Povezane vesti

Cela kuća misli da je Jasenka Dupljak! Izgleda da hiperaktivnost nije jedino što poseduje u svojoj ličnosti, drama u Eliti 10…

Cela kuća misli da je Jasenka Dupljak! Izgleda da hiperaktivnost nije jedino što poseduje u svojoj ličnosti, drama u Eliti 10…

Kurir pre 5 dana
Ovonedelji vođa Jovana Tomić Matora dala je reč malom Velji. - Prva osoba je Aneli koje ja nasamarila sve da nema emocije prema Caru, ao što je i Đukić. Druga osoba je Car jer nije ispao korektan prema Janjušu. Na trećem mestu je Jasenka zbog celog odnosa sa Miljanom Kulić - govorio je Velja. - Biljana je teška šizofreničarka i to smatraju svi, ali niko ne sme da joj kaže. Ona vonta decu za cigaretu da joj peru sudove i čiste pod, pa bolje granule i koskicu da im… »
Laura i Filip sve bliži vezi! Odvojili se na imanju, a onda je krenuo turbo razgovor: Ona mu opasno zapretila

Laura i Filip sve bliži vezi! Odvojili se na imanju, a onda je krenuo turbo razgovor: Ona mu opasno zapretila

Kurir pre 5 dana
Laura Prgomet napravila je sačekušu Filipu Đukiću, kako bi obavila sa njim razgovor i spustila loptu nakon prozivki koje mu je uputila tokom emisije "Pitanja novinara". - Dečko, je l' blejimo ili ne? Je l' sam toliko loše nešto uradila? Ja sam se izrazila malo ružno, ali sam bila toliko dobra da dok ste bili u vezi nisam te nikad ružno komentarisala kao što su ostali, pa je jako ružno da mi zameriš. Videla sam te sad sa ovom Biljanom, a Dača mi je rekao da ti tako… »
Jao šta rade Caru, urnišu ga... "Rekao si da je Laura krpa, a svestan si da je to Aneli": Učesnici Elite 10 nikad iskreniji

Jao šta rade Caru, urnišu ga... "Rekao si da je Laura krpa, a svestan si da je to Aneli": Učesnici Elite 10 nikad iskreniji

Kurir pre 5 dana
Sve i da mi dođe i da se pomirimo, ne bih vodila njegove bitke, jer kad god sam branila nekog sebe sam gubila - rekla je Anđela. - Dači si dala priliku za druženje iz interesa, a on je komentarisao tvog dečka. Odgovaralo ti je napada Stefana - rekla je Matora. - Zašto kad njih dvoje imaju veći sukob nego ja i Stefan - pitala je Anđela. - Ispala si glupa, oni su te nadmudrili, okrenuli su ti leđa - rekla je Matora. Veliki budžet dao je Filipu Caru, ali nije imala… »
„Aneli je krpa kao i Laura!“ Matora javno ponizila Filipa Cara, u Eliti 10 nastao opšti haos!

„Aneli je krpa kao i Laura!“ Matora javno ponizila Filipa Cara, u Eliti 10 nastao opšti haos!

Svet & Skandal pre 5 dana
Poznata po tome što nema dlake na jeziku, Tomićeva se bez ustručavanja obrušila na ključne igrače, a na njenoj meti našli su se Anđela Đuričić, Filip Car, Laura Prgomet i Aneli Ahmić. Sve je počelo okršajem sa Anđelom, koja je pokušala da opravda svoje stavove i distanciranje od tuđih sukoba u kući: — Ja sam ovde ušla za sebe, ni za koga bitke ne vodim, niti imam muža, niti dečka. Sve i da mi dođe i da se pomirimo, ne bih vodila njegove bitke, jer kad god sam… »
Puče prijateljstvo i to zbog žene: Filip Car i Janjuš završili druženje zbog Aneli: Nema povratka i vraćanja

Puče prijateljstvo i to zbog žene: Filip Car i Janjuš završili druženje zbog Aneli: Nema povratka i vraćanja

Kurir pre 5 dana
Janjušević je sinoć ogolio dušu i otkrio da se sa nekadašnjim prijateljem neće miriti. U razgovoru sa Darkom Tanasijevićem on je progovorio o prekidu prijateljstva. - Ne znam odakle bih krenuo i šta bih pre rekao. Pravo da ti kažem i pre nekoliko dana, što se lično mene tiče, može da mi se javi, može sa mnom: "kako si, šta si", ali je neprirodno da se družimo i ja to stvarno ne želim. Nije mi prirodno...Mislim da nikome ko je normalan, ne treba da objašnjavam što… »

Vesti dana »