Povezane vesti
Spasitelj sa 12 apostola bi da spasava ono što je sam upropastio: O Vučićevoj najavi da će formirati vladu od 12 ministara
Danas pre 5 dana
Biće to, kako je rekao „Vlada na točkovima“. Sagovornici Danasa ocenjuju da se čini da je Vučić u međuvrenu istrošio sva svoja obećanja i da sada nastoji da reciklira stara obećanja iz 2012. godine kada se iz pozicije opozicije borio za vlast. Podsećaju da je Vučić četrnaest godina na vlasti i da više ne prolaze stara obećanja o smanju vlade, koje sam nije ispunio. Veruju da u sopstvena izbuđena obećanja ne veruje ni sam Vučić, i da ona zato više deluju kao čist… »
"Iza paravana studenata kriju se Šoškić i reciklirani DOS kadrovi" Mali u "Jutru na Blic": "Cilj nam je da 'Ujedinjena Srbija'…
Blic pre 5 dana
Mali naglašava da su kandidati sa opozicione liste zapravo "reciklirani kadrovi" i da nisu nova lica Izjavljuje da je cilj "Ujedinjene Srbije" da osvoji više od 50% glasova i ističe da bi Aleksandar Vučić bio premijer ako pobede, dok tvrdi da opozicija nema jasno definisanog kandidata za premijera Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali gost je "Jutra na Blic". On je govorio i o izborima u Srbiji 25. oktobra. - Najpre, neće ni tim blokaderima biti lako.… »
Mali otkrio plan za novu vladu: Vučić bi bio premijer, vlada bi imala 12 ministara
NIN pre 5 dana
On je govorio i o izborima u Srbiji 25. oktobra. "Najpre, neće ni tim blokaderima biti lako. Ali mislim da tu postoji ogromna razlika u politici jedne i druge liste. Mislim da to građani Srbije sada već jasno i vide. Imate Aleksandra Vučić koji ide, priča sa građanima, mi razgovaramo s ljudima, pokušavamo da rešavamo njihove probleme, pokazujemo brigu prema njima. Jednostavno, u toj komunikaciji, tim razgovorima, pokušavate da dođete do rešenja zajedno, kako biste… »
Može li se verovati Vučiću kad kaže da će nova vlada imati 12 ministara? Već viđeno obećanje o smanjenju broja ministara…
Nova pre 5 dana
Nosilac liste “Ujedinjena Srbija“ i kandidat za premijera na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra, Aleksandar Vučić, predstavio je plan i program vladajuće političke opcije na predizbornom skupu u Beogradskoj areni. Tom prilikom istakao je da ministri više ne bi trebalo da „dva puta nedeljno“ odlaze van Beograda samo zbog pojedinačnih događaja koji traju oko sat vremena, i da će, ukoliko dobiju poverenje građana, Srbija umesto 31 imati 12 ministara i njega… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 12. oktobar: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Radio sto plus pre 42 minutajoš 26 povezanih
uživo U napadu Huta na aerodrom u Rijadu 12 poginulih i 309 povređenih, Tramp: Saudijci mogu da se odbrane
NIN pre 1 satjoš 41 povezana
Studenti će se žaliti Upravnom sudu na RIK-ovo odbijanje njihovih prigovora na probleme glasanja u dijaspori
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih
RIK: U ponedeljak počinje štampanje glasačkih listića za izbore 25. oktobra
N1 Info pre 37 minutajoš 15 povezanih