Povezane vesti
Saša Zverev je prvi igrač sveta: Ima 0-7 protiv Đokovića, Sinera i Alkaraza, ali je na vrhu
Mondo pre 2 sata
Odmaraće do 2027. godine. Ujedno to znači da će Saša Zverev da postane prvi teniser sveta. Jedino pitanje je kada tačno. Samo je pitanje momenta. Neće se to dogoditi odmah, čak i da Nemac osvoji titulu u Šangaju, ali bi moglo da se desi posle toga. U Parizu ili kasnije u Beču. Samo je pitanje dana. Neizbežno je i jasno da će ovu sezonu Zverev da završi kao prvi teniser sveta. Dakle, dobiće i poseban trofej za to i postaće 20. igrač u istoriji koji će godinu da… »
Aleksander Zverev – novi broj 1 i najveće dete sreće u istoriji
Sport klub pre 3 sata
Niko nikada nije dobio toliko poklona sudbine kao ovaj sjajni Nemac. Naravno, povod za ovakve redove je činjenica da je – posle odluke Janika Sinera da ne igra do kraja sezone – već ne samo sigurno da će debitovati na broju 1, nego da će biti i proglašen za svetskog šampiona za godinu na isteku. Biti prvi na svetu na kraju sezone ima veću težinu nego biti to u nekom trenutku njenog toka. Već znamo da će Zverev postati broj 1 pre kraja sezone, ali još ne znamo kada… »
Janik Siner završio sezonu!
B92 pre 4 sati
Propustio je italijanski teniser US open, i konstantno je odlagao svoj povratak, da bi na kraju odlučio da se ove godine ne vraća više na teren. Istakao je Siner da razmišlja o svojoj karijeri na duže staze, i da je to razlog ovakve odluke. "Zdravo svima, voleo bih da vam dam mali "apdejt". Zajedno sa doktorima smo odlučili da mi je potreban tretmant za moje koleno, što znači da je sezona 2026. zvanično završena. Poslednjih nekoliko godina, naročito kraj sezone u… »
Kraj: Janik Siner završio sezonu!
Telegraf pre 5 sati
Siner već neko vreme nije igrao, propustio je i US Open, a sada je zvanično najavio da se neće takmičiti do kraja 2026. godine, jer mora da razmišlja na duže staze o svojoj karijeri. - Zdravo svima, voleo bih da vam dam mali "apdejt". Zajedno sa doktorima smo odlučili da mi je potreban tretmant za moje koleno, što znači da je sezona 2026. zvanično završena. Poslednjih nekoliko godina, naročito kraj sezone u Torinu su mi doneli mnogo prelepih osećanja i emocija, a… »
Siner stao, Alkaras se vratio, Đoković ne odustaje, a Zverev postaje broj 1!
Sputnik pre 40 minuta
Četiri najveća imena sezone stigla su početkom oktobra na četiri potpuno različite tačke. Siner više ne može da igra, Alkaras ponovo može, Đoković pokazuje da još može da pobeđuje najbolje, dok je Zverev najveći dobitnik godine u kojoj mu se, uz nesporan sopstveni kvalitet, otvorilo gotovo sve što je moglo da se otvori. Odluka koja je konačno promenila odnos snaga stigla je od Sinera. Prvi teniser sveta objavio je da zbog problema sa kolenom više neće igrati u… »
Janik Siner završio sezonu
Euronews pre 3 sata
Prvi teniser sveta Janik Siner saopštio je danas da neće igrati do kraja godine zbog povrede kolena. "Zajedno sa lekarima odlučio sam da moram da prođem kroz proces lečenja kolena, što znači da je sezona 2026. zvanično završena", rekao je Siner u video poruci objavljenoj na Instagramu. "Poslednjih nekoliko godina, a posebno završnica u Torinu, donele su mi toliko lepih osećanja i emocija, što će ove godine biti drugačije. Moram da mislim o svojoj dugoročnoj… »
Janik Siner završio sezonu
Danas pre 3 sata
Ovu vest je podelio sa navijačima u emotivnoj poruci na društvenoj mreži Instagram. – Zajedno sa lekarima odlučio sam da moram da prođem kroz proces lečenja kolena, što znači da je sezona 2026. zvanično završena. Poslednjih nekoliko godina, a posebno završnica u Torinu, donele su mi toliko lepih osećanja i emocija, što će ove godine biti drugačije. Moram da mislim o svojoj dugoročnoj karijeri, tako da ću učiniti sve što je u mojoj moći da se vratim potpuno spreman.… »
Janik Siner završio sezonu zbog povrede kolena
Radio sto plus pre 3 sata
Siner nije igrao od jula, kada je pobedio Aleksandera Zvereva u finalu Vimbldona. “Zajedno sa lekarima odlučio sam da moram da prođem kroz proces lečenja kolena, što znači da je sezona 2026. zvanično završena”, rekao je Siner u video poruci objavljenoj na Instagramu. “Poslednjih nekoliko godina, a posebno završnica u Torinu, donele su mi toliko lepih osećanja i emocija, što će ove godine biti drugačije. Moram da mislim o svojoj dugoročnoj karijeri, tako da ću… »
Povreda ipak jača, Janik Siner završio sezonu
Politika pre 3 sata
Italijanski teniser Janik Siner saopštio je danas da se neće vraćati na teren do kraja 2026. godine da bi u potpunosti sanirao povredu kolena koja ga muči mesecima. Siner tako neće igrati na mastersu u Parizu kao ni na završnom mastersu sezone u Torinu, a još ranije je objavio da će preskočiti masters u Šangaju. Prema očekivanjima, svetski broj jedan će na terene ponovo početkom 2027. godine, neposredno pred Australijan open. „Zajedno sa doktorima smo odlučili da… »
Janik Siner: "Pričao sam sa lekarima, sezona je za mene završena"
Mondo pre 4 sati
Problemi sa kolenom su bili jači i nije u stanju da se takmiči više. Poslednji meč bio mu je u finalu Vimbldona i ujedno i poslednji u 2026. godini. "Zdravo svima, hteo bih da vam javim novosti. U dogovoru sa lekarima sam odlučio da je potreban tretman mom kolenu. To znači da je sezona 2026. za mene gotova zvanično", rekao je Siner u obraćanju na društvenim mrežama. Najviše mu je žao što neće moći da ide na Završni masters u Torino i da igra pred domaćom publikom.… »
Siner šokirao fanove - kraj je! Italijan objavio tešku vest, za njega više nema tenisa ove sezone!
Kurir pre 4 sati
Upravo bi protivnik iz tog meča mogao da iskoristi problem sa povredom koji ozbiljno muči Sinera i da od njega preuzme prvu poziciju na ATP listi. Janik Siner je još ranije otkazao učešće na predstojećem mastersu u Šangaju, a sada je objavio da neće igrati do kraja sezone. To znači da neće moći da brani poene koje je zaradio prošle sezone titulama u Beču (500), Parizu (1.000) i na Završnom turniru u Torinu (1.500). Zverev sada ima odličnu priliku da prvi put u… »
Siner završio sezonu: Potrebno mi je još vremena za oporavak kolena, želim da se vratim na sto odsto
RTS pre 4 sati
Posle propuštenog Ju-Es opena, Siner je nekoliko puta odlagao povratak takmičenjima, da bi sada potvrdio da ga do kraja sezone više nećemo gledati na terenu. "Želeo bih da vam dam kratak izveštaj. Zajedno sam sa doktorima doneo odluku da mi je potrebno još vremena za tretman kolena, što znači da je 2026. sezona zvanično gotova. Poslednjih nekoliko godina, pogotovo završnica u Torinu, dale su mi mnogo lepih osećaja i emocija, tako da će ova za mene biti izuzetno… »
Oglasio se Janik Siner: Sezona definitivno završena
Sport klub pre 4 sati
Italijan se oglasio video porukom na društvenim mrežama u kojoj je potvrdio da zbog povrede neće igrati do kraja sezone. „Zdravo svima, voleo bih da sa vama podelim novosti. Zajedno sa doktorima sam odlučio da mi je potreban tretman za koleno, što znači da je sezona 2026. zvanično završena. Poslednjih nekoliko godina, naročito od kraja sezone u Torinu, donele su mi mnogo lepih osećanja i emocija, a ove godine će to biti mnogo drugačije, ali u ovom trenutku moram da… »
Italijani najavili Sinerovu iznenađujuću odluku: Neće igrati tenis do 2027. godine?
Mondo pre 5 sati
Kako stvari stoje mogao bi to da mu bude i poslednji meč u tekućoj sezoni. Italijanska "Gazeta" najavljuje šokantnu odluku prvog tenisera sveta i "kao verovatan scenario ističu da bi mogao da napravi pauzu do 2027. godine". Ako se to dogodi izvesno je da će izgubiti prvu poziciju na ATP rang listi i to bi dodatno podgrejalo sumnje o ozbiljnosti povrede. Već neko vreme se spekuliše o njegovo zdravstvenom stanju. Fanovi na društvenim mrežama se bave i teorijama… »
Vesti dana »
Milošević (SSP): Za paljenje Tvrđave direktno odgovorni gradonačelnik i direktor UKC Niš
Radio sto plus pre 1 satjoš 39 povezanih
Studenti u blokadi najavili za sutra okupljanje ispred RIK-a, zbog odluke o glasanju dijaspore
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih