Povezane vesti

"Prišao sam mu i izvukao ga sa zadnjeg sedišta": Silvester Stalone o sukobu sa Ričardom Girom

"Prišao sam mu i izvukao ga sa zadnjeg sedišta": Silvester Stalone o sukobu sa Ričardom Girom

Nova pre 2 dana
Stalone, između ostalog, piše i o radu na filmu iz 1974. godine "Gospodari Fletbuša". Trebalo je da u tom filmu glume i Ričard Gir i Robert de Niro, a kako Stalone navodi u knjizi, nesuglasice sa Girom pojavile su se već na audicijama i probama. Sa De Nirom je, kako navodi, saradnja u početku bila dobra, a njih dvojica su tokom proba često improvizovali. "Sećam se da je u početku sve išlo prilično dobro između mene i De Nira. Pokušavali smo da nadmašimo jedan… »
Silvester Stalone se potukao sa Ričardom Girom na setu: "Izbio bih mu zube"

Silvester Stalone se potukao sa Ričardom Girom na setu: "Izbio bih mu zube"

B92 pre 1 dan
U knjizi "The Steps", objavljenoj krajem septembra, 80-godišnji Silvester Stalone piše o tenzijama tokom snimanja filma "The Lords of Flatbush", koje su kulminirale tučom. Stalone navodi da su problemi sa Ričardom Girom počeli već na audicijama, na kojima je učestvovao i Robert De Niro. Dok je improvizacija sa De Nirom bila produktivna, sa Girom je krenula u lošem smeru. "Sećam se da je na početku sa De Nirom sve išlo prilično dobro. Pokušavali smo da nadglasamo… »
"Udario sam ga i izvukao iz kola": Stalone otkrio kog glumca je hteo da bije, reditelj mu na kraju dao otkaz

"Udario sam ga i izvukao iz kola": Stalone otkrio kog glumca je hteo da bije, reditelj mu na kraju dao otkaz

Mondo pre 1 dan
Stalone, između ostalog, piše i o radu na filmu iz 1974. godine "Gospodari Fletbuša". Trebalo je da u tom filmu glume i Ričard Gir i Robert de Niro, a kako Stalone navodi u knjizi, nesuglasice sa Girom pojavile su se već na audicijama i probama. Sa De Nirom je, kako navodi, saradnja u početku bila dobra, a njih dvojica su tokom proba često improvizovali. "Sećam se da je u početku sve išlo prilično dobro između mene i De Nira. Pokušavali smo da nadmašimo jedan… »

Vesti dana »