"Zarađuju preko mojih leđa" Desingerica potkačio Zoricu Brunclik, pa progovorio o prevari: "Iskusan sam..."

"Zarađuju preko mojih leđa" Desingerica potkačio Zoricu Brunclik, pa progovorio o prevari: "Iskusan sam..."

Telegraf pre 15 sati
Kako kaže, njegovo lice sve češće završava na tuđim telima u montiranim snimcima, a otišlo je toliko daleko da su njegov lik stavljali čak i na Zoricu Brunclik, ali i životinje. Desingerica je najpre otkrio kako se psihički priprema za nastupe i rad sa publikom, ističući da posao kojim se bavi nije ni približno jednostavan kako mnogima deluje. - Pripremao sam se psihički u fazonu 'moraš da budeš srećan i raspoložen da bi mogao da radiš'. Nije to uopšte lagan posao… »
Desingerica žestoko potkačio Zoricu Brunclik: "Stavljaju moj lik na nju u klipovima, valjda joj to imponuje"

Desingerica žestoko potkačio Zoricu Brunclik: "Stavljaju moj lik na nju u klipovima, valjda joj to imponuje"

Mondo pre 16 sati
Desingerica je na samom početku otkrio kako izgledaju njegove psihičke pripreme pred nastupe i rad sa publikom, ističući da posao kojim se bavi nimalo nije lak. "Pripremao sam se psihički u fazonu 'moraš da budeš srećan i raspoložen da bi mogao da radiš'. Nije to uopšte lagan posao kako ljudi misle, da samo dođeš i to je to. Trenutno ne mešam alkohol i antibiotike koje pijem, tako da sam na terapiji", započeo je reper. Desingerica se dotakao svoje ogromne medijske… »

Vesti dana »