Povezane vesti
"Bitno mi je da prihvati moju decu", Goga otkrila šta traži od muškarca, pa priznala: "Gledam da kupim stan"
Telegraf pre 2 dana
Iako priznaje da udvarača ima, Goga ističe da trenutno nema novog partnera, već da su joj karijera i deca na prvom mestu. Na promociji albuma kolege Emira Brunčevića, Goga je otkrila i kakvog muškarca bi jednog dana volela da ima pored sebe. Kako ističe, najvažnije joj je da bude dobar čovek, da prihvati nju i njenu decu, dok joj materijalni status i zanimanje nisu presudni. - Nemam novog dečka, ima udvarača, ali za mene nema. Trenutno su fokus karijera i deca.… »
Nakon razvoda i prevare progovorila o novom muškarcu: Goga Gačić otkrila šta joj je presudno kod partnera
Mondo pre 2 dana
Iako priznaje da udvarača ne manjka, pevačica ističe da trenutno nema novog partnera, već da su joj karijera i deca na prvom mestu. Goga je otkrila i kakvog muškarca bi jednog dana volela pored sebe, ali i da sada želi da obezbedi svoj krov nad glavom. "Nemam novog dečka, ima udvarača, ali za mene nema.Trenutno su fokus karijera i deca. Verujem u ljubav, nije to samo partner. Ne mogu da komentarišem žene koje su ljubavnice, to je nečiji izbor, ne bih dalje. Kod… »
"Bitno mi je da on prihvati moju decu, gledam da kupim stan" Goga Gačić nakon razvoda otkrila kakvog muškarca želi: "Može da…
Blic pre 2 dana
Opisala je kakvog muškarca bi želela pored sebe. Istakla je da je sa bivšim mužem Markom u kontaktu isključivo zbog dece. Nakon nedavnog razvoda od Marka Gačića, Goga Gačić otvoreno je progovorila o svom emotivnom statusu i planovima za budućnost. Iako priznaje da udvarača ne manjka, pevačica ističe da trenutno nema novog partnera, već da su joj karijera i deca na prvom mestu. Goga je otkrila i kakvog muškarca bi jednog dana volela pored sebe, ali i da sada želi da… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 1 minutjoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Još danas 30 stepeni, a onda preokreti! Rhmz objavio prognozu za naredne dane, evo kada stižu kiša i zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 41 povezana
Arhiv javnih skupova: Koliko ljudi je sa studentima bilo ispred RIK?
Glas Zaječara pre 4 satijoš 26 povezanih