Povezane vesti
Vučić: Šapić će snositi odgovornost zbog incidenta sa Mićić
Euronews pre 10 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić snositi odgovornost zbog incidenta sa odbornicom Skupštine grada iz redova "Kreni promeni" Tatjanom Mićić. "I dalje mislim da je on odgovoran što se nije sklonio. Sasvim je jasno svakome sve na osnovu snimka. I meni je sve jasno", rekao je Vučić za TV Prva. Dodao je da Šapića krivi što se nije sklonio na drugu stranu. "Ali on, niti… »
Brnabić na pitanja Insajdera: Predsedničke izbore raspisaću kada dođe vreme, o imenima pomilovanih ne mogu da pričam kao…
Insajder pre 14 sati
Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke i v.d. predsednice Srbije Ana Brnabić, FOTO TANJUG/ DEJAN ŽIVANČEVIĆ "Raspisaću predsedničke izbore kada dođe vreme, u skladu sa Ustavom Srbije. Za razliku od ove prevare koja se zove Studentska lista, ja poštujem Ustav Srbije i mi poštujemo Ustav Srbije. A oni koji sebe nazivaju ustavobranitelji su u poslednje dve godine svakog dana kršili Ustav, ali su oni valjda iznad Ustava", odgovorila je Brnabić na pitanje… »
Brnabić na pitanje koga je Vučić pomilovao: Prošlo mi je radno vreme v.d. predsednice
Radio 021 pre 13 sati
Upitana da li zna koje osobe je pomilovao bivši predsednik Srbije Alesandar Vučić, Brnabić je rekla da joj je "prošlo radno vreme" v.d. predsednice države i da se obraća u ime liste "Ujedinjena Srbija". Na pitanje o odbornici pokreta Kreni-Promeni koja je operisana nakon što ju je, kako tvrdi, napao i povredio gradonačelnik Beograda i član Predsedništva SNS Aleksandar Šapić, kazala je da će ljudi "u budućnosti videti šta će SNS uraditi sa Aleksandrom Šapićem kao… »
Brnabić: Predsednički izbori biće u skladu sa Ustavom, o Šapiću će odlučiti SNS u budućnosti
Nedeljnik pre 13 sati
Kandidatkinja izborne liste „Ujedinjena Srbija“ okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) i vršilac dužnosti predsednika Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će predsedničke izbore raspisati „kada za to dođe vreme, u skladu sa Ustavom Srbije“, dok je za slučaj gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića zbog navodnog napada na opozicionu odbornicu, kazala da će o tome u budućnosti odlučiti stranka. „Raspisaću (predsedničke izbore) kada dođe vreme, u skladu sa… »
Brnabić: Raspisaću predsedničke izbore u roku, poštujem Ustav Srbije
Newsmax Balkans pre 14 sati
Odgovarajući na pitanje novinara ispred Doma narodne skupštine u Beogradu, gde je održala konferenciju za medije, Brnabić je poručila da "za razliku od prevare koja se zove Studentska lista, ona poštuje Ustav Republike Srbije". "Mi poštujemo Ustav Republike Srbije", rekla je Brnabić. Upitana da li je to trebalo da uradi prvog dana pošto je postala v. d. predsednika Srbije, Brnabić je odgovorila da to nije tačno. "Konsultujte se sa sudijama Ustavnog suda. Ako ne… »
"Videćete šta ćemo uraditi sa Šapićem kao našim članom" Brnabić o nasilju nad članovima SNS i izborima: "Studentska lista je…
Blic pre 1 dan
Navela je da je bilo više slučajeva pretnji i uvreda upućenih Aleksandru Vučiću i ženama koje ga podržavaju, posebno na društvenim mrežama Ona je istakla da se Srbija nikada ranije nije susrela sa ovakvom političkom borbom, gde su, prema njenim rečima, napadi predstavljeni kao žrtve Predsednica Narodne skupštine u tehničkom mandatu i vršilac dužnosti predsednika Republike Srbije Ana Brnabić obratila se danas ispred Doma Narodne skupštine, povodom studentske liste i… »
Brnabić: Studentska lista je prevara, predstavljaju se kao žrtve, iako su nasilnici
Euronews pre 15 sati
Na konferenciji za novinare ispred Doma narodne skupštine, osvrćući se na konferenciju za medije Studentske liste, Brnabić je rekla da se ta lista predstavlja kao žrtva, a kako je rekla, "bukvalno vas sve vreme vređa, sve vreme vam preti, sve vreme vas tuče, i sve to u isto vreme govori da je žrtva". "Da smo mi nasilnici, a da su oni uplašeni, zastrašeni i žrtve", navela je Brnabić. Ona je rekla da je stvarnost potpuno drugačija i navela da je 21. septembra… »
Vesti dana »
Tramp odobrio prvo vojno pogubljenje streljanjem od Drugog svetskog rata
BBC News pre 53 minutajoš 12 povezanih
„Običan skup pretvorili u piromanski pohod“: Krivične prijave opozicije zbog paljenja zidina Niške tvrđave na skupu naprednjaka
Nova pre 58 minutajoš 13 povezanih
RIK proglasio 19 izbornih listi: Zbirna mora biti objavljena najkasnije do 9. oktobra
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Ističe rok za izbor predsednika privremenih prištinskih institucija; pristalice tzv. OVK najavile novi protest (VIDEO)
RTV pre 48 minutajoš 7 povezanih