Povezane vesti

Gagi stao u odbranu Penjaroje: „Ako izgubi utakmicu, ne treba odmah čovek da se tera!“

Gagi stao u odbranu Penjaroje: „Ako izgubi utakmicu, ne treba odmah čovek da se tera!“

Hot sport pre 8 sati
Nekadašnji kapiten posebno je zadovoljan načinom na koji ekipa funkcioniše pod vođstvom Đoana Penjaroje, a navijačima je poslao jasnu poruku da španskom stručnjaku treba pružiti podršku i kada dođu prvi porazi, jer smatra da je uspeo da napravi zdravu atmosferu i tim u kojem je kolektiv važniji od pojedinca. Crno-beli su novu sezonu otvorili sa četiri uzastopne pobede. U Evroligi imaju maksimalan učinak od 3-0, dok su na startu ABA lige savladali Megu, ali… »
Milosavljević o Partizanu: "Penjaroja zaslužuje ogromnu podršku navijača"

Milosavljević o Partizanu: "Penjaroja zaslužuje ogromnu podršku navijača"

B92 pre 9 sati
Nekadašnji kapiten crno-belih u razgovoru za Meridian sport posebno je izdvojio zajedništvo ekipe i spremnost igrača da individualni učinak podrede rezultatu. "Penjaroja zaslužuje ogromnu podršku navijača. Ako izgubi neku utakmicu, ne treba odmah čovek da se tera, već da se ispoštuje", poručio je Milosavljević. Iskusni bek smatra da Partizan deluje karakterno snažnije nego prethodnih sezona, uz jasno podeljene uloge i dobru atmosferu. Karlika Džonsa izdvojio je kao… »
Dragan Milosavljević: "Ovaj Partizan me podseća na onaj naš, ne zanima ih statistika"

Dragan Milosavljević: "Ovaj Partizan me podseća na onaj naš, ne zanima ih statistika"

Mondo pre 18 sati
Crno-beli su dobili sve tri utakmice u Evroligi, pobedili su i na debiju u ABA ligi protiv Mege, a to nije promaklo ni njenim bivšim igračima. Dragan Milosavljević je nekadašnji kapiten crno-belih i oduševljen je kako je sve "zategnuto". "Ma, izgledaju sjajno, kao celina", rekao je Dragan Milosavljević za " Meridijan Sport": "Deluje da imaju sjajnu atmosferu, da ih ne zanima statistika. Svako ima svoju ulogu i svako doprinosi. Izgledaju mi kao tim kojem je… »
Penjaroja posle nove pobede Partizana: ABA liga nije lako takmičenje

Penjaroja posle nove pobede Partizana: ABA liga nije lako takmičenje

Sputnik pre 18 sati
Od početka sezone košarkaši Partizana odigrali su četiri utakmice i u sve četiri su slavili. Posle tri evroligaške pobede upisali su crno-beli i prvu u ABA ligi. Španski stručnjak je istakao da je zadovoljan kako je odigrao Itan Tompson i dodao da će mu biti potrebno vreme da se prilagodi evropskoj košarci. „Itan je dobar igrač, danas je dobio dosta minuta, bio dobar i nadam se da će napredovati, te nam u nastavku sezone biti od još veće pomoći“, poručio je… »
"Nikola Jokić je u pravu!" Karlik Džons otvorio dušu: Osećao sam i da su ljudi zaboravili na mene!

"Nikola Jokić je u pravu!" Karlik Džons otvorio dušu: Osećao sam i da su ljudi zaboravili na mene!

Kurir pre 18 sati
Američki plejmejker nije proveo mnogo vremena na parketu, pošto je trener Džoan Penjaroja iskoristio priliku da rasporedi minutažu i odmori pojedine igrače pred ono što sledi – gostovanje Real Madridu u Evroligi. Ipak, ono što posebno raduje navijače Partizana jeste atmosfera u svlačionici. Džons je otkrio da je hemija u ekipi sve bolja i da su igrači potpuno prihvatili svoje uloge. "Osećam se dobro. Hemija u ekipi je sve bolja i trenutno vlada odlična atmosfera.… »
Karlik Džons: "Zaboravili su ko sam - slažem se sa Jokićem"

Karlik Džons: "Zaboravili su ko sam - slažem se sa Jokićem"

B92 pre 20 sati
Neporaženi su crno-beli od početka sezone, a omaleni plejmejker je pauzu tokom leta iskoristio da dodatno radi na sebi. "Ovo mi je verovatno bilo prvo leto u poslednje tri godine tokom kojeg sam bio zdrav. Zato sam mogao mnogo da radim. Kada sam stigao kući, odmorio sam se možda nedelju dana, a onda se odmah vratio treninzima. Imao sam osećaj da sam prošle sezone mnogo propustio zbog povrede. Osećao sam i da su ljudi zaboravili na mene. Pauzirao sam četiri-pet… »
Rutinska pobeda Partizana na startu ABA lige

Rutinska pobeda Partizana na startu ABA lige

Danas pre 1 dan
Držali su košarkaši Mege u prvom poluvremenu, ali bilo je vidljivo je da će teško doći do iznenađenja. Partizan je posle 20 minuta imao devet razlike (42:33), a utakmicu su praktično prelomili u trećoj deonici u kojoj su razlilku duplirali. U četvrtoj četvrtini samo je bilo odtrađivanje posla i na kraju je bilo 83:59. Najbolji pojedinac susreta je bio Itan Tompson, koji je meč završio sa 21 poenom. Nikola Tanaksović je dao 14, a Žofri Lovernj 10. Kod Mega bolji od… »
Još jedna ubedljiva pobeda Partizana

Još jedna ubedljiva pobeda Partizana

Politika pre 19 sati
Partizan je započeo sezonu u petoj brzini – i nema nameru da stane. Nakon što su ostvarili 3-0 učinak u Evroligi, svoju formu su preneli i na ABA ligu gde su, na otvaranju, savladali Megu rezultatom 83:59 (22:18, 20:15, 21:12, 20:14). Bio je ovo fenomenalan start dostojan kluba koji je neporažen. „Crno-beli“ su ušli u ovaj meč kao favoriti, i dobrano opravdali taj status. Očekivalo se da će Karlik Džouns ponovo preuzeti kormilo na parketu, ali toga nije bilo. MVP… »
"Teško je igrati protiv tako dobre ekipe"

"Teško je igrati protiv tako dobre ekipe"

B92 pre 21 sat
Košarkaši Mege poraženi su u gostima od Partizana rezultatom 83:59 u drugom kolu ABA lige. "Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi i dosadašnjem delu sezone. Igraju veoma dobro. Veoma je teško igrati protiv tako dobre ekipe. Odlični su i čvrsti u odbrani. Za nas u ovom momentu prejaka ekipa. Nismo bili preterani loši. Hteli smo, borili smo se, ali to nije bilo dovoljno. Bilo je grešaka u obe faze igre što je sasvim normalno za ovaj deo sezone, pogotovo imajući u… »

Vesti dana »