Povezane vesti

(VIDEO) Sve je spremno za poslednji ples Lionela Mesija

(VIDEO) Sve je spremno za poslednji ples Lionela Mesija

Sport klub pre 3 dana
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji odigraće u noći između utorka i srede poslednju utakmicu za reprezentaciju. Dule protiv Benina počinje u 1 čas posle ponoći na stadionu Monumental. Mesi je za Argentinu odigrao 207 utakmica i postigao 125 golova. Najveći uspeh je osvajanje Mundijala 2022. godine u Kataru. Dva puta je poražen u finalu najveće smotre svetskog fudbala. Pored titule prvaka sveta, Mesi je sa Argentinom dva puta osvojio i Kopa Sudamerikanu, odnosno… »
Selektor Benina: "Već sam jednom pobedio Argentinu - dobro znam kvalitete Mesija"

Selektor Benina: "Već sam jednom pobedio Argentinu - dobro znam kvalitete Mesija"

B92 pre 2 dana
Selektor ove afričke selekcije, Gernot Ror, dobro je upoznat sa kvalitetima omalenog mađioničara, pošto se dva puta susretao sa njim dok je predvodio Nigeriju. Za Rora će to biti i svojevrsni sudar sa prošlošću. Sa 73 godine dočekaće utakmicu koju će fudbalski svet dugo pamtiti, dok njegovi igrači pokušavaju da u isto vreme izvuku maksimum iz meča i ne dozvole da ih veličina događaja potpuno proguta. "Za nas je ogromna čast da igramo protiv Lionela Mesija, u… »

Vesti dana »