Povezane vesti

Mirkova Crna Gora ne može da izgubi: Vučinić vodi "sokolove" u viši rang evropskog fudbala

Mirkova Crna Gora ne može da izgubi: Vučinić vodi "sokolove" u viši rang evropskog fudbala

Mondo pre 1 dan
Na meču nije bilo golova, a iako je Stefan Lončar isključen u finišu meča Vučinićev tim je sačuvao bod. U drugom meču trećeg ranga Lige nacija Kipar je uspeo da pobedi Letoniju 2:1 i to preokretom. Prvo je Daskeviks pogodio za vođstvo Letonaca u 57. mintuu, ali su Kosti i Edvards preokrenuli. Kosti je pogodio u 70. minutu, a Edvards u 94. kada se čekao poslednji zvižduk sudije. Prvo su savladali Kipar 2:1 na svom terenu i to nakon preokreta. Poveli su golom… »
Crna Gora nije srušila „bunker“ Jermena!

Crna Gora nije srušila „bunker“ Jermena!

Sport klub pre 10 sati
Jermenija je odolela u Podgorici – 0:0. Stadion u Podgorici je bio uspunjen gotovo do poslednjeg mesta, podrška zaista sjajna. Izabranici Mirka Vučinića pametno su počeli meč. Strpljivo su gradili akcije, imali su tri solidne situacije, ali je nedostajao završni pas da se probije odlično postavljena odbrana Jermenije. Prvu dobru priliku imao je Andrija Bulatović u 27. minutu ali je njegov projektil sa dvadesetak metara uspeo da ukroti golman Jermenije Beglarijan. U… »
Vučinić: "Na vrhu smo, ali svi žele da nas skinu"

Vučinić: "Na vrhu smo, ali svi žele da nas skinu"

B92 pre 17 sati
Sa devet bodova iz tri utakmice, ekipa Mirka Vučinića želi da nastavi pobednički niz i učvrsti prvo mesto u grupi. Selektor Crne Gore prisetio se razloga zbog kojih je prihvatio da preuzme reprezentaciju. "Tada sam prihvatio mesto selektora jer sam dobro poznavao igrače, četiri godine sam bio deo stručnog štaba, s nekim od njih sam i igrao. Video sam da momci imaju kvalitet, ne bih se prihvatio nečega u šta ne verujem. Najvažnije je da sada svi veslamo u istom… »

Vesti dana »