Povezane vesti

"Kad se zaljubim, ja sam budala" Milica Todorović otkrila sa čime se bori posle porođaja: Bilo mi je teško, odem tamo i plačem!…

"Kad se zaljubim, ja sam budala" Milica Todorović otkrila sa čime se bori posle porođaja: Bilo mi je teško, odem tamo i plačem!…

Kurir pre 7 sati
Milica Todorović otvoreno je govorila o teškom životnom periodu kroz koji je prošla, borbi sa sopstvenim emocijama, majčinstvu nakon rođenja sina Bogdana, ali i o tome kako gleda na ljubav i mentalno zdravlje. Gostujući u emisiji, Milica se osvrnula na majčinstvo i otkrila koliko joj teško pada odvajanje od sina. - Ovo je prva emisija otkada sam se porodila da pričam ovoliko o bebi. Bilo mi je teško, niko me nije pitao šta je prava istina - rekla je pevačica.… »
IDEM KOD PSIHOTERAPEUTA, SVAKI PUT PLAČEM“ Milica Todorović otvorila dušu o teškim trenucima, sinu i ljubavi

IDEM KOD PSIHOTERAPEUTA, SVAKI PUT PLAČEM“ Milica Todorović otvorila dušu o teškim trenucima, sinu i ljubavi

Svet & Skandal pre 2 sata
Bilo mi je teško, niko me nije pitao šta je prava istina“, rekla je pevačica u „Stars TV Show“. Milica je priznala da joj razdvajanje od bebe teško pada, posebno kada zbog obaveza mora da napusti dom. „Kad god odem od kuće samo gledam na sat. Dete je normalno da se razboli, ne možeš da ga držiš pod staklenim zvonom“, rekla je Milica. Iako je svesna da je nemoguće dete zaštititi od baš svega, pevačica priznaje da joj majčinstvo donosi potpuno novu vrstu brige i… »
"Redovno idem kod psihijatra i uvek plačem": Milica Todorović prvi put nakon porođaja o detaljima iz privatnog života

"Redovno idem kod psihijatra i uvek plačem": Milica Todorović prvi put nakon porođaja o detaljima iz privatnog života

Nova pre 5 sati
Pevačica je istakla da je ovo prvi put nakon što je postala majka da je u jednoj emisiji toliko govorila o svom detetu. "Ovo je prva emisija od kad sam se porodila da pričam ovoliko o bebi. Bilo mi je teško, niko me nije pitao šta je prava istina", rekla je pevačica u "Stars TV Show". Milica je priznala da joj razdvajanje od bebe teško pada, posebno kada zbog obaveza mora da napusti dom. "Kad god odem od kuće samo gledam na sat. Dete je normalno da se razboli, ne… »
„Niko me nije pitao šta je istina”: Milica Todorović prvi put o sinu i partneru: „Odmah počnem da plačem”

„Niko me nije pitao šta je istina”: Milica Todorović prvi put o sinu i partneru: „Odmah počnem da plačem”

Telegraf pre 5 sati
Sada je odlučila da progovorio o najtežem periodu i otkrije sve svoje borbe. Milica Todorović otvoreno je govorila o teškom životnom periodu kroz koji je prošla, borbi sa sopstvenim emocijama, majčinstvu nakon rođenja sina Bogdana, ali i o tome kako gleda na ljubav i mentalno zdravlje. Gostujući u emisiji, Milica se osvrnula na majčinstvo i otkrila koliko joj teško pada odvajanje od sina. - Ovo je prva emisija otkada sam se porodila da pričam ovoliko o bebi. Bilo… »
"Idem kod psihoterapeuta i plačem": Milica Todorović otvorila dušu o sinu Bogdanu, teškom periodu i ljubavi

"Idem kod psihoterapeuta i plačem": Milica Todorović otvorila dušu o sinu Bogdanu, teškom periodu i ljubavi

Mondo pre 7 sati
Istakla je da je ovo prvi put nakon što je postala majka da je u jednoj emisiji toliko govorila o svom detetu. "Ovo je prva emisija od kad sam se porodila da pričam ovoliko o bebi. Bilo mi je teško, niko me nije pitao šta je prava istina", rekla je pevačica u "Stars TV Show". Milica je priznala da joj razdvajanje od bebe teško pada, posebno kada zbog obaveza mora da napusti dom. "Kad god odem od kuće samo gledam na sat. Dete je normalno da se razboli, ne možeš da… »

Vesti dana »