Povezane vesti
Zauzeo Popovićevo mesto u studiju, pa sad potkačio Mitrovića i pevače iz pz: "Ugasili smo konkurenciju"
Telegraf pre 2 dana
Naime, on je stigao na snimanje vidno nasmejan, pa se pred ulazak obratio novinarima i poslao brutalnu poruku konkurenciji, Mitroviću i članovima žirija u Pinkovim zvezdama. - Radno, hvala Bogu. Idemo da pobedimo opet. Ko je najgledaniji, je l’ si rekao kolegama? – obratio se novinaru kroz smeh i dodao: - Znaš da smo ugasili konkurenciju skroz (smeh). Pred sam početak nove sezone, Voja Nedeljković je progovorio o potencijalnom napuštanju ZG, a sve je zavisilo od… »
Zauzeo Popovićevo mesto u studiju, pa udario na Mitrovića: O konkurenciji imao da kaže samo jedno
Mondo pre 1 dan
Naime, on je stigao na snimanje vidno nasmejan, pa se pred ulazak obratio novinarima i poslao brutalnu poruku konkurenciji, Željku Mitroviću i članovima žirija u Pinkovim zvezdama. "Radno, hvala Bogu. Idemo da pobedimo opet. Ko je najgledaniji, je l’ si rekao kolegama?", obratio se novinaru kroz smeh i dodao: "Znaš da smo ugasili konkurenciju skroz", rekao je Voja. Pred sam početak nove sezone, Voja Nedeljković je progovorio o potencijalnom napuštanju "Zvezda… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 17 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 52 minutajoš 20 povezanih
RIK izmenio odluku: Na ovim biračkim mestima glasaće se u inostranstvu
NIN pre 3 satajoš 27 povezanih
Još danas 30 stepeni, a onda preokreti! Rhmz objavio prognozu za naredne dane, evo kada stižu kiša i zahlađenje
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Srušila se sedmospratna zgrada u Istanbulu, traga se za zatrpanima
RTV Novi Pazar pre 17 minutajoš 24 povezane