Povezane vesti

Tramp: SAD zbog pretnje povuke bombardere iz baze u Britaniji

REUC pre 1 sat
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su Sjedinjene Američke Države (SAD) izmestile svoje bombardere iz baze RAF Ferford zbog "određenih pretnji" upućenih toj bazi u Velikoj Britaniji. Ovaj sadržaj je dostupan registrovanim korisnicima. Prijavite se ili otvorite nalog da biste nastavili sa čitanjem. Jedan SNM Passport nalog za celu SNM mrežu.… »
Tramp: SAD zbog pretnje povukle bombardere iz baze u Britaniji

Tramp: SAD zbog pretnje povukle bombardere iz baze u Britaniji

N1 Info pre 1 sat
Dok je razgovarao sinoć sa grupom novinara ispred Bele kuće, Tramp je upitan da li je "određena pretnja" navela SAD da povuku svoje bombardere iz vazduhoplovne baze. "Da, mislim da se to može reći. Nisu odleteli slučajno, postojale su određene pretnje. I umesto da izazivamo neprijatelja, mi ćemo ga poraziti. Ali zašto bismo ih tamo ostavljali? Zato smo ih malo premestili. Ne baš daleko", rekao je Tramp. On je dodao da Vašington "zapravo zna ko je uputio… »
„Postojale su određene pretnje“: Tramp o povlačenju bombardera iz baze u Britaniji

„Postojale su određene pretnje“: Tramp o povlačenju bombardera iz baze u Britaniji

Danas pre 53 minuta
Dok je razgovarao sinoć sa grupom novinara ispred Bele kuće, Tramp je upitan da li je „određena pretnja“ navela SAD da povuku svoje bombardere iz vazduhoplovne baze. „Da, mislim da se to može reći. Nisu odleteli slučajno, postojale su određene pretnje. I umesto da izazivamo neprijatelja, mi ćemo ga poraziti. Ali zašto bismo ih tamo ostavljali? Zato smo ih malo premestili. Ne baš daleko“, rekao je Tramp. On je dodao da Vašington „zapravo zna ko je uputio… »

Serbian News Media pre 1 sat
Dok je razgovarao sinoć sa grupom novinara ispred Bele kuće, Tramp je upitan da li je „određena pretnja“ navela SAD da povuku svoje bombardere iz vazduhoplovne baze. „Da, mislim da se to može reći. Nisu odleteli slučajno, postojale su određene pretnje. I umesto da izazivamo neprijatelja, mi ćemo ga poraziti. Ali zašto bismo ih tamo ostavljali? Zato smo ih malo premestili. Ne baš daleko“, rekao je Tramp. On je dodao da Vašington „zapravo zna ko je uputio… »

Vesti dana »