Povezane vesti
Pogačar: Vučićev dolazak u Novi Sad irelevantan, njega je u debati pobedio kamen
N1 Info pre 1 dan
Miran Pogačar iz Pokreta Bravo kaže za N1 da su nove najave „deplasirane i besmislene“, ocenjujući da Vučić dobro zna kakva bi ga reakcija dočekala u tom gradu. Da nije dobrodošao u Novi Sad, mogli smo da čujemo i od tamošnje mreže zborova, a Miran Pogačar ispred Pokreta Bravo kaže da je Vučić toga svestan. "Mi ne samo da smo čuli da nije dobrodošao, mi smo i videli da nije dobrodošao. I on to veoma dobro zna, zato se i nije pojavio 4. septembra. Kad je rekao da će… »
Pogačar: „Vučić osam puta najavio dolazak u Novi Sad, nije se pojavio nijednom – sada razgovara sa kamenom“
Nova pre 1 dan
Da nije dobrodošao u Novi Sad, mogli smo da čujemo i od tamošnje mreže zborova, a Miran Pogačar ispred Pokreta Bravo kaže da je Vučić toga svestan. "Mi ne samo da smo čuli da nije dobrodošao, mi smo i videli da nije dobrodošao. I on to veoma dobro zna, zato se i nije pojavio 4. septembra. Kad je rekao da će doći, bilo je jasno da je tad bio Dan D što se tiče njegovog dolaska. Tako da, bilo kakve najave dalje su apsolutno deplasirane i besmislene," kazao je Pogačar… »
Pokazaćemo da je Novi Sad slobodarski grad, a ne okupiran od šačice plenumaša Lider naprednjaka Vučević najavio najveći skup…
Dnevnik pre 2 dana
- Vidimo se uskoro na velikom skupu u Novom Sadu. Očekujemo Aleksandra Vučića, mnogo važnih ljudi, ali i građane iz cele Vojvodine i Srbije. Mislim da će to biti najveći skup u našoj kampanji - rekao je Vučević. Govoreći o političkoj atmosferi u Novom Sadu, Vučević je poručio da SNS želi da pokaže da je Novi Sad „slobodarski grad“, a ne grad koji predstavlja „šačica plenumaša i zborova“. U tom kontekstu, predsednik SNS osvrnuo se i na istoriju i kulturno nasleđe… »
"Skup u Novom Sadu biće najveći u izbornoj kampanji SNS" Vučević: "Očekujemo mnogo važnih ljudi i građana iz cele Vojvodine i…
Blic pre 1 dan
Istakao je da je Vučić podneo ostavku i ulazi u izborni proces kao običan građanin, što smatra časnom odlukom. Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da će skup liste oko SNS - "Aleksandar Vučić- Ujedinjena Srbija" u Novom Sadu biti najveći skup u izbornoj kampanji ove stranke. - Vidimo se uskoro na velikom skupu u Novom Sadu. Očekujemo Aleksandra (Vučića), mnogo važnih ljudi, ali i građane iz cele Vojvodine i Srbije. Mislim da će… »
Vučević: Skup u Novom Sadu biće najveći u našoj izbornoj kampanji
Newsmax Balkans pre 1 dan
"Vidimo se uskoro na velikom skupu u Novom Sadu. Očekujemo Aleksandra (Vučića), mnogo važnih ljudi, ali i građane iz cele Vojvodine i Srbije. Mislim da će to biti najveći skup u našoj kampanji. Da kažemo da je Novi Sad slobodarski grad, a ne okupiran od šačice plenumaša i zborova. Kakav je to šamar Politu Desančiću, Miletiću, Zmaju, Lazi Kostiću, onima koji su stvarali duh Srpske Atine, da nam se sve svede na zborove i plenume", rekao je Vučević gostujući na… »
Pogačar uzvratio Vučiću posle prozivke: “Državno organizovan odmor ga čeka posle 25. oktobra”
Luftika pre 2 dana
Povod je njegovo novo najavljivanje velikog mitinga u Novom Sadu, kada je pozvao Pogačara i Brkovića “da dođu da ga spreče”. Pogačar je kazao za Danas da kad je Vučić 4. septembra trebalo da dođe, nije došao. – A, sad može da dođe i hiljadu puta, gotovo je. Nezaposleni Vučić neka se onako umoran ne brine, državno organizovan odmor ga čeka posle 25. oktobra – zaključio je sagovornik Danasa. Podsetimo, SNS je u nekoliko navrata najavljivao Vučićeve dolaske u Novi… »
Pogačar odgovara Vučiću na „prozivke“ da proba da ga spreči da održi skup u Novom Sadu
Danas pre 2 dana
Nosilac liste „Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić najavio je ranije danas da će na centralnom trgu u Novom Sadu uskoro organizovati najveći skup te liste, uz poruku da će biti veći nego skup u Beogradskoj areni. Tom prilikom je pozvao odbornika u Skupštini Novog Sada Mirana Pogačara i aktivistu Brajana Brkovića da ga, kako je naveo, spreče da dođe. – Uskoro ćemo na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu da organizujemo najveći skup, veći nego u Areni. I pitali me… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Desetine poginulih u ruskom napadu na putničke autobuse u Kramatorsku
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 21 povezana
"Agencija za sprečavanje korupcije bi morala da istraži ono što radi CRTA", Brnabić: "Neka građani procene da li je to nepristrasni posmatrač na izborima"
Blic pre 51 minutajoš 20 povezanih
Trinaest članova RIK-a napustilo sednicu zbog odluke o biračkim mestima u inostranstvu
Ist media pre 2 satajoš 26 povezanih