Povezane vesti

Zbog ovoga je vratila tekst Radošu Bajiću: Olga Odanović odbila ulogu u seriji "Selo gori, a baba se češlja": "Nije bilo lako"…

Zbog ovoga je vratila tekst Radošu Bajiću: Olga Odanović odbila ulogu u seriji "Selo gori, a baba se češlja": "Nije bilo lako"…

Blic pre 2 dana
Kroz seriju je razvila snažno glumačko partnerstvo s Mandom, sa kojim je podelila hiljade kadrova. Glumica Olga Odanović, koju publika danas gleda u seriji "Radio Mileva", ostvarila je zapamćenu ulogu tumačeći lik Zlatane u seriji "Selo gori, a baba se češlja". Međutim, malo je falilo da tu ulogu dobije njena koleginica, jer je Olga nakon prvog čitanja scenarija odlučila da vrati tekst autoru Radošu Bajiću. Glumica Olga Odanović je jednom prilikom otkrila detalje… »
Olga Odanović je Radošu Bajiću vratila scenario za „Selo gori, a baba se češlja“: „Smatrala sam da to nije za mene“ - evo šta…

Olga Odanović je Radošu Bajiću vratila scenario za „Selo gori, a baba se češlja“: „Smatrala sam da to nije za mene“ - evo šta…

Nova pre 2 dana
Odanovićeva je, naime, tumačila Zlatanu u kultnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“, ali je nakon prvog čitanja scenarija odlučila da vrati tekst autoru Radošu Bajiću. Kako je svojevremeno ispričala, smatrala je da uloga nije za nju. „Na prvo čitanje ja sam Radošu Bajiću vratila tekst, jer sam smatrala da to nije za mene. Zaista sam mislila tako kad sam pročitala. Nekako sam iz prvog čitanja videla da je u pitanju mentalitet, nije lako igrati mentalitet. Morate… »

Vesti dana »