Povezane vesti

Mister Bin i Crna Guja pred publikom: Rouan Atkinson najavio pozorišni spektakl

Mister Bin i Crna Guja pred publikom: Rouan Atkinson najavio pozorišni spektakl

Telegraf pre 2 dana
Produkcija će imati kratku seriju od svega 30 izvođenja, a publika će moći da vidi nove tačke, kao i njegove čuvene skečeve iz televizijskih emisija, uključujući i Not the Nine O’Clock News. „Prošlo je 40 godina otkako sam poslednji put radio skeč-predstavu na Vest Endu“, rekao je Atkinson. „Pomislio sam da bi bilo zabavno ponovo izvesti skečeve kojima je sve počelo za mene i (scenaristu) Ričarda Kertisa, i u kojima su nastali moji najpoznatiji likovi, zajedno sa… »
Mister Bin se vraća: Rouan Atkinson sprema nešto posebno

Mister Bin se vraća: Rouan Atkinson sprema nešto posebno

B92 pre 2 dana
Atkinson će u predstavi izvesti neke od svojih najpoznatijih skečeva i uloga, uz novi materijal posebno napisan za ovaj projekat. U radu na predstavi ponovo će sarađivati sa scenaristima Ričardom Kertisom i Benom Eltonom, kao i s kompozitorom Hauardom Gudalom, prenosi Independent. "Prošlo je 40 godina otkako sam poslednji put radio komičarsku predstavu na Vest Endu. Pomislio sam da bi bilo zabavno ponovo izvesti skečeve kojima je sve počelo za mene i Ričarda… »
Rouan Etkinson vraća se svojim kultnim likovima nakon 40 godina

Rouan Etkinson vraća se svojim kultnim likovima nakon 40 godina

N1 Info pre 2 dana
Etkinson na projektu ponovo sarađuje sa scenaristima „Crne Guje“ Ričardom Kertisom i Benom Eltonom, kao i kompozitorom Hauardom Gudalom. Planirano je samo 30 izvođenja, piše The Mirror. „Prošlo je 40 godina otkako sam poslednji put imao humorističnu predstavu na Vest Endu“, rekao je Etkinson u saopštenju, prenosi Index. „Pomislio sam da bi bilo zabavno ponovo izvesti skečeve kojima je za mene i Ričarda Kertisa sve počelo, a iz kojih su proizašli moji najpoznatiji… »
Rouan Atkinson ponovo oživljava Crnog Guju i Mister Bina

Rouan Atkinson ponovo oživljava Crnog Guju i Mister Bina

Euronews pre 2 dana
Atkinson će u predstavi izvesti neke od svojih najpoznatijih skečeva i uloga, uz novi materijal posebno napisan za ovaj projekat. U radu na predstavi ponovo će sarađivati sa scenaristima Ričardom Kertisom i Benom Eltonom, kao i kompozitorom Hauardom Gudalom, prenosi Independent. "Prošlo je 40 godina otkako sam poslednji put radio komičarsku predstavu na Vest Endu. Pomislio sam da bi bilo zabavno ponovo izvesti skečeve kojima je sve počelo za mene i Ričarda Kertisa… »

Vesti dana »