Povezane vesti
"Znam da tvoj glas više neću čuti": Potresan oproštaj od Petra (23) koji se utopio na jezeru kod Barajeva
Telegraf pre 2 dana
Ripanj se danas oprašta od Petra Matejića (23), mladog pecaroša poznatog kao Pera i Peksoni, koji je 3. oktobra tragično izgubio život na jezeru Duboki potok kod Barajeva. Vest o njegovoj smrti zavila je u crno porodicu, prijatelje i sve koji su ga poznavali, a potresne reči kojima se od njega opraštaju najbolje govore o tome kakav je mladić bio. Petar Matejić će danas, 6. oktobra, biti ispraćen na večni počinak na Erčanskom groblju u Ripnju, dok će prijatelji i… »
"Brinuo se o svima, lečio bolesne životinje... takvi anđeli se ne rađaju" Potresna poruka povodom tragične smrti Petra (23)…
Blic pre 1 dan
Nesreća se, podsetimo, dogodila oko 13 sati, kad je mladić, koji je nosio štapove za pecanje, upao u Duboki potok i nije uspeo da ispliva. Nakon tragedije na Fejsbuku se pojavila potresna poruka. "Ovo je objava koju pišem teška srca i sa suzama u očima jer, kao i ja, ceo Ripanj ovih dana tuguje za jednom dobrom i plemenitom dušom. Sa dubokim bolom i tugom opraštamo se od našeg divnog dečaka - momčine Petra Matejića, našeg Pere, Peksonija, koji je tragično izgubio… »
"Voleo je prirodu, brinuo o bolesnim pticama... Nedostajaće mi" Prijatelji se opraštaju od mladog pecaroša koji je izgubio…
Kurir pre 2 dana
Vest o njegovoj smrti zavila je u crno porodicu, prijatelje i sve koji su ga poznavali, a potresne reči kojima se od njega opraštaju najbolje govore o tome kakav je mladić bio. Od mladog Petra, na društvenim mrežama, oprostio se i jedan prijatelj, koji je naveo da ovih dana čitav Ripanj tuguje za, kako ga je opisao, "dobrom i plemenitom dušom". U emotivnom oproštaju opisao je Petra kao uvek nasmejanog, kulturnog i lepo vaspitanog mladića koji je tek zakoračio u… »
"To je bio naš Pera, uvek učtiv i lepo vaspitan": Ripanj se oprašta od mladog pecaroša koji je stradao na jezeru
Mondo pre 2 dana
Vest o njegovoj smrti zavila je u crno porodicu, prijatelje i sve koji su ga poznavali, a potresne reči kojima se od njega opraštaju najbolje govore o tome kakav je mladić bio. Petar Matejić će danas, 6. oktobra, biti ispraćen na večni počinak na Erčanskom groblju u Ripnju, dok će prijatelji i poznanici njegovoj porodici moći da izjave saučešće do 13.30 časova, pored njegovog odra u porodičnoj kući u Erčanskoj ulici. Od mladog Petra, na društvenim mrežama, oprostio… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 49 minutajoš 40 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Nedeljkov o glasanju noću u inostranstvu: Ne postoji zabeležen primer u svetu za tako nešto
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana