Povezane vesti

"Mesi, ovo je za tebe, Antonelu i decu": Navijač iznenadio Lea, pružio mu brojanicu iz Vatikana

"Mesi, ovo je za tebe, Antonelu i decu": Navijač iznenadio Lea, pružio mu brojanicu iz Vatikana

Mondo pre 6 sati
Pred svoj 208. i oproštajni nastup, Mesi je od argentinskog influensera Hulija Pereza Rehija dobio brojanicu. Iznenadilo ga je to, nije navikao da u miks-zoni dobija poklone od novinara, ali ovaj susret nikad neće zaboraviti. "Mesi, ova brojanica je za tebe, blagosiljana je u Vatikanu za tebe, tvoju majku, oca, Antonelu i za vašu decu, za svu radost koju si nam pružio u ovih 20 godina", rekao je Rehio, spuštajući iznenađenom Leu u ruku poklon. "Svi uvek traže nešto… »
Nejmar poslao dirljivu poruku Mesiju: Bila mi je čast što sam pisao istoriju pored tebe... Hvala!

Nejmar poslao dirljivu poruku Mesiju: Bila mi je čast što sam pisao istoriju pored tebe... Hvala!

Kurir pre 10 sati
Jedan od najboljih, po mnogima i najbolji fudbaler svih vremena se nakon Svetskog prvenstva odigranog u SAD oprašta od dresa reprezentacije. Odigraće poslednju utakmicu za Argentinu protiv reprezentacije Benina, a spektakl je definitivno zagarantovan. Brazilac je poslao Mesiju vrlo emotivnu poruku: "Ko voli fudbal uživao je u tebi tokom svih ovih godina... Danas je tvoja poslednja utakmica u dresu tvoje reprezentacije, tvoje zemlje, i nadam se da ćeš uživati u… »
„Nemamo plan da čuvamo Mesija, on je Bog, a ovo će biti žurka“

„Nemamo plan da čuvamo Mesija, on je Bog, a ovo će biti žurka“

Sport klub pre 19 sati
Upravo će protiv njih Lionel Mesi odigrati poslednji meč za Argentinu. Defanzivca Benina Mohameda Tijanija lokalna televizijska ekipa zatekla je kako kupuje suvenire u navijačkoj prodavnici. „Nema potrebe da čuvamo Mesija. Jednostavno ćemo da uživamo u ovoj utakmici. Nemamo nikakav poseban plan da čuvamo Mesija. Jednostavno, na nama je da uživamo u duelu. Ovo neće biti utakmica, ovo će biti žurka“, iskren je Tijani. A ako nekome nije bilo jasno koliko je… »
Mesi se oglasio pred istorijski oproštaj od Argentine: Najtužniji dan u našim životima...

Mesi se oglasio pred istorijski oproštaj od Argentine: Najtužniji dan u našim životima...

Kurir pre 9 sati
Kratka poruka sadrži sve ono što misli svaki fudbalski fan i ljubitelj Mesijevog "lika i dela". "Došao je dan koji nikada nismo želeli da dočekamo. Najtužniji dan u našim životima", piše u oproštajnom video-snimku, na kojem se "vrte" najvažniji momenti Mesijeve grandiozne reprezentativne karijere. Oglasio se i sam Mesi. "Kucnuo je trenutak. Odlazim u miru, dao sam sve. Ovaj dres je bio moj san, moj ponos i moj život. Hvala vam što ste me toliko voleli. Uvek ću vas… »
Ceo svet će posle ponoći plakati zbog Mesija: "Hvala vam što ste me toliko voleli"

Ceo svet će posle ponoći plakati zbog Mesija: "Hvala vam što ste me toliko voleli"

Mondo pre 9 sati
Dok se bližio početak meča (sat posle ponoći u noći između utorka i srede), Leo je ostavio dirljivu poruku navijačima. "Momenat je došao. Odlazim u miru. Dao sam sve. Ovaj dres je bio moj san. Moj ponos. I moj život. Hvala vam što ste me voleli toliko. Uvek ću vas nositi u svom srcu", objavio je Mesi na društvenim mrežama "Adidasa". Pogledajte oproštajni video-klip: Leo Mesi je odluku o povlačenju iz reprezentacije saopštio 31. avgusta, kada je potvrdio da će posle… »
Gori cela Argentina! Nestvarne scene: ulice preplavljene navijačima! Svi čekaju oproštaj velikog Lionela Mesija

Gori cela Argentina! Nestvarne scene: ulice preplavljene navijačima! Svi čekaju oproštaj velikog Lionela Mesija

Kurir pre 9 sati
Oproštaj Mesija na prijateljskom meču protiv Benina izazvao je ogromnu pažnju Argentinaca. Satima uoči meča iz ove zemlje, i Buenos Ajresa, gde se meč igra, stižu neverovatni snimci. Desetine hiljada navijača izašlo je kako bi gledali uživo na video-bimovima poslednji meč legendarnog fudbalera. Svi su u desovima sa brojem 10, a proslava se održava bukvalno u celom gradu. Lionel Mesi je u dresu Argentine odigrao 207 utakmica i postigao 125 golova. Sa "Gaučosima" je… »
Mesijev poslednji tango za Argentinu

Mesijev poslednji tango za Argentinu

Politika pre 10 sati
Argentina večeras neće gledati samo fudbalsku utakmicu. Gledaće poslednje poglavlje reprezentativne karijere Lionela Mesija. U prijateljskom meču protiv Benina, koji je zakazan za jedan čas posle ponoći po srednjoevropskom vremenu, Mesi bi poslednji put trebalo da ponese dres nacionalnog tima, i to sa posebno izrađenom „desetkom“. Širom Argentine navijači su izašli na ulice. Zastave, pesma i suze prate oproštaj čoveka koji je svoju zemlju doveo do najvećeg trofeja… »
Mesi igra poslednju utakmicu u dresu Argentine, evo šta je rekao navijačima: "Najtužniji dan u našim životima"

Mesi igra poslednju utakmicu u dresu Argentine, evo šta je rekao navijačima: "Najtužniji dan u našim životima"

Nova pre 11 sati
Na krcatom stadionu „Monumental” u Buenos Ajresu, kapiten i najbolji fudbaler u istoriji Argentine oprostiće se od navijača na prijateljskom meču protiv selekcije Benina (01.00, sreda). Samo nekoliko sati uoči spektakla, putem svojih zvaničnih kanala na društvenim mrežama, Mesi je podelio emotivan video-snimak propraćen rečima koje su pogodile srce svih ljubitelja fudbala. „Došao je dan koji nikada nismo želeli da dočekamo. Najtužniji dan u našim životima” Ovom… »
Pao je sumrak, sunce je već zašlo: "Hajde, Leo, sutra je škola"

Pao je sumrak, sunce je već zašlo: "Hajde, Leo, sutra je škola"

B92 pre 16 sati
Argentina će u prijateljskoj utakmici dočekati Benin u jedan sat po srednjeevropskom vremenu i biće to, možda, i najemotivnija utakmica viceprvaka sveta u istoriji, a bilo ih je takvih napretek. Ovog puta iz samo jednog razloga. Najveći fudbaler Argentine, to nenadmašno čudo od igrača, genije i fenomen, poslednji put poneće svoju "desetku" u dresu "albiseleste" tima. Ovog puta u specijalnom pozlaćenom izdanju. Kada bude izlazio sa terena svet če na trenutak stati i… »
Mesi gradi poslovno carstvo

Mesi gradi poslovno carstvo

B92 pre 20 sati
U svom 208. nastupu za nacionalni tim, najbolji strelac i rekorder po broju nastupa oprostiće se od "gaučosa" u prijateljskom meču protiv Benina na Monumentalu u Buenos Ajresu (sreda, 01h). Mesi je 31. avgusta saopštio da završava reprezentativnu karijeru, nekoliko nedelja nakon poraza Argentine od Španije u finalu Svetskog prvenstva. Selektor Lionel Skaloni ostavio mu je otvorena vrata za eventualni povratak, ali deluje da je ova priča završena. Klupska karijera,… »
Argentina i svet broje sate: Lionel Mesi večeras igra poslednju utakmicu za nacionalni tim!

Argentina i svet broje sate: Lionel Mesi večeras igra poslednju utakmicu za nacionalni tim!

Hot sport pre 22 sata
Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta odigraće u noći između utorka i srede poslednju utakmicu za nacionalni tim. Argentina će protiv Benina igrati od 1 čas posle ponoći, a meč će biti odigran na stadionu Monumental. Mesi je za reprezentaciju Argentine odigrao 207 utakmica i postigao 125 golova. Najveći uspeh ostvario je 2022. godine u Kataru, kada je sa Argentinom osvojio Mundijal. Pre toga je dva puta doživeo poraz u finalu najveće svetske fudbalske… »
Zbog čega se Lionel Mesi oprašta od Argentine protiv Benina?! Odluka koja je šokirala planetu krije mračnu tajnu i paklen plan!…

Zbog čega se Lionel Mesi oprašta od Argentine protiv Benina?! Odluka koja je šokirala planetu krije mračnu tajnu i paklen plan!…

Kurir pre 22 sata
Na ovaj način jedna era biće završena, a Mesi će se od dresa Argentine, koji je nosio 207 puta (plus još pet za olimpijsku reprezentaciju), dao 125 golova (plus još dva za olimpijsku selekciju), oprostiti na meču protiv Benina. Zbog izbora protivnika čitava planeta je u neverici - zbog čega se Lionel Mesi oprašta od anonimne selekcije... Iza odluke da se za protivnika izabere Benin stoje gust raspored i evropska Liga nacija, ali i mračna tajna i paklen plan - trka… »

Vesti dana »