Povezane vesti

Stojin sin zgrozio cimerke neumesnim komentarima na radin račun: Laknulo mu što ona nije trudna, pa krenuo da je ponižava

Stojin sin zgrozio cimerke neumesnim komentarima na radin račun: Laknulo mu što ona nije trudna, pa krenuo da je ponižava

Kurir pre 2 dana
Nakon što je saznao epilog cele priče, učesnik „Elite“ danas je pred ostalim rijaliti takmičarima pokazao sasvim drugačije raspoloženje. Milan je tokom razgovora u dvorištu počeo da se šali na račun situacije, pa je Radu pomenuo kroz neumesne rime koje su izazvale reakcije prisutnih. Bolje da sam 'ladna g* jeo nego što sam tebe Rajka sreo, bolje da sam na tvrd k seo nego što sam s tobom 'leba jeo - pričao je Milan. Njegove reči nisu prošle nezapaženo, pa su mu… »
Stoj sin zgrozi javnost nakon što je saznao da mu bivša nije trudna: "Bolje da sam ladna..."

Stoj sin zgrozi javnost nakon što je saznao da mu bivša nije trudna: "Bolje da sam ladna..."

Telegraf pre 2 dana
U Eliti 10 je došlo do novog obrta kada je Milan Popov saznao da njegova bivša devojka Radojka Rada Jovanović ipak nije u drugom stanju. Nakon vesti da neće dobiti dete, Milan je očigledno odahnuo i opustio se, ali je ubrzo šokirao sve prisutne neumesnim komentarima i pogrdnim stihovima na njen račun. Dok je sedeo u dvorištu sa ostalim učesnicama, Popov je počeo da recituje naručite rime upućene Radi: "Bolje da sam 'ladna g**na j*o nego što sam tebe Rajka sreo,… »
Takmičari šokirani zbog poteza Stojinog sina: Evo šta je uradio kad je saznao da neće dobiti dete

Takmičari šokirani zbog poteza Stojinog sina: Evo šta je uradio kad je saznao da neće dobiti dete

Blic pre 2 dana
Incident je izazvao zgražavanje među takmičarima u rijalitiju. Nakon što je Milan Popov, sin pevačice Stoje Novaković, saznao da Radojka ipak nije u drugom stanju, takmičar je očigledno odahnuo, pa udario po bivšoj devojci neumesnim komentarima i pogrdnim šalama, što je mnoge zaprepastilo. U Eliti 10 je došlo do novog obrta kada je Milan Popov saznao da njegova bivša devojka Radojka Rada Jovanović ipak nije u drugom stanju. Nakon vesti da neće dobiti dete, Milan je… »
Otkriveno da li Stoja dobija još jedno unuče: Stigli rezultati testa za trudnoću, Milan Milošević sve otkrio u programu uživo…

Otkriveno da li Stoja dobija još jedno unuče: Stigli rezultati testa za trudnoću, Milan Milošević sve otkrio u programu uživo…

Blic pre 2 dana
Test je pokazao samo jednu crtu, što znači da Radojka trenutno nije trudna. Odnos Milana Popova i Radojke Jovanović u Eliti privukao je veliku pažnju, posebno otkako se sumnjalo na njenu trudnoću. Voditelj Milan Milošević sačekao je Radojku po izlasku iz toaleta i uzeo test iz njene ruke kako bi pred kamerama saopštio da li je u drugom stanju, odnosno da li poznata pevačica Stoja dobija još jedno unuče. Nakon uvida u test, voditelj je javno objavio rezultat koji je… »
STIGLI REZULTATI TESTA ZA TRUDNOĆU! Milan Milošević u programu uživo otkrio da li Stoja dobija još jedno unuče!

STIGLI REZULTATI TESTA ZA TRUDNOĆU! Milan Milošević u programu uživo otkrio da li Stoja dobija još jedno unuče!

Svet & Skandal pre 2 dana
Voditelj Milan Milošević sačekao je Radojku po izlasku iz toaleta i uzeo test iz njene ruke kako bi pred kamerama saopštio da li je u drugom stanju, odnosno da li poznata pevačica Stoja dobija još jedno unuče. Nakon uvida u test, voditelj je javno objavio rezultat koji je pokazao samo jedna crta, što znači da Radojka trenutno nije trudna. Međutim, navedeno je da će uraditi i potvrdni test kako bi sve bilo zvanično provereno. „Jedna crta samo, Radojka nije trudna,… »
Stigli rezultati testa za trudnoću, evo da li Stoja postaje baba: Milan Milošević sve otkrio u programu uživo

Stigli rezultati testa za trudnoću, evo da li Stoja postaje baba: Milan Milošević sve otkrio u programu uživo

Mondo pre 2 dana
Voditelj Milan Milošević sačekao je Radojku po izlasku iz toaleta i uzeo test iz njene ruke, kako bi pred kamerama saopštio da li je u drugom stanju, odnosno da li poznata pevačica Stoja dobija još jedno unuče. Nakon uvida u test, voditelj je javno objavio rezultat koji je pokazao samo jedna crta, što znači da Radojka trenutno nije trudna. Međutim, navedeno je da će uraditi i potvrdni test kako bi sve bilo zvanično provereno. Pogledajte: - Sinoć sam povraćala, cela… »
Otkriveno da li Stoja dobija još jedno unuče! Stigli rezultati testa, Milan Milošević sve saopštio u emisiji

Otkriveno da li Stoja dobija još jedno unuče! Stigli rezultati testa, Milan Milošević sve saopštio u emisiji

Telegraf pre 2 dana
Naime, Radojka je prethodne noći povraćala, što je odmah izazvalo sumnju da je trudnoća mogući razlog njenih tegoba. Kako je sama otkrila, ona i Milan imali su nezaštićen odnos, zbog čega je odlučila da uradi test. Voditelj Milan Milošević sačekao ju je nakon što je izašla iz toaleta, a potom joj uzeo test iz ruke kako bi pred kamerama saopštio rezultat i otklonio dileme. Nakon što je pogledao test, Milan je objavio šta piše na njemu. - Jedna crta samo, Radojka… »
Stigli rezultati testa za trudnoću! Evo da li Stoja dobija još jedno unuče, Milan Milošević sve otkrio uživo

Stigli rezultati testa za trudnoću! Evo da li Stoja dobija još jedno unuče, Milan Milošević sve otkrio uživo

Kurir pre 2 dana
Voditelj Milan Milošević sačekao je Radojku po izlasku iz toaleta i uzeo test iz njene ruke kako bi pred kamerama saopštio da li je u drugom stanju, odnosno da li poznata pevačica Stoja dobija još jedno unuče. Nakon uvida u test, voditelj je javno objavio rezultat koji je pokazao samo jedna crta, što znači da Radojka trenutno nije trudna. Međutim, navedeno je da će uraditi i potvrdni test kako bi sve bilo zvanično provereno. - Sinoć sam povraćala, cela kuća je to… »

Vesti dana »