Povezane vesti

„Zebra i ja, drugara dva“: Prvaci u Kragujevcu učili kako da bezbednije prelaze ulicu 6. oktobra

„Zebra i ja, drugara dva“: Prvaci u Kragujevcu učili kako da bezbednije prelaze ulicu 6. oktobra

iKragujevac pre 12 sati
Akcija je održana u zoni Osnovne škole „Svetozar Marković“, u saradnji sa učenicima prvog razreda, kako bi se deca kroz igru i razgovor upoznala sa osnovnim saobraćajnim pravilima i značajem odgovornog ponašanja. Prvaci su sa predstavnicima JKP Šumadija Kragujevac obišli okolinu škole, gde su prethodno obnovljeni pešački prelaz i postavljena nova horizontalna saobraćajna signalizacija. Kroz interaktivne aktivnosti učenici su učili kako da se bezbedno kreću ulicom,… »
Da prvaci do škole i nazad stignu bezbedno

Da prvaci do škole i nazad stignu bezbedno

RTK pre 13 sati
Kroz akciju Javnog komunalnog preduzeća „Šumadija Kragujevacˮ, najmlađi su se upoznali sa osnovnim pravilima bezbednog kretanja i ponašanja pešaka. „Zebra i ja, drugara dvaˮ naziv je akcije koju je, povodom Svetskog dana pešaka, za učenike prvog razreda Osnovne škole „Svetozar Markovićˮ organizovalo JKP „Šumadija Kragujevacˮ. Za najmlađe školarce, put od kuće do škole svakodnevno je i susret sa saobraćajem. Zato je važno da pravila bezbednog ponašanja usvoje što… »
JKP Šumadija sa prvacima OŠ „Svetozar Marković“ obeležila Svetski dan pešaka akcijom „Zebra i ja, drugara dva“

JKP Šumadija sa prvacima OŠ „Svetozar Marković“ obeležila Svetski dan pešaka akcijom „Zebra i ja, drugara dva“

Glas Šumadije pre 15 sati
Akcija je održana u zoni Osnovne škole „Svetozar Marković“, u saradnji sa učenicima prvog razreda, sa ciljem da se deca na njima prilagođen i zanimljiv način upoznaju sa osnovnim pravilima saobraćaja i značajem bezbednog i odgovornog ponašanja. Učenici su zajedno sa predstavnicima JKP Šumadija Kragujevac obišli zonu škole, u kojoj je prethodno izvršeno obeležavanje i postavljena nova horizontalna saobraćajna signalizacija. Kroz razgovor i interaktivne aktivnosti,… »

Vesti dana »