Povezane vesti
Stojin sin zgrozio cimerke neumesnim komentarima na radin račun: Laknulo mu što ona nije trudna, pa krenuo da je ponižava
Kurir pre 2 dana
Nakon što je saznao epilog cele priče, učesnik „Elite“ danas je pred ostalim rijaliti takmičarima pokazao sasvim drugačije raspoloženje. Milan je tokom razgovora u dvorištu počeo da se šali na račun situacije, pa je Radu pomenuo kroz neumesne rime koje su izazvale reakcije prisutnih. Bolje da sam 'ladna g* jeo nego što sam tebe Rajka sreo, bolje da sam na tvrd k seo nego što sam s tobom 'leba jeo - pričao je Milan. Njegove reči nisu prošle nezapaženo, pa su mu… »
Stoj sin zgrozi javnost nakon što je saznao da mu bivša nije trudna: "Bolje da sam ladna..."
Telegraf pre 2 dana
U Eliti 10 je došlo do novog obrta kada je Milan Popov saznao da njegova bivša devojka Radojka Rada Jovanović ipak nije u drugom stanju. Nakon vesti da neće dobiti dete, Milan je očigledno odahnuo i opustio se, ali je ubrzo šokirao sve prisutne neumesnim komentarima i pogrdnim stihovima na njen račun. Dok je sedeo u dvorištu sa ostalim učesnicama, Popov je počeo da recituje naručite rime upućene Radi: "Bolje da sam 'ladna g**na j*o nego što sam tebe Rajka sreo,… »
Takmičari šokirani zbog poteza Stojinog sina: Evo šta je uradio kad je saznao da neće dobiti dete
Blic pre 2 dana
Incident je izazvao zgražavanje među takmičarima u rijalitiju. Nakon što je Milan Popov, sin pevačice Stoje Novaković, saznao da Radojka ipak nije u drugom stanju, takmičar je očigledno odahnuo, pa udario po bivšoj devojci neumesnim komentarima i pogrdnim šalama, što je mnoge zaprepastilo. U Eliti 10 je došlo do novog obrta kada je Milan Popov saznao da njegova bivša devojka Radojka Rada Jovanović ipak nije u drugom stanju. Nakon vesti da neće dobiti dete, Milan je… »
Otkriveno da li Stoja dobija još jedno unuče: Stigli rezultati testa za trudnoću, Milan Milošević sve otkrio u programu uživo…
Blic pre 2 dana
Test je pokazao samo jednu crtu, što znači da Radojka trenutno nije trudna. Odnos Milana Popova i Radojke Jovanović u Eliti privukao je veliku pažnju, posebno otkako se sumnjalo na njenu trudnoću. Voditelj Milan Milošević sačekao je Radojku po izlasku iz toaleta i uzeo test iz njene ruke kako bi pred kamerama saopštio da li je u drugom stanju, odnosno da li poznata pevačica Stoja dobija još jedno unuče. Nakon uvida u test, voditelj je javno objavio rezultat koji je… »
STIGLI REZULTATI TESTA ZA TRUDNOĆU! Milan Milošević u programu uživo otkrio da li Stoja dobija još jedno unuče!
Svet & Skandal pre 2 dana
Voditelj Milan Milošević sačekao je Radojku po izlasku iz toaleta i uzeo test iz njene ruke kako bi pred kamerama saopštio da li je u drugom stanju, odnosno da li poznata pevačica Stoja dobija još jedno unuče. Nakon uvida u test, voditelj je javno objavio rezultat koji je pokazao samo jedna crta, što znači da Radojka trenutno nije trudna. Međutim, navedeno je da će uraditi i potvrdni test kako bi sve bilo zvanično provereno. „Jedna crta samo, Radojka nije trudna,… »
Stigli rezultati testa za trudnoću, evo da li Stoja postaje baba: Milan Milošević sve otkrio u programu uživo
Mondo pre 2 dana
Voditelj Milan Milošević sačekao je Radojku po izlasku iz toaleta i uzeo test iz njene ruke, kako bi pred kamerama saopštio da li je u drugom stanju, odnosno da li poznata pevačica Stoja dobija još jedno unuče. Nakon uvida u test, voditelj je javno objavio rezultat koji je pokazao samo jedna crta, što znači da Radojka trenutno nije trudna. Međutim, navedeno je da će uraditi i potvrdni test kako bi sve bilo zvanično provereno. Pogledajte: - Sinoć sam povraćala, cela… »
Otkriveno da li Stoja dobija još jedno unuče! Stigli rezultati testa, Milan Milošević sve saopštio u emisiji
Telegraf pre 2 dana
Naime, Radojka je prethodne noći povraćala, što je odmah izazvalo sumnju da je trudnoća mogući razlog njenih tegoba. Kako je sama otkrila, ona i Milan imali su nezaštićen odnos, zbog čega je odlučila da uradi test. Voditelj Milan Milošević sačekao ju je nakon što je izašla iz toaleta, a potom joj uzeo test iz ruke kako bi pred kamerama saopštio rezultat i otklonio dileme. Nakon što je pogledao test, Milan je objavio šta piše na njemu. - Jedna crta samo, Radojka… »
Stigli rezultati testa za trudnoću! Evo da li Stoja dobija još jedno unuče, Milan Milošević sve otkrio uživo
Kurir pre 2 dana
Voditelj Milan Milošević sačekao je Radojku po izlasku iz toaleta i uzeo test iz njene ruke kako bi pred kamerama saopštio da li je u drugom stanju, odnosno da li poznata pevačica Stoja dobija još jedno unuče. Nakon uvida u test, voditelj je javno objavio rezultat koji je pokazao samo jedna crta, što znači da Radojka trenutno nije trudna. Međutim, navedeno je da će uraditi i potvrdni test kako bi sve bilo zvanično provereno. - Sinoć sam povraćala, cela kuća je to… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 2 minutajoš 37 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Dvoje mrtvih nađeno u ruševinama zgrade: Tragedija u Istanbulu nakon urušavanja višespratnice (video)
Euronews pre 5 satijoš 24 povezane