Povezane vesti
Vučić o susretu sa Putinom: „Došao sam kod njega kući, nisam ni znao da svira klavir“
Euronews pre 5 sati
To bi bio veliki spas za sve nas", rekao je Vučić u emisiji "Ćirilica" na TV Prva. Naveo je takođe i da je predsednik Rusije Vladimir Putin uvek pokazivao poštovanje prema Srbiji. "Jednom sam došao kod njega kući, to je malo van Moskve, to je bilo 11 sati uveče i primio me je. Sami smo bili, svirao je klavir, nisam ni znao da svira klavir. Tada smo bili bez prevodioca. I on je primio moje poklone, ikonu sam mu jednu doneo, bez pregleda službe, bez ičega, što inače… »
"Ne mogu više da trpim Engleze i Holanđane": Vučić otkrio šta mu je rekao Đinđić o izručenju Miloševića Hagu
Mondo pre 5 sati
U subotu 3. oktobra je lista "Ujedinjena Srbija" održala veliki skup u Beogradskoj areni na kom je V učić prezentovao plan za Srbiju nakon izbora. Vučić se prisetio jednog razgovora sa bivšim premijerom Srbije Zoranom Đinđićem koji je ubijen 12. marta 2003. Tema razgovora je bila izručenje Slobodana Miloševića Haškom tribunalu (izručen 28. juna 2001. godine). “Sedeo sam sa Đinđićem na sastanku, Čeda Jovanović je isto bio tu, bio je svedok. Prišao sam mu i pitao ga… »
Vučić: Osim ako se ne desi neko čudo, mislim da je izborni poraz nemoguć
Insajder pre 5 sati
Foto: Srđan Ilić Vučić je, u emisiji "Ćirilica" na televiziji Prva, rekao da je ponosan na građane Srbije i posebno je zahvalio "onima koji su se hrabro suprostavljali teroru na ulicama, koji su svašta trpeli i koji su se borili za svoju zemlju". "Ja ću, ako to budete želeli, biti na čelu otpora teroru, otpora totalitarizmu, svim njihovim pretnjama. Borićemo se i pobedićemo ih", poručio je Vučić. On je rekao da je važno da građani pokažu odgovornost, disciplinu i… »
"Rekao sam mu da neću da priznam nezavisno Kosovo, jurili su me po Beloj kući" Vučić se prisetio sastanaka sa Trampom i…
Blic pre 6 sati
Vučić je ispričao detalje teškog razgovora sa Putinom, uključujući navodnu prodaju municije Ukrajini i izdajnika u BIA Govorio je i o sastancima sa Donaldom Trampom, istakavši Trampovu odlučnost i profesionalizam tima u Beloj kući Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" i kandidat za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, Aleksandar Vučić je, gostujući u emisiji "Ćirilica Milomira Marića" na Prva TV, pričao o svom odnosu sa ruskim predsednikom… »
Vučić: U toku veliki preokret, ljudi razumeli da treba da brane državu i ne plaše se
RTK pre 7 sati
Više se niko ne plaši. Probudila se Srbija na svakom mestu, na svakom koraku. Ja sam rekao pre neko veče i video sam oduševljenje kod ljudi: Sad više nisam predsednik, i moja odgovornost je nešto manja, ali ja je i dalje držim na veoma visokom nivou, bez obzira što nisam predsednik. I nikada neću pozivati na sukobe. Nikada neću nepristojne izraze da koristim. Nikada neću lično da vređam ni porodicu, niti bilo koga drugog od mojih političkih protivnika“, rekao je… »
Vučić: Probudila se Srbija, dešavanja u poslednje dve godine su osveta zbog neuvođenja sankcija Rusiji
NIN pre 6 sati
Govoreći o dešavanjima u poslednje dve godine, ocenio je da je reč o osveti Srbiji iz inostranstva, pre svega zbog neuvođenja sankcija Rusiji. Vučić je u emisiji „Ćirilica“ na TV Prva rekao da se građani više ne plaše da iznesu svoje mišljenje i ponovio da će lista čiji je nosilac prihvatiti eventualni izborni poraz. „Plašili su se sve vreme da iskreno kažu šta misle. Više se niko ne plaši. Probudila se Srbija na svakom mestu, na svakom koraku“, rekao je Vučić.… »
"Ovo je osveta Srbiji za neuvođenje sankcija Rusiji" Vučić: "Neko spolja im je rekao da iskoriste taj slogan - Mi znamo kako"…
Blic pre 6 sati
Vučić ističe da je u zemlji došlo do velikog preokreta, gde građani prepoznaju opasnost po državu i spremni su da brane nacionalne i tradicionalne vrednosti Govorio je o iskustvima iz srpske političke prošlosti, odnosima sa međunarodnim faktorima, pitanjem Kosova, i protivljenju nekim potezima prethodnih vlasti Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" i kandidat za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima u Srbiji, Aleksandar Vučić, bio je gost emisije "Ćirilica… »
Aleksandar Vučić u ćirilici: Ruše sve što smo godinama mukotrpno stvarali, ne dam im da sruše Srbiju
Dnevnik pre 1 dan
Tema večerašnjeg izdanja je "Ne dam da sruše Srbiju", gde govori o svim najvažnijim temama za građane Srbije. - 2.250.000 ljudi u prvom krugu - rekao je na početku Vučić, sećajući se na izbore kada je postao predsednik Srbije. - Uz zahvalnost Vama na pozivu, zahvalan sam našim ljudima na podršci, to jutro kad sam odlazio iz Predsedništva, svesni se da će se to dogoditi. Otišao sam sam. Pola sata-sat sam se osećao kao usamljen čovek, a onda sam rekao idemo u borbu!… »
Vučić o odlasku iz Predsedništva: Pola sata sam se osećao kao usamljen čovek, a onda sam rekao – idemo u borbu
Euronews pre 7 sati
Govoreći o periodu nakon odlaska sa mesta predsednika Srbije, Vučić je rekao da je u jednom trenutku ostao sam, ali da je vrlo brzo odlučio da nastavi političku borbu. Vučić je, zahvaljujući na pozivu za gostovanje, rekao da je posebno zahvalan građanima na podršci koju mu pružaju. „Uz zahvalnost vama na pozivu, zahvalan sam našim ljudima na podršci. To jutro kad sam odlazio iz Predsedništva, bio sam svestan da će se to dogoditi. Otišao sam sam. Pola sata, sat sam… »
Vučić u Vrbasu: Pobedićemo ako strane službe nešto ne izmisle, protivnici svesni da gube
Euronews pre 11 sati
On je pozvao svoje pristalice da ne nasedaju na njihove provokacije navodeći da su na svaki način pokušavali da unose razdore, svađe, tuče, svuda i na svakom mestu. "Danas oni vide, polako ali sigurno, da gube, i postaje im sve jasnije da gube. I zato je meni strašno važno da mi ne gubimo živce. Ako vam ja kažem, znate da nemam razloga da vas lažem, teška je utakmica, mnogo je teška, ali ako se ne znam šta ne desi, ako strane službe ne znam šta ne izmisle, mi ćemo… »
Vučić: Peti oktobar doneo stratešku i suštinsku katastrofu srpskom narodu
Euronews pre 18 sati
Nosilac liste ''Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija'' Aleksandar Vučić izjavio je danas da su pre 26 godina počeli mnogi eksperimenti na srpskom narodu, navodeći da je 5. oktobar bio revolucija, delom uvezena i plaćena spolja, koja je, kako je rekao, donela u prvom momentu određeni boljitak i otvaranje zemlje prema svetu, ali je, s druge strane, donela stratešku i suštinsku katastrofu narodu. ''Dovoljno je samo da kažem da su albanski teroristi, braća Mazreku,… »
Vučić pozvao pristalice da ne nasedaju na provokacije: Pobedićemo ako strane službe nešto ne izmisle
NIN pre 11 sati
Ovde je u pitanju zaista Srbija. Šta mislite, zašto je Nenad Čanak podržao, s obe ruke i obe noge, takozvanu studentsku listu? Pa zato što će da sprovode njegov program, njegov i Pajtićev program", rekao je Vučić tokom posete Sremskim Karlovcima. Dodao je da će pobeda liste "Ujedinjena Srbija" na izborima 25. oktobra zavisiti od toga da li će uspeti da izvedu na glasanje sve ljude koji žele normalnu Srbiju i koji vole državu više nego bilo šta na svetu. "Ali to… »
"Srdanović zna šta znam i sa Kim je sve iz okruženja Mila Đukanovića imao najbliži kontakt": Vučić se obratio na godišnjicu 5…
Blic pre 18 sati
Vučić optužuje Aljbina Kurtija i Mila Đukanovića za podršku opozicionoj studentskoj listi Kritikuje pokušaje "izbegavanja istine" Aleksandar Vučić, nosilac izborne liste "Aleksandar Vučić-Ujedinjena Srbija", oglasio se o aktuelnoj političkoj situaciji. - Danas vidim u "dosovskim", studentskim medijima, kažu da se čeka pobeda nad Vučićem jer će to da bude novi 5. oktobar. Đilas, Živković i Čanak. Čini mi se da to što se nadvija nad Srbijom nije naivno. Radi se o… »
Vesti dana »
Neredi u Prištini: Policija koristila suzavac i vodeni top protiv učesnike skupa u znak podrške OVK
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
“Nema kraja njihovoj mašti”: Da li se režim sprema za izbornu krađu u dijaspori?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana