Povezane vesti

"Bilo je spekulacija da ja stojim iza nečega": Ceca o glasinama da brani pevačima saradnju, spomenula Pinkove zvezde

"Bilo je spekulacija da ja stojim iza nečega": Ceca o glasinama da brani pevačima saradnju, spomenula Pinkove zvezde

Mondo pre 1 dan
Kuma je sada u žiriju sa Jelenom Karleušom, na čijem mestu u žiriju Granda sada sedi Ražnatovićka, a pevačica je sada rešila da progovori o glasinama da pojedinim pevačima brani saradnju sa kolegama. "To nikada nije postojalo! Bilo je spekulacija i napada da ja stojim iza nečega, da ne dam ili uslovljavam. To u principu govore ljudi koji se inače time bave. Svi moji prijatelji rade sa svim pevačima i nikada nisu imali problem, jer smatram da uspešan čovek treba da… »
Udovica Željka Rutovića gori na rođendanu kod Cecinog frizera Mirjana u haljini sa prorezima: Elena Kitić stigla sama, evo ko…

Udovica Željka Rutovića gori na rođendanu kod Cecinog frizera Mirjana u haljini sa prorezima: Elena Kitić stigla sama, evo ko…

Blic pre 1 dan
Najveću pažnju na događaju privukla je udovica Željka Rutovića, bivša misica Mirjana Božović. Poznati beogradski frizer Stevan Radivojević organizovao je gala proslavu povodom svog rođendana. Među brojnim poznatim zvanicama sa domaće estrade i javnog života, najveću pažnju izazvala je udovica Željka Rutovića, nekadašnja misica i atraktivna crnka Mirjana Božović. Mirjana je pozirala ispred okupljenim fotoreportera ruku pod ruku sa slavljenikom, a njen stajling… »
"Nije me zvala kad joj se rodilo dete!" Stevan o odnosu sa Milicom Todorović: "Lojalan sam, to me je pogodilo"

"Nije me zvala kad joj se rodilo dete!" Stevan o odnosu sa Milicom Todorović: "Lojalan sam, to me je pogodilo"

Telegraf pre 1 dan
Slavljenik je stao pred okupljene medije i dao kratku izjavu, a na početku se osvrnuo na svoju prijateljicu, Svetlanu Cecu Ražnatović, kojoj već godinama radi frizuru. Na konstataciju da Cecu "spopadaju" frajeri gde god se pojavi, što je slučaj bio i večeras, Stevan je rekao: - Iskreno, Bogu hvala! Ceca izgleda fantastično! Mnogo sam srećan što ne propušta trening. Veliki smo tim i mislim da se to vidi i oseti. Ceca je trenutno fantastična, nikad bolje nije… »
"Nije me zvala kad joj se rodilo dete" Stevan Radivojević otkrio šta se desilo sa Milicom Todorović: Ovo od nje nije očekivao…

"Nije me zvala kad joj se rodilo dete" Stevan Radivojević otkrio šta se desilo sa Milicom Todorović: Ovo od nje nije očekivao…

Kurir pre 1 dan
Proslava je bila organizovana u prepoznatljivom duhu devedesetih, pa je čitav prostor bio ukrašen brojnim zanimljivim i raskošnim detaljima koji su podsećali na to vreme. Iako je dekoracija bila inspirisana prošlim vekom, savršeno se uklopila u ambijent beogradskog restorana i dodatno upotpunila atmosferu. Uoči početka slavlja, Stevan je razgovarao sa predstavnicima medija i tom prilikom odgovarao na brojna pitanja. Na samom početku istakao je da je zadovoljan… »
"Nije me zvala kad joj se rodilo dete": Milica Todorović mu drugarica iz detinjstva, sad rešio da otkrije istinu

"Nije me zvala kad joj se rodilo dete": Milica Todorović mu drugarica iz detinjstva, sad rešio da otkrije istinu

Mondo pre 1 dan
Slavlju je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti, a među njima nije bilo njegove drugarice iz detinjstva, pevačice Milice Todorović. Stevan nije krio da je namerno nije pozvao. "Ja Milicu Todorović mnogo volim, ona je moja drugarica iz detinjstva. Imamo poseban odnos, ali ona mene nije pozvala kada je imala rođenje deteta, pa ni ja nju nisam pozvao večeras", iskren je bio Stevan i dodao: "Ništa se ružno između nas nije desilo, čujemo se i dopisujemo. Ali moram… »
"Nije me zvala kad joj se rodilo dete" Stevan Radivojević o odnosu sa Milicom Todorović: "Pogodilo me je", spomenuo i…

"Nije me zvala kad joj se rodilo dete" Stevan Radivojević o odnosu sa Milicom Todorović: "Pogodilo me je", spomenuo i…

Blic pre 1 dan
Dekoracija i vizuelni elementi savršeno su se uklopili u enterijer restorana. Poznati estradni frizer Stevan Radivojević, dugogodišnji saradnik Svetlane Cece Ražnatović, organizovao je proslavu povodom 32. rođendana u restoranu u samom centru Beograda. Čitav događaj koncipiran je u duhu devete decenije prošlog veka, pa je prostor ukrašen zabavnim i raskošnim detaljima u stilu 90-ih. Iako su vizuelni elementi inspirisani prošlim vekom, celokupna dekoracija se… »
"Njihovo pravo je sa kim će piti i jesti" Ceca bez dlake na jeziku, dotakla se Pinkovih zvezda i kume Viki: "Bilo je…

"Njihovo pravo je sa kim će piti i jesti" Ceca bez dlake na jeziku, dotakla se Pinkovih zvezda i kume Viki: "Bilo je…

Blic pre 1 dan
Iskreno je poželela slavljeniku još veći uspeh i podržala ga u svakom pogledu, otkrivši i planove za svoj novi album. Folk zvezda Ceca Ražnatović pojavila se na proslavi 32. rođendana svog bliskog prijatelja i dugogodišnjeg frizera Stevana Radivojevića u jednom beogradskom restoranu. Ceca je u otvorenom razgovoru progovorila o željama slavljeniku, estradnim ucenama, pauziranju autorske emisije i novom albumu. Nakon što je na proslavu stigla u nikad ležernijem… »
Ceca Ražnatović u helankama i torbi od 12.800 evra stigla u nikad ležernijem stajlingu kod saradnika na rođendan: Pokazala…

Ceca Ražnatović u helankama i torbi od 12.800 evra stigla u nikad ležernijem stajlingu kod saradnika na rođendan: Pokazala…

Blic pre 1 dan
Na proslavi su prisustvovali brojni prijatelji, poznate ličnosti i folk zvezda Ceca. Poznati frizer Stevan Radivojević večeras u Beogradu u jednom prestoničkom restoranu proslavlja 32. rođendan. Cecin blizak saradnik i prijatelj okupio je brojne prijatelje, poznate dame, a stigla je i folk zvezda. Ceca nije krila da je odlično raspoložena, uprkos činjenici da se već danima bori sa prehladom, a nakon dolaska stpljivo je pozirala okupljenim medijima. Ražnatovićka je… »
Ceca došla na slavlje kod svog saradnika, na njoj detalj od 12.800 evra: Uručila mu kovertu, pa se obratila...

Ceca došla na slavlje kod svog saradnika, na njoj detalj od 12.800 evra: Uručila mu kovertu, pa se obratila...

Telegraf pre 1 dan
Ceca je za ovu priliku odabrala opuštenu, ali efektnu odevnu kombinaciju - crvenu kožnu jaknu, crne helanke i duboke, ravne čizme, a svu pažnju je privukla njena torbica poznatog luksuznog brenda koja košta oko 12.800 evra. Stevanu je na poklon donela kovertu sa novcem, a on je na to prokomentarisao: "Ono što najviše volim!". Pred okupljenim medijima Ceca je otkrila šta je poželela svom saradniku. - Da bude još uspešniji, ako od ovoga može. Želim mu da kupi vilu u… »
Luda dekoracija, skupi autfit i dobra energija! Najpoznatiji estradni frizer slavi rođendan

Luda dekoracija, skupi autfit i dobra energija! Najpoznatiji estradni frizer slavi rođendan

Kurir pre 1 dan
Ambijent restorana krasi razigrana i upečatljiva dekoracija koja će mnoge goste, ali i čitaoce, vratiti u vreme njihove mladosti. Inspiraciju je pronašao u prošlom veku, a retro elementi savršeno su se uklopili u enterijer restorana i čitavom prostoru dali poseban šarm. Na proslavi se očekuje veliki broj zvanica iz sveta srpskog džet-seta, a sudeći po atmosferi i pažljivo odabranim detaljima, nema sumnje da će Stevanov rođendan biti veče za pamćenje. Pogledajte… »
Estradni frizer napravio gala slavlje od 30.000€: Dekoracija u stilu devedesetih, na spisku zvanica samo elita

Estradni frizer napravio gala slavlje od 30.000€: Dekoracija u stilu devedesetih, na spisku zvanica samo elita

Telegraf pre 1 dan
U jednom poznatom beogradskom restoranu organizovao je gala slavlje za koje je, kako saznajemo, izdvojio čak 30.000 evra. Dekoracija je u disko fazonu - sve šljašti, a prisutni su i motivi devedesetih - poput tranzistora, fiksnog bežičnog telefona, kaseta i mnogih drugih detalja. Za ovu specijalnu priliku, Stevan je obukao elegantno odelo, ali je umesto cipela odabrao patike, kako bi zadržao dozu opuštenosti i udobnosti. Ispozirao je okupljenim medijima i dao… »

Vesti dana »