Povezane vesti

"Pratim je gde god da sam, paničarka sam", Jana o novom izabraniku ćerke Kristine: "Treba da upoznam zeta"

"Pratim je gde god da sam, paničarka sam", Jana o novom izabraniku ćerke Kristine: "Treba da upoznam zeta"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica je posebno pričala o ćerki, za koju kaže da joj je najveće bogatstvo, a tom prilikom otkrila je da uskoro očekuje i zeta, kao i da njena naslednica planira da pokrene sopstveni biznis. Jana ne krije da je veoma brižna majka i da joj nije lako kada ćerka ne odgovara na telefon. Kako kaže, prati je čak i kada je van Srbije, a sada je pred naslednicom i novi poslovni korak. - Ćerka me je pohvalila kad sam izašla iz kuće. Emir i ja se poznajemo mnogo godina,… »
"Treba da upoznam zeta": Ćerka Jane Todorović pronašla dečka, pevačica priznala zbog čega paniči

"Treba da upoznam zeta": Ćerka Jane Todorović pronašla dečka, pevačica priznala zbog čega paniči

Mondo pre 2 dana
Pored toga što je pružila podršku dugogodišnjem prijatelju, Jana se dotakla odnosa sa svojom ćerkom, otkrivši da uskoro očekuje zeta i da njena naslednica planira pokretanje sopstvenog biznisa. Pevačica je priznala i da je velika paničarka kada su deca u pitanju, pa je otkrila da svoju ćerku uvek drži na oku, bez obzira na to u kojoj se državi nalazi. "Ćerka me je pohvalila kad sam izašla iz kuće. Emir i ja se poznajemo mnogo godina, poštujem ga i kao čoveka i kao… »
"Treba da upoznam zeta, paničarka sam" Jana Todorović o novom izabraniku ćerke Kristine Džulijen: "Ona nema ni jednu grešku…

"Treba da upoznam zeta, paničarka sam" Jana Todorović o novom izabraniku ćerke Kristine Džulijen: "Ona nema ni jednu grešku…

Blic pre 1 dan
Pevačica je ispričala neobičnu priču kako je ćerka dobila ime po bivšoj devojci njenog muža i zbog mesta rođenja u Americi. Folk pevačica Jana Todorović pojavila se na promociji albuma kolege Emira Brunčevića i pred okupljenim medijima otvoreno govorila o detaljima iz svog privatnog života. Pored toga što je pružila podršku dugogodišnjem prijatelju, Jana se dotakla odnosa sa svojom ćerkom, otkrivši da uskoro očekuje zeta i da njena naslednica planira pokretanje… »

Vesti dana »