Povezane vesti
"Ja sam već bogat, ne moram da trčim"
B92 pre 24 sata
Kolumbijac je letos stigao na pozajmicu iz saudijskog Al Nasra u Benfiku, u ulozi je rezervnog špica iza Vangelisa Pavlidisa, postigao je jedan gol u novoj sredini, na osnovu nekih detalja koje je o njemu izrekao Fred, deluje da ga učinak na terenu ne interesuje previše i da se mahom bavi stanjem na bankovnom računu. Brazilski vezista je istakao da Durana ne zanima previše fudbal još otkako je iz Čikago Fajera prešao u Aston Vilu. "Taj lik ne mari ni za šta, druže… »
Ja sam već bogat, ne moram da trčim! Kolumbijca teren slabo zanima, više stanje na bankovnom računu... Baš ga briga za sve!…
Kurir pre 23 sata
Postigao je jedan gol u novoj sredini, na osnovu nekih detalja koje je o njemu izrekao njegov saigrač Fred, deluje da ga učinak na terenu ne interesuje previše i da se mahom bavi stanjem na bankovnom računu. Brazilac je istakao da Durana ne zanima previše fudbal još otkako je iz Čikago Fajera prešao u Aston Vilu. "Taj lik ne mari ni za šta, druže – kakav je zabavan tip! Sjajna osoba, ali, znaš, baš ga je briga za sve. Kad bismo izašli u grad, ja bih rekao: ’Džone,… »
Kolumbijcu Djuranu (22) pare udarile u glavu: "Ja da trčim? Znaš li ti koliko sam bogat"
Mondo pre 1 dan
Upravo to se dešava Džonu Djuranu (22). Važio je za najtalentovanijeg kolumbijskog napadača, došao je u Aston Vilu da to i dokaže, ali džaba. Više ga zanima novac nego karijera. Potvrdio je to i Fred, njegov bivši saigrač iz Fenerbahčea. "Najluđi sa kojim sam igrao? Djuran. Tom momku nije stalo ni do čega. Rekli bismo mu 'Hajde da idemo da trčimo još'. Odgovorio bi nam 'Znate li vi koliko sam ja bogat? Nema potrebe da trčim'. Posle toga je odlučio da pređe u… »
Vesti dana »
Marta Kos: Srbija mora da isporuči više, videćemo ozbiljnost nove vlade
Nova pre 3 satajoš 27 povezanih