Povezane vesti
Lejkersi ubedljivi: Dončić dobio udarac, pa ostao na klupi VIDEO
B92 pre 1 dan
Dončić je bio najbolji strelac Lejkersa sa 21 poenom, iako je meč završio ranije. Sredinom druge četvrtine dobio je snažan udarac kolenom u butinu, ali je nastavio da igra. Pošto su Lejkersi na poluvremenu imali čak 26 poena prednosti, nije bilo potrebe da se njihova najveća zvezda vraća na parket. Zanimljivo je da je Dončić čak i statistički „usporavao" šuterski učinak svoje ekipe. Slovenac je u prvom poluvremenu pogodio samo tri od devet pokušaja za tri poena,… »
Dončićevi Lejkersi: "Svi postajemo bolji"
B92 pre 20 sati
Los Anđeles Lejkersi savladali su Sakramento Kingse 127:103, a Slovenac je za 16 minuta postigao 21 poen, uz dva skoka, tri asistencije i dve ukradene lopte. "Mnogo mi je nedostajala košarka. To je jedna od najboljih stvari u mom životu. Prošlo je pet-šest meseci i baš je lepo ponovo igrati utakmice i biti takmičarski nastrojen", rekao je Dončić. Slovenački as otkrio je i šta je bilo drugačije tokom priprema. Iako je trener Lejkersa Džej Džej Redik isticao njegov… »
VIDEO Dončić dominira, a sezona još nije ni počela: Luka dobio nezgodan udarac, pa ostao na klupi
Nova pre 1 dan
Iako sezona u NBA ligi još uvek nije zvanično počela, Dončić već sada pokazuje da će biti jedan od glavnih kandidata za MVP nagradu, koja mu fali u karijeri. Dončić je u pobedi Lejkersa za 16 minuta na parketu dao 21 poen uz tri skoka i dve asistencije. Igrao je samo u prvom poluvremenu. Pred kraj druge četvrtine Luka je dobio nezgodan udarac u butinu, ostao je tada na terenu, ali se ubrzo preselio na klupu i na njoj ostao. Osim Luke u ekipi Lejkersa dobro su se… »
Dončić se vratio: Košarka mi je mnogo nedostajala
Sport klub pre 1 dan
Slovenački as igrao je samo u prvom poluvremenu pobede nad Sakramento Kingsima na početku priprema za novu NBA sezonu. „Osećao sam se sjajno. Košarka je jedna od najboljih stvari u mom životu i mnogo mi je nedostajala. Prošlo je pet-šest meseci, mislim. Ponovo igrati utakmice i nadmetati se za mene je ogromno zadovoljstvo. Veoma sam srećan što sam se vratio“, rekao je Dončić. Prethodnu sezonu završio je ranije zbog povrede, a ovog leta nije nastupao za… »
Dončić već "namestio ruku": Ubacio Sakramentu 21 poen u prvom pripremnom meču
Euronews pre 1 dan
Slovenački košarkaš završio je posao u prvom poluvremenu, dok je nastavak susreta pratio sa klupe, nakon što je njegova ekipa na odmor otišla sa čak 26 poena prednosti. Dončić je postigao 21 poen, uz tri asistencije, dva skoka i dve ukradene lopte, a posebno raspoložen bio je u prvoj četvrtini, u kojoj je ubacio 13 poena. Posle dva početna promašaja vezao je dve trojke i pokrenuo nalet gostiju, koji su ubrzo preuzeli kontrolu nad utakmicom. Pogodio je ukupno tri od… »
Amerika je čekala 200 dana, a Luka je odmah eksplodirao! Dončić za 16 minuta napravio šou na terenu, Los Anđeles je u…
Kurir pre 1 dan
Dončić je u prvom predsezonskom meču Los Anđeles Lejkersa protiv Sakramento Kingsa proveo samo 16 minuta na parketu, ali mu je i to bilo dovoljno da ubaci 21 poen i bude najbolji strelac svog tima. Lejkersi su na kraju slavili ubedljivo - 127:103. Iako je reč tek o pripremnoj utakmici, Luka je za kratko vreme uspeo da napravi ono što radi najbolje - da preuzme utakmicu i podigne publiku na noge. Ubacio je 21 poen iz 5/12 šuta, pogodio tri trojke i čak osam od devet… »
Lejkersi se igrali sa Kingsima, Dončić brojao do 21
Sport klub pre 1 dan
Pored ovog duela, odigrana su još četiri meča u noći ponedeljak na utorak. Demonstrirali su Lejkersi silu u prvom poluvremenu pa su na odmor otišli sa 26 poena prednosti (73:47). Uspeli su Kingsi samo da dobiju treću četvrtinu, ali sa samo četiri poena razlike, nedovoljno da se ova utakmica učini rezultatski zanimljivom. Luka Dončić je za 16 minuta na parketu postigao 21 poen uz dva skoka i tri asistencije. Kar je pratio sa 19 poena. Priliku je dobilo 15 igrača, a… »
Vesti dana »
Još sutra do 30 stepeni, a onda obrt! Rhmz se upravo oglasio: Stižu zaslađenje i pljuskovi, evo kakvo nas vreme čeka u narednih 7 dana
Blic pre 19 minutajoš 33 povezane
Marta Kos: Srbija mora da isporuči više, videćemo ozbiljnost nove vlade
Serbian News Media pre 24 minutajoš 23 povezane
Studentska lista danas predaje prigovor RIK-u na biračka mesta u dijaspori i organizuje skup
Serbian News Media pre 3 satajoš 9 povezanih
SZO traži hitan odgovor od Rusije: Još jedan pacijent zaražen kugom?
B92 pre 19 minutajoš 24 povezane