Povezane vesti

Navijač Partizana: Policija još nije otkrila batinaše koji su mi naneli teške povrede

Navijač Partizana: Policija još nije otkrila batinaše koji su mi naneli teške povrede

Beta pre 15 sati
Navijač Partizana Nikola Jovanović (46) izjavio je danas da policija još uvek nije pronašla batinaše koji su mu 25. septembra ispred beogradske Arene naneli povrede opasne po život.  On je teško povređen kada ga je grupa mladića u crnom izudarala ispred Arene posle utakmice Evrolige između Partizana i Milana.  Jovanović je agenciji Beta rekao da se posle operacije u Urgentnom centru uspešno oporavlja, ali da ni posle 12 dana policija nije… »
Navijač Partizana koji je pretučen ispred Arene: Ni posle 12 dana policija nije pronašla napadače

Navijač Partizana koji je pretučen ispred Arene: Ni posle 12 dana policija nije pronašla napadače

Insajder pre 15 sati
Rotacija, foto: Insajder On je teško povređen kada ga je grupa ljudi u crnom napala ispred Arene posle utakmice Evrolige između Partizana i Milana. Jovanović je agenciji Beta rekao da se posle operacije u Urgentnom centru uspešno oporavlja, ali da ni posle 12 dana policija nije otkrila batinaše koji su mu polomili dva rebra i prst, a zbog zadobijenih udaraca lekari su morali i da odstrane napuklu slezinu. "Policija me do sada nije obavestila da li je identifikovala… »

Serbian News Media pre 15 sati
On je teško povređen kada ga je grupa mladića u crnom izudarala ispred Arene posle utakmice Evrolige između Partizana i Milana. Jovanović je agenciji Beta rekao da se posle operacije u Urgentnom centru uspešno oporavlja, ali da ni posle 12 dana policija nije otkrila batinaše koji su mu polomili dva rebra i prst, a zbog zadobijenih udaraca lekari su morali i da odstrane napuklu slezinu. „Policija me do sada nije obavestila da li je identifikovala i privela grupu… »
Navijač Partizana koji je pretučen ispred Beogradske Arene: Policija još nije otkrila batinaše koji su mi naneli teške povrede…

Navijač Partizana koji je pretučen ispred Beogradske Arene: Policija još nije otkrila batinaše koji su mi naneli teške povrede…

N1 Info pre 16 sati
On je teško povređen kada ga je grupa mladića u crnom izudarala ispred Arene posle utakmice Evrolige između Partizana i Milana. Nikola Jovanović je agenciji Beta rekao da se posle operacije u Urgentnom centru uspešno oporavlja, ali da ni posle 12 dana policija nije otkrila batinaše koji su mu polomili dva rebra i prst, a zbog zadobijenih udaraca lekari su morali i da odstrane napuklu slezinu. " Policija me do sada nije obavestila da li je identifikovala i privela… »
Navijač Partizana Nikola Jovanović: Policija još nije otkrila batinaše koji su mi naneli teške povrede

Navijač Partizana Nikola Jovanović: Policija još nije otkrila batinaše koji su mi naneli teške povrede

Danas pre 16 sati
On je teško povređen kada ga je grupa mladića u crnom izudarala ispred Arene posle utakmice Evrolige između Partizana i Milana. Jovanović je agenciji Beta rekao da se posle operacije u Urgentnom centru uspešno oporavlja, ali da ni posle 12 dana policija nije otkrila batinaše koji su mu polomili dva rebra i prst, a zbog zadobijenih udaraca lekari su morali i da odstrane napuklu slezinu. „Policija me do sada nije obavestila da li je identifikovala i privela grupu… »

Vesti dana »