Povezane vesti
Advokat Rajić: Velika je verovatnoća da su Vučićeva pomilovanja nezakonita
Beta pre 2 dana
Advokat Jovan Rajić izjavio je danas da javnost već deset dana ne zna koga je bivši predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomilovao, jer je to, kako je rekao, najverovatnije učinjeno mimo zakonske procedure. Rajić je agenciji Beta kazao da u toj odluci "očigledno postoji nešto što Vučić želi da sakrije". "Pre dva dana sam javno postavio pitanje da li je tačno da je među pomilovanima Dijana Hrkalović i da li je isto veče tim povodom organizovana… »
Radio sto plus pre 2 dana
Rajić je agenciji Beta kazao da u toj odluci “očigledno postoji nešto što Vučić želi da sakrije”. “Pre dva dana sam javno postavio pitanje da li je tačno da je među pomilovanima Dijana Hrkalović i da li je isto veče tim povodom organizovana velika žurka u jednom prestoničkom restoranu. Nije dobro da se vidi usred kampanje koga je sve pomilovao, jer bi odijum javnosti prema tome sasvim sigurno bio veliki”, naveo je advokat. Prema njegovim rečima, Vučić je tajnim i… »
Insajder pre 2 dana
foto: Srđan Ilić Rajić je agenciji Beta kazao da u toj odluci "očigledno postoji nešto što Vučić želi da sakrije". "Pre dva dana sam javno postavio pitanje da li je tačno da je među pomilovanima Dijana Hrkalović i da li je isto veče tim povodom organizovana velika žurka u jednom prestoničkom restoranu. Nije dobro da se vidi usred kampanje koga je sve pomilovao, jer bi odijum javnosti prema tome sasvim sigurno bio veliki", naveo je advokat. Prema njegovim rečima,… »
Serbian News Media pre 2 dana
Rajić je agenciji Beta kazao da u toj odluci „očigledno postoji nešto što Vučić želi da sakrije“. „Pre dva dana sam javno postavio pitanje da li je tačno da je među pomilovanima Dijana Hrkalović i da li je isto veče tim povodom organizovana velika žurka u jednom prestoničkom restoranu. Nije dobro da se vidi usred kampanje koga je sve pomilovao, jer bi odijum javnosti prema tome sasvim sigurno bio veliki“, naveo je advokat. Prema njegovim rečima, Vučić je tajnim i… »
N1 Info pre 2 dana
Jovan Rajić je agenciji Beta kazao da u toj odluci "očigledno postoji nešto što Vučić želi da sakrije". "Pre dva dana sam javno postavio pitanje da li je tačno da je među pomilovanima Dijana Hrkalović i da li je isto veče tim povodom organizovana velika žurka u jednom prestoničkom restoranu. Nije dobro da se vidi usred kampanje koga je sve pomilovao, jer bi odijum javnosti prema tome sasvim sigurno bio veliki", naveo je advokat. Prema njegovim rečima, Aleksandar… »
Vesti dana »
Kanađanka En Karson ovogodišnja dobitnica Nobelove nagrade za književnost
Beta pre 1 minutjoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Još danas 30 stepeni, a onda preokreti! Rhmz objavio prognozu za naredne dane, evo kada stižu kiša i zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 41 povezana
"Agencija za sprečavanje korupcije bi morala da istraži ono što radi CRTA", Brnabić: "Neka građani procene da li je to nepristrasni posmatrač na izborima"
Blic pre 51 minutajoš 20 povezanih
Arhiv javnih skupova: Koliko ljudi je sa studentima bilo ispred RIK?
Glas Zaječara pre 4 satijoš 26 povezanih