Povezane vesti
Pitali smo Marka Stjepanovića, bivšeg glavnog urednika Blica, da li dolazi da vodi Nova.rs
Nova pre 1 dan
O ovom aranžmanu odavno se govori u medijskim kuloarima, a tu informaciju nam je poslednjih dana dojavilo nekoliko ozbiljnijih izvora. Jedino ono u čemu se ti izvori ne poklapaju je pitanje da li će Stjepanović voditi ceo sistem Nova, TV, portal i novine ili bi došao samo na čelo portala. Stjepanović kaže da ne može da govori o tome. "Ne mogu da komentarišem zbog ugovora koji imam sa Ringierom. To me obavezuje da ne komentarišem ni događanja u konkurenciji", kratko… »
Pitali smo Marka Stjepanovića, bivšeg glavnog urednika Blica, da li dolazi da vodi Novu
Nova pre 1 dan
O ovom aranžmanu odavno se govori u medijskim kuloarima, a tu informaciju nam je poslednjih dana dojavilo nekoliko ozbiljnijih izvora. Jedino ono u čemu se ti izvori ne poklapaju je pitanje da li će Stjepanović voditi ceo sistem Nova, TV, portal i novine ili bi došao samo na čelo portala. Stjepanović kaže da ne može da govori o tome. "Ne mogu da komentarišem zbog ugovora koji imam sa Ringierom. To me obavezuje da ne komentarišem ni događanja u konkurenciji", kratko… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 18 minutajoš 37 povezanih
Trideset ljudi poginulo u autobusu i drugim metama ruskih napada u Ukrajini
Beta pre 53 minutajoš 20 povezanih
Izborni presek: Glasanje dijaspore centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Drama u Istanbulu: Urušila se sedmospratna zgrada, sedmoro ljudi ostalo pod ruševinama
IndeksOnline pre 5 satijoš 24 povezane