Povezane vesti

RTS odložio „Pupina“ zbog izbora, Tihomir Stanić za Danas: Pojavljujem se tek posle izbora, mislim da je u pitanju nešto drugo…

RTS odložio „Pupina“ zbog izbora, Tihomir Stanić za Danas: Pojavljujem se tek posle izbora, mislim da je u pitanju nešto drugo…

Danas pre 17 sati
Ovaj dugo očekivani TV projekat, u kojem Mihajla Pupina igra glumac Dragan Mićanović, trebalo je da počne sa emitovanjem 9. oktobra, ali je javni servis saopštio da se premijera serije odlaže za 13. novembar. Kako je RTS saopštio, zbog obaveza propisanih Zakonom o elektronskim medijima i Pravilnikom Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o načinu izvršavanja obaveza pružalaca medijskih usluga tokom izborne kampanje, serija „Pupin“ biće emitovana u novom… »
Dragan Mićanović o seriji „Pupin“: To je jedna od najkompleksnijih uloga koju sam ikad odigrao

Dragan Mićanović o seriji „Pupin“: To je jedna od najkompleksnijih uloga koju sam ikad odigrao

Danas pre 19 sati
O ulozi u ovoj seriji, koja je odložena zbog izbora, Dragan Mićanović nam je govorio tokom susreta na Niškom filmskom festivalu. – To je jedan od projekata na kome sam najduže radio, ja mislim. Za koje sam se najduže spremao. Glumački najduže spremao. To nisu meseci u pitanju, to su godine. Jer trebalo je da počnemo snimanje jedne godine, pa je onda izbio neki skandal… Rekao je da je petnaest dana pred snimanje bio potpuno spreman: – Ali moram vam naglasiti, to… »
RTS odložio premijeru serije "Pupin" zbog izbora i Tihomira Stanića

N1 Info pre 19 sati
Kako su naveli, emitovanje se odlaže zbog propisa koji se tiču predizborne kampanje. U objašnjenju o odlaganju emitovanja, RTS se pozvao na Zakon o elektronskim medijima i Pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o načinu izvršavanja obaveza pružalaca medijskih usluga tokom izborne kampanje. Naime, prema članu 4. Pravilnika, tokom izborne kampanje zabranjeno je prikazivanje igranih, dokumentarnih, zabavnih i drugih sličnih programskih sadržaja u… »
REM pomerio „Pupina“! Zbog izbornih pravila serija neće biti emitovana u prvobitno najavljenom terminu, evo kada stiže na…

REM pomerio „Pupina“! Zbog izbornih pravila serija neće biti emitovana u prvobitno najavljenom terminu, evo kada stiže na…

Dnevnik pre 13 sati
Iz Radio-televizije Srbije stiglo je zvanično saopštenje sa novim datumom premijere i objašnjenjem zbog čega je došlo do pomeranja termina. Nova domaća serija "Pupin", umesto 9. oktobra, startovaće 13. novembra, a publika će nove epizode moći da prati petkom i subotom od 20 časova na programu RTS 1. Iz Javnog servisa objašnjavaju da je do promene plana došlo isključivo zbog poštovanja zakonskih propisa tokom izborne kampanje. "Poštujući Zakon o elektronskim… »
RTS brzo reagovao: "Pupin" kreće od novembra, a ova serija će se emitovati od petka, 9. oktobra

RTS brzo reagovao: "Pupin" kreće od novembra, a ova serija će se emitovati od petka, 9. oktobra

Telegraf pre 17 sati
Serija "Pupin", kao što je poznato, neće se emitovati 9. oktobra, već 13. novembra, saopštio je RTS. Objašnjeno je i zašto. "Radio-televizija Srbije obaveštava gledaoce da nova domaća serija „Pupin“ počinje da se emituje 13. novembra, petkom i subotom od 20 časova na RTS1. Poštujući Zakon o elektronskim medijima, kojim je definisan Pravilnik REM-a o načinu izvršavanja obaveza pružalaca medijskih usluga tokom izborne kampanje – a prema kome je tokom izborne kampanje… »

Glas Zaječara pre 19 sati
Kako su naveli, emitovanje se odlaže zbog propisa koji se tiču predizborne kampanje. U objašnjenju o odlaganju emitovanja, RTS se pozvao na Zakon o elektronskim medijima i Pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o načinu izvršavanja obaveza pružalaca medijskih usluga tokom izborne kampanje. Naime, prema članu 4. Pravilnika, tokom izborne kampanje zabranjeno je prikazivanje igranih, dokumentarnih, zabavnih i drugih sličnih programskih sadržaja u… »
RTS odložio emitovanje serije „Pupin“ zbog izbora

RTS odložio emitovanje serije „Pupin“ zbog izbora

Danas pre 20 sati
Kako su napisali, zbog obaveza propisanih Zakonom o elektronskim medijima i Pravilnikom Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o načinu izvršavanja obaveza pružalaca medijskih usluga tokom izborne kampanje, serija „Pupin“ će biti emitovana u novom terminu. Dodali su da, prema članu 4. Pravilnika, tokom izborne kampanje zabranjeno je prikazivanje igranih, dokumentarnih, zabavnih i drugih sličnih programskih sadržaja u kojima se pojavljuje funkcioner ili… »

Vesti dana »