Povezane vesti
"Slomile su me uvrede" Aneli ne može Caru da pređe preko ogavnosti, rešila da ga napusti: Majka mi je bolesna, a spominje mi…
Kurir pre 1 dan
Ona se kroz suze žalila Radojki Jovanović i pričala da je slomljena zbog teških reči koje joj je on izgovorio. - Ove uvrede su mene slomile. Ja njemu nisam jednu reč rekla, ovo mi je šok. Ženo, meni je ovde bio bivši muž i govorio mi je najstrašnije reči, pa me sve ovo podseća na to. On meni spominje porodicu, a majka mi je bolesna - govorila je Aneli. Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: Podsećamo, tokom rasprave između Filipa Cara i Aneli došlo je do žestokog… »
Zbog nje polomio nogu, a sada palo pomirenje! Car i Aneli obnovili romansu, pala vatačina ispod pokrivača
Kurir pre 1 dan
Iako je između njih prethodnih dana bilo brojnih trzavica, rasprava i teških reči, činilo se da nijedno od njih dvoje nije spremno da stavi tačku na odnos koji očigledno i dalje budi emocije. Ona je to na kraju i dočekala, pa je na prvi Filipov poziv pristala da mu se pridruži. Njih dvoje su vrlo lako zaboravili sve što se desilo i prepustili se nežnostima, pokazujući još jednom koliko su njihove emocije promenljive i koliko je malo potrebno da se situacija između… »
Filip Car završio u gipsu! Posvađao se sa Aneli pa zadobio tešku povredu noge! Prebacuje joj laži oko Filipa Đukića (foto)…
Kurir pre 2 dana
Iako su donedavno bili partneri, njihov susret nakon svega što se dogodilo nije doneo smirivanje situacije, već je ponovo otvorio stare teme i optužbe. Aneli je posetila Cara u rehabu, gde se on trenutno oporavlja od ozbiljne povrede noge. Filip je potražio lekarsku pomoć, a zbog povrede mu je noga završila u gipsu. U trenutku kada je Aneli došla, Filip nije bio sam. U rehabu su se već nalazili Miljana Kulić, Dača Virijević i još nekoliko učesnika. Car je pred… »
Filipu Caru ukazana hitna pomoć, odmah izveden iz Elite nakon incidenta
Telegraf pre 2 dana
Naime, on je zadobio ozbiljnu povredu u Beloj kući kada je tokom emisije izgubio kontrolu i iz sve snage šutnuo televizor. Filip je nakon incidenta hitno izveden sa imanja kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć. Dramatičan trenutak dogodio se tokom emisije u rijalitiju, kada je Filip Car pokušavao da dođe do reči, ali zbog opšte galame ostalih učesnika u tome nije uspevao. Vidno iznerviran, u jednom momentu je ustao i svom snagom šutnuo televizor u Beloj kući. Samo… »
Filip sa gipsom na nozi i u teškim bolovima car vraćen u Elitu nakon užasnog haosa i demoliranja imanja: Odmah opleo po Aneli…
Blic pre 2 dana
Obezbeđenje ga je hitno odvelo sa imanja kako bi mu bila pružena medicinska pomoć. Učesnik "Elite 10" Filip Car doživeo je ozbiljan peh kada je tokom emisije u napadu besa šutnuo televizor i slomio nogu, zbog čega ga je obezbeđenje hitno izvelo sa imanja. Nakon povratka sa gipsom i u vidljivim bolovima, u izolaciji je sa Sanjom Grujić žestoko napao Aneli Ahmić. Dramatičan incident odigrao se u Beloj kući kada je Filip Car izgubio živce tokom burne rasprave sa… »
Ovako je Filip Car slomio nogu! Tokom emisije izgubio živce pa sebi naneo ozbiljnu povredu: Obezbeđenje reagovalo, on završio…
Kurir pre 2 dana
Tokom emisije, u trenutku kada nije uspevao da se izbori za reč zbog buke i rasprave među učesnicima, izgubio je živce i nogom udario televizor i tom prilikom ju je polomio. Nakon što je iz sve snage šutnuo uređaj, Car je ubrzo shvatio da se povredio. Počeo je da šepa, a zatim je od produkcije zatražio da mu što pre pomognu. "Zovite produkciju, povredio sam nogu. Zovite ih hitno”, ponavljao je Car nakon incidenta. Obezbeđenje je odmah reagovalo i izvelo Filipa iz… »
Filip Car hitno izveden iz Elite Slomio nogu u toku jezivog haosa sa Aneli Ahmić: Poznato u kakvom je stanju
Blic pre 2 dana
Incident se dogodio nakon što je Filip izgubio živce zbog glasne rasprave sa ostalim učesnicima. Učesnik "Elite 10" Filip Car doživeo je ozbiljnu povredu u Beloj kući kada je tokom emisije izgubio kontrolu i iz sve snage šutnuo televizor. Filipa je nakon incidenta hitno izveden sa imanja kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć. Dramatičan trenutak dogodio se tokom emisije u rijalitiju, kada je Filip Car pokušavao da dođe do reči, ali zbog opšte galame ostalih… »
Filip Car polomio nogu u Eliti, hitno ga izveli nakon incidenta: Snimak dok lomi u Beloj kući obišao mreže
Mondo pre 2 dana
Učesnik "Zadruge 10" izgubio je kontrolu tokom emisije, iz sve snage šutnuo televizor u Beloj kući, a samo nekoliko trenutaka kasnije počeo je da šepa i traži hitnu pomoć produkcije. Car je jutros napustio imanje kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć, a u "Elitu 10" vratio se sa nogom u gipsu. Nakon povratka bio je u velikim bolovima, a cimerima je rekao i da mu je noga slomljena. Snimak otkrio kako je Filip Car povredio nogu: Car je pokušavao da govori, ali zbog… »
Brutalan sukob Aneli i Filipa Cara! Pljunuo je u lice, pa joj uputio jezive uvrede: "Iščupao bih ti srce"
Telegraf pre 2 dana
Aneli je krenula za njim kako bi nastavila razgovor i pokušala da raščisti nesuglasice, ali je situacija ubrzo izmakla kontroli. Tokom rasprave pale su teške reči, a Car je Aneli zamerio pojedine stvari iz prošlosti. - K**vo prokleta, j**em li ti majku. Jesi mi rekla za Janjuša prošle godine? - grmeo je Car. - Nije to bilo. Neću se kleti. Šta hoćeš ti od mene? - uzvraćala je Aneli povišenim tonom. U jednom trenutku sukob je prerastao i u fizički incident, kada je… »
"Mesto im je u zatvoru" Bivša sportistkinja zgrožena zbog Filipa Cara i njegovog poteza u Eliti 10: Burno reagovala, obratila…
Blic pre 1 dan
Snimak ove drame brzo se proširio društvenim mrežama, a oštar komentar dala je i bivša košarkašica Milica Dabović. Sukob je izbio u "Eliti 10" i nastavio se kada se Filip Car povukao u prostoriju za rehabilitaciju. Aneli Ahmić je krenula za njim kako bi nastavila raspravu, ali je situacija ubrzo potpuno izmakla kontroli. Car je Aneli zamerio detalje iz prošlosti i spomenuo Marka Janjuševića Janjuša, pri čemu su pale teške uvrede. U jednom trenutku, Car joj je… »
"Zlostavljačima je mesto u zatvoru." Milica zgrožena nakon jezivog snimka Cara i Aneli, odmah reagovala
Telegraf pre 1 dan
Aneli je krenula za njim kako bi nastavila raspravu, a njihova svađa ubrzo je prerasla u ozbiljan verbalni sukob. Tokom rasprave, Filip je vređao Aneli, a zatim joj je pljunuo pravo u lice. Ona se, međutim, nije povukla, već je nastavila raspravu sa njim, dok su ostali učesnici pokušavali da smire situaciju. Snimak njihovog sukoba brzo se proširio društvenim mrežama, a ispod objave oglasila se i bivša košarkašica Milica Dabović. Ona je ostavila oštar komentar na… »
Haos u "Eliti 10"! Filip Car pljunuo Aneli Ahmić u lice, pa joj uputio jezive uvrede: "Ti ponosno sediš umesto da umreš od…
Blic pre 2 dana
Sukob je emitovan pred kamerama i publikom, a obe strane su razmenile žestoke optužbe, uključujući i uvrede na račun porodice. U rijalitiju "Elita 10" izbio je brutalan sukob između Aneli Ahmić i Filipa Cara, koji je eskalirao do fizičkog incidenta i serije najtežih uvreda. Nakon žestoke rasprave, Filip Car se povukao u prostoriju za rehabilitaciju, ali je Aneli Ahmić krenula za njim kako bi nastavila razgovor i pokušala da raščisti nesuglasice. Međutim, situacija… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 24 minutajoš 37 povezanih
Član RIK o biračkim mestima u dijaspori: Trebalo bi da ih bude najmanje 120 do 130
N1 Info pre 33 minutajoš 40 povezanih
Desetine poginulih u ruskom napadu na putničke autobuse u Kramatorsku
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 21 povezana
"Agencija za sprečavanje korupcije bi morala da istraži ono što radi CRTA", Brnabić: "Neka građani procene da li je to nepristrasni posmatrač na izborima"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Od večeras pravo jesenje vreme! Upozorenje RHMZ-a za Bačku i sever Banata: Spremite se za kišu, padaće i u petak! Evo šta nas čeka za vikend
Dnevnik pre 9 minutajoš 43 povezane