Povezane vesti
Vučić: Osim da se desi neko čudo, mislim da je izborni poraz nemoguć
Danas pre 2 dana
Vučić je, u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Prva, rekao da je ponosan na građane Srbije i posebno je zahvalio „onima koji su se hrabro suprostavljali teroru na ulicama, koji su svašta trpeli i koji su se borili za svoju zemlju“. „Ja ću, ako to budete želeli, biti na čelu otpora teroru, otpora totalitarizmu, svim njihovim pretnjama. Borićemo se i pobedićemo ih“, poručio je Vučić. On je rekao da je važno da građani pokažu odgovornost, disciplinu i da ne propuste da… »
Vučić: Pobedićemo - osim ako ne bude nekog čuda, očekujem pola miliona glasova razlike
Radio 021 pre 2 dana
Vučić je, u emisiji "Ćirilica" na televiziji Prva, rekao da je ponosan na građane Srbije i posebno je zahvalio "onima koji su se hrabro suprostavljali teroru na ulicama, koji su svašta trpeli i koji su se borili za svoju zemlju". "Ja ću, ako to budete želeli, biti na čelu otpora teroru, otpora totalitarizmu, svim njihovim pretnjama. Borićemo se i pobedićemo ih", poručio je Vučić. On je rekao da je važno da građani pokažu odgovornost, disciplinu i da ne propuste da… »
Vesti dana »
‘Na Islandu sam, slušam vetar’: Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
Danas pre 17 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 52 minutajoš 20 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Urušila se zgrada u Istanbulu: Spasioci tragaju za stanarima pod ruševinama, dramatični prizori
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane