Povezane vesti
"Bol i tuga su isti, još uvek ne možemo da se naviknemo na gubitak" Osman Hadžić emotivno o pokojnom Halidu: Njegovom sinu je…
Kurir pre 13 sati
Hadžić je istakao da se muzički ukusi i trendovi menjaju, ali da pojedini izvođači i njihove pesme ostaju nezaobilazni, posebno kada se noć približi kraju. „Svako vreme donosi svoju muziku, ali svi posle ponoći traže Šabana, Osmana i Halida“, rekao je Hadžić. Govoreći o promenama koje donosi veštačka inteligencija, pevač je kratko prokomentarisao stanje u muzičkoj industriji: „Teško je to, uzela nas je veštačka inteligencija.“ Posebno emotivno govorio je o Halidu… »
"Još uvek ne možemo da se naviknemo na gubitak": Pevač emotivno o Halidu Bešliću
Mondo pre 11 sati
Hadžić je istakao da se muzički ukusi i trendovi menjaju, ali da pojedini izvođači i njihove pesme ostaju nezaobilazni, posebno kada se noć približi kraju. "Svako vreme donosi svoju muziku, ali svi posle ponoći traže Šabana, Osmana i Halida", rekao je Osman Hadžić. Govoreći o promenama koje donosi veštačka inteligencija, pevač je kratko prokomentarisao stanje u muzičkoj industriji: "Teško je to, uzela nas je veštačka inteligencija." Posebno emotivno govorio je o… »
"Pas je uginuo, nije jeo nakon njegove smrti" Komšije Halida Bešlića otkrile potresne detalje i otvorile dušu o pevačem…
Kurir pre 21 sat
Komšije i saradnici otkrili su potresne detalje o njegovim poslednjim danima. Jedan komšija prisetio se svakodnevnih rituala sa legendarnim pevačem i istakao da je Halid bio čovek kakav se retko sreće. - To je bio čovek za poželeti za druga, prijatelja. Mi smo svaki dan u njegovom kafiću znali kad se sastajemo. Obično je imao ritual da ispuni ukrštenicu, pa onda ispunimo šta imamo za taj dan. Ja mogu da kažem — Tito i on. To su dve najveće sahrane u bivšoj… »
Halid Bešlić pred smrt snimio 13 pesama: Komšije progovorila o svemu - "Njegov pas nije jeo ni pio 15 dana posle njegove…
Nova pre 15 sati
Komšije i saradnici sada su otkrili potresne detalje o njegovim poslednjim danima. Jedan komšija prisetio se svakodnevnih rituala sa legendarnim pevačem i istakao da je Halid bio čovek kakav se retko sreće. "To je bio čovek za poželeti za druga, prijatelja. Mi smo svaki dan u njegovom kafiću znali kad se sastajemo. Obično je imao ritual da ispuni ukrštenicu, pa onda ispunimo šta imamo za taj dan. Ja mogu da kažem — Tito i on. To su dve najveće sahrane u bivšoj… »
Vesti dana »
Tramp odobrio prvo vojno pogubljenje streljanjem od Drugog svetskog rata
BBC News pre 53 minutajoš 12 povezanih
Opozicija traži odgovornost zbog požara na Niškoj tvrđavi tokom skupa SNS-a: Najavljene krivične prijave
Rešetka pre 38 minutajoš 13 povezanih
Hladno jutro, a tokom dana sunčano i toplo – temperatura do 28 stepeni
Glas Zaječara pre 58 minutajoš 15 povezanih
RIK proglasio 19 izbornih lista za izbore 25. oktobra, jedna u međuvremenu povučena
Radio 021 pre 58 minutajoš 8 povezanih
Ističe rok za izbor predsednika u Prištini: Pristalice tzv. OVK najavile novi protest
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih