Povezane vesti
Raul Gonzales: Moramo da odigramo savršeno protiv Vesprema
RTS pre 11 sati
Rukometaši Partizana dočekaće sutra od 18.45 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu ekipu Vesprema u trećem grupe A Lige šampiona. Ekipa Vesprema je nedavno osvojila Svetsko prvenstvo za klubove, pošto je u finalu savladala Barselonu rezultatom 42:33. "Nakon što sam gledao finale Svetskog prvenstva klubova između Barselone i Vesprema, teško je reći šta tačno možemo da očekujemo u duelu sa mađarskom ekipom. Neverovatno je da igraju na tako visokom nivou, a… »
Partizan udara na najboljeg! Gonzales: Protiv svetskog šampiona postoji samo jedan recept
Kurir pre 7 sati
Neverovatno je da igraju na tako visokom nivou, a tek je početak sezone. Mi moramo još mnogo da radimo na detaljima koji će nam pomoći da izgledamo bolje na terenu. Protiv svetskog šampiona postoji samo jedan recept, a to je da odigramo savršeno", rekao je Gonzales navodi se na klupskom sajtu. Rukometaši Partizana igraju u sredu od 18.45 u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Vesprema, utakmicu trećeg kola grupne faze Lige šampiona. Crno-beli nisu… »
Partizan spreman za svetskog prvaka: "Ne postoji veći izazov"
B92 pre 8 sati
Crno-beli će u sredu od 18.45 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati Vesprem, aktuelnog klupskog prvaka sveta, i pokušati da osvoje prve bodove u evropskoj eliti. Trener Raul Gonzales ističe da će njegovoj ekipi biti potrebni veće samopouzdanje i znatno manje grešaka kako bi se suprotstavila mađarskom velikanu. "Nakon što sam gledao finale IHF Super Globe turnira između Barselone i Vesprema, teško je reći šta tačno možemo da očekujemo u duelu sa mađarskom… »
Gonzales: Moramo da odigramo savršeno protiv Vesprema
Sport klub pre 10 sati
Rukometaši Partizana dočekaće sutra od 18.45 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu ekipu Vesprema u trećem grupe A LŠ. Vesprem je prvi na tabeli sa četiri boda, dok je Partizan poslednji bez bodova. Ekipa Vesprema je nedavno osvojila Svetsko prvenstvo za klubove, pošto je u finalu savladala Barselonu rezultatom 42:33. „Nakon što sam gledao finale SP klubova između Barselone i Vesprema, teško je reći šta tačno možemo da očekujemo u duelu sa mađarskom… »
Trener Partizana Gonzales: Moramo da odigramo savršeno protiv Vesprema
Serbian News Media pre 11 sati
Trener rukometaša Partizana Raul Gonzales rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra savršeno kako bi mogla da se nada dobrom rezultatu u predstojećoj utakmici protiv Vesprema u trećem kolu Lige šampiona. "Nakon što sam gledao finale IHF Super Glob turnira između Barselone i Vesprema teško je reći šta tačno možemo da očekujemo u duelu sa mađarskom ekipom. Neverovatno je da igraju na tako visokom nivou, a tek je početak sezone. Mi moramo još mnogo da radimo na… »
Raul Gonzales pred duel Lige šampiona: "Moramo da odigramo savršeno protiv Vesprema"
Dnevnik pre 11 sati
Rukometaši Partizana dočekaće sutra od 18.45 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu ekipu Vesprema u trećem grupe A LŠ. Vesprem je prvi na tabeli sa četiri boda, dok je Partizan poslednji bez bodova. Ekipa Vesprema je nedavno osvojila Svetsko prvenstvo za klubove, pošto je u finalu savladala Barselonu rezultatom 42:33. "Nakon što sam gledao finale SP klubova između Barselone i Vesprema, teško je reći šta tačno možemo da očekujemo u duelu sa mađarskom… »
Trener Partizana Gonzales: Moramo da odigramo savršeno protiv Vesprema
Radio sto plus pre 11 sati
Neverovatno je da igraju na tako visokom nivou, a tek je početak sezone. Mi moramo još mnogo da radimo na detaljima koji će nam pomoći da izgledamo bolje na terenu. Protiv svetskog šampiona postoji samo jedan recept, a to je da odigramo savršeno”, rekao je Gonzales navodi se na klupskom sajtu. Rukometaši Partizana igraju u sredu od 18.45 u beogradskoj dvorani “Aleksandar Nikolić” protiv Vesprema, utakmicu trećeg kola grupne faze Lige šampiona. Crno-beli nisu… »
Partizanu na noge dolazi najskuplji tim sveta: Stefan i Dragan kao svetski šampini dolaze da sruše crno-bele
Mondo pre 24 sata
Tim Ćavija Paskvala je drugi put osvojio ovaj trofej, a prvi put je to bilo 024. godine. Kao i 2024. u timu je hio Dragan Pešmalbek, a sada je tu bio i Stefan Dodić. Pivot i srednji bek reprezentacije Srbije bili su jako važni šrafovi za osvajanje velikog trofeja. Sada će Vesprem doći u Beograd posle dve pobede u prva dva kola Lige šampiona nad Fihseom i Portom, dok Partizan ovaj meč dočekuje kao autsajder sa dva poraza. Krenuli su od pretkvalifikacija i pobedili… »
Beograd ovakav spektakl ne pamti: Partizan dočekuje svetskog klupskog šampiona
Kurir pre 11 sati
Crno-beli nisu uspeli da dođu do bodova u duelima sa Fikse Berlinom i Portom, dok je mađarski velikan lider grupe sa maksimalnim učinkom. Pred srpskim timom je izuzetno težak rival, ekipa koja je pre samo nekoliko dana osvojila IHF Super Globe turnir (svetsko prvenstvo za klubove), savladavši u finalu Barselonu, aktuelnog osvajača Lige šampiona, rezultatom 42:33. U najavi utakmice trener Raul Gonzales istakao je da je teško pronaći slabost ekipi kao što je Vesprem,… »
Vesti dana »
Nastavak sukoba u Saudijskoj Arabiji; Katar posreduje između Vašingtona i Teherana
RTS pre 38 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina najavljuje odgovor na ruske udare, Rusija izveštava o napadu na Moskovsku oblast
RTV pre 23 minutajoš 1 povezana
Gori Francuska: Makron sazvao hitan sastanak o protestima, na ulicama stotine hiljade ljudi
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane