Povezane vesti

Naša pevačica ima jasan stav o ljubavnicama: Folker je mesecima varao dok su bili u braku, pa napravio dete, poslala mu…

Naša pevačica ima jasan stav o ljubavnicama: Folker je mesecima varao dok su bili u braku, pa napravio dete, poslala mu…

Blic pre 1 dan
Njena pažnja je sada usmerena na karijeru i decu, a prošlost, uključujući prevaru bivšeg supruga, nastoji da ostavi iza sebe. Goga Gačić sinoć se pojavila na promociji prvog albuma kolege Emira Brunčevića, a tom prilikom je progovorila i o ljubavnom životu. Pevačica je progovorila o brojnim temama, a dotakla se i teme ljubavnica. Dok njen bivši suprug, koji ju je prevario tokom braka, trenutno uživa sa trudnom partnerkom, Goga se trudi da prošlost ostavi iza sebe i… »
Mesecima je varao, a onda napravio dete drugoj! Naša pevačica ga sad počastila rečima koje su odjeknule

Mesecima je varao, a onda napravio dete drugoj! Naša pevačica ga sad počastila rečima koje su odjeknule

Kurir pre 1 dan
Pevačica je progovorila o brojnim temama, a dotakla se i teme ljubavnica. Dok njen bivši suprug, koji ju je prevario tokom braka, trenutno uživa sa trudnom partnerkom, Goga se trudi da prošlost ostavi iza sebe i fokusira se na karijeru. Marko je juče tokom dana objavio fotografiju sa devojkom sa kojom je varao Gogu dok su bili u braku i priznao da ne može da sakrije sreću, što je mnoge razbesnelo, a mnoge je zanimalo kako Goga sada gleda na prethodni period iza… »
GOGA GAČIĆ OTVORILA DUŠU NAKON RAZVODA: „Gledam da kupim stan, a novom partneru je bitna samo jedna stvar — moja deca!“…

GOGA GAČIĆ OTVORILA DUŠU NAKON RAZVODA: „Gledam da kupim stan, a novom partneru je bitna samo jedna stvar — moja deca!“…

Svet & Skandal pre 2 dana
Iako priznaje da udvarača ne manjka, pevačica ističe da trenutno nema novog partnera, već da su joj karijera i deca na prvom mestu. Goga je otkrila i kakvog muškarca bi jednog dana volela pored sebe, ali i da sada želi da obezbedi svoj krov nad glavom. „Nemam novog dečka, ima udvarača, ali za mene nema.Trenutno su fokus karijera i deca. Verujem u ljubav, nije to samo partner. Ne mogu da komentarišem žene koje su ljubavnice, to je nečiji izbor, ne bih dalje. Kod… »
Nije se pojavio na sudu, pa slavio razvod: Marko Gačić objavio sliku sa devojkom sa kojom je prevario Gogu

Nije se pojavio na sudu, pa slavio razvod: Marko Gačić objavio sliku sa devojkom sa kojom je prevario Gogu

Telegraf pre 2 dana
Marko je na storiju objavio zajedničku fotografiju sa trudnom partnerkom, a uz kadar ostavio je i kratku poruku. - Moje sunce - napisao je pevač uz fotografiju. Inače, Goga je zvanično okončala brak sa Markom Gačićem, sa kojim ima dvoje dece. Podsetimo, Marko i njegova sada već bivša supruga Goga prošli su kroz buran period, nakon što je u javnosti isplivala informacija o njegovoj prevari. Marko je potom započeo vezu sa drugom ženom, sa kojom sada čeka dete. Nakon… »

Vesti dana »