Povezane vesti
"Novak je vanzemaljac"
B92 pre 23 sata
Amerikanka je posle svog plasmana u osminu finala upitana kako doživljava Đokovićev neverovatan učinak u Pekingu i šta joj njegov primer znači kao znatno mlađoj igračici. "Novak je vanzemaljac. Iskreno, ne znam kako mu ovo uspeva u tim godinama. Toliko je dobar, stvarno ne znam", rekla je Gof. Đoković je u Pekingu nastavio da pomera granice i svoj savršeni skor na turniru doveo do 34 pobede i nijednog poraza. Srpski teniser je u kineskoj prestonici osvojio svih… »
Koko Gof: "Videla sam šta radi Đoković i imam samo jednu reč za njega"
Mondo pre 1 dan
Veliki broj njih ima samo reči hvale za Đokovića, nekima je i pomagao svojim savetima poput Arine Sabalenke ili Ive Jović, dok ima i onih kojima nije na taj način bio od pomoći, ali ga izuzetno cene i dovoljno im je samo da ga gledaju kako igra tenis. Jedna od njih je i američka teniserka Koko Gof koja u svakoj mogućoj prilici priča o Đokoviću kao inspiraciji, pa je tako bilo i ovog puta u Pekingu, gde se paralelno održava turnir i za muškarce i za žene. Tako je… »
Vesti dana »
Strah od kuge uznemirio region, uvode se hitne mere Zemlje pooštravaju kontrole na granicama sa Rusijom, 200 ljudi pod nadzorom (foto)
Kurir pre 39 minutajoš 36 povezanih
Marta Kos: Srbija mora da uradi više, videćemo ozbiljnost nove vlade
Radio 021 pre 3 satajoš 27 povezanih
Pogledajte kompletan spisak biračkih mesta u inostranstvu: Gde je sve RIK odredio da glasa dijaspora?
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih
Justina Široka-Pulja zvanično preuzela dužnost predsednice Kosova
N1 Info pre 19 minutajoš 33 povezane
Zelenski: Danas je, kao rođendanski „poklon“ Putinu, ruska vojska uništila stambenu zgradu
Danas pre 1 satjoš 21 povezana