Povezane vesti
„Tužno je videti da mu se ovo dešava u sopstvenoj zemlji“: Modrić poslao snažnu poruku Ronaldu!
Hot sport pre 3 dana
Portugalac je napustio reprezentativni kamp, a potom objavio opširno saopštenje u kojem je objasnio zbog čega je odlučio da ode. Ronaldo je tom prilikom izneo svoju verziju događaja i optužio selektora Žorža Žezusa da je radio iza njegovih leđa i prekršio ranije data obećanja. Drama je dodatno dobila na težini u Portugaliji, a Modrić je posle poraza Hrvatske od Španije na Poljudu upitan da prokomentariše ono što se događa u taboru portugalske reprezentacije.… »
"Kaži da sam kao Pele i Maradona": Kristijanu Ronaldu se svi smeju zbog saopštenja
Mondo pre 4 dana
Iako je to samo njegov izbor, objasnio je da se vodio logikom da su mu pri vođstvu u tom trenutku bili potrebniji drugi igrači umesto Ronalda, međutim to nije bilo dovoljno najboljem strelcu u istoriji reprezentativnog fudbala. Zato je Kristijano Ronaldo napustio ekipu odmah posle meča, objavio je da neće više igrati za Portugal dok je Žezus selektor, da bi se potom (donekle) pokajao i objavio saopštenje u kome je istakao da se opet stavlja na raspolaganje svojoj… »
Haos se nastavlja - Žezus "nije stigao" da pročita Ronaldovo saopštenje
B92 pre 4 dana
Jedan od najboljih fudbalera svih vremena poručio je da je Žezus u dva navrata prekršio dogovor, dok ga je posebno pogodilo to što selektor tokom konferencije za medije nije pomenuo nijednu od osam stavki iz dokumenta koji je, prema Ronaldovim navodima, on lično odobrio. Portugalski mediji preneli su da je Ronaldo pratio Žezusovu konferenciju i očekivao da selektor javno kaže "izvini". Kako do toga nije došlo, usledila je odluka da napusti reprezentativni kamp.… »
"Sačekuša" za Žezusa ispred zgrade - zbog Ronalda VIDEO
B92 pre 3 dana
Čekali su - i dočekali. Žezus je bio za volanom automobila kada su ga novinari u klasičnoj "sačekuši" okupirali i "izbombardovali" ga pitanjima. "Pročitao sam saopštenje i sada, kao i svakog dana, odlazim u Savez da radim, da razmišljam o klubu i reprezentaciji. Nemam više šta da kažem", rekao je novinarima. U Portugalu je sukob selektora i prve zvezde tima glavna tema već danima. Strasti se nisu smirile ni nakon što je sada prilično jasno šta je dovelo do… »
Žežus neće u otvoreni rat sa Ronaldom, evo šta je rekao posle Kristijanovog saopštenja
Nova pre 3 dana
Nakon što se Ronaldo oglasio opširnim saopštenjem u kojem je izneo tvrdnje da iskusni stručnjak u dva navrata nije ispoštovao njihov dogovor, Žezus je odlučio da ostane uzdržan. Novinari su ga zatekli u Leiriji, gde je pratio meč mlade reprezentacije Portugala protiv Češke (2:0), ali od njega nisu dobili konkretan odgovor na optužbe prve zvezde tima. „Bio sam u Leiriji i gledao utakmicu portugalske reprezentacije do 21 godine. Sada ću pročitati saopštenje.” Na… »
Selektor u četiri reči odgovorio na Ronaldove optužbe
Sport klub pre 3 dana
Posle opširnog saopštenja kapitena reprezentacije, u kojem je tvrdio da selektor dva puta nije ispoštovao dogovor, Žezus nije želeo da ulazi u polemiku. Portugalski stručnjak je u Leiriji gledao utakmicu mlade reprezentacije protiv Češke (2:0), a novinari su ga prilikom odlaska pitali za Ronaldove optužbe. „Bio sam u Leiriji i gledao utakmicu portugalske reprezentacije do 21 godine. Sada ću pročitati saopštenje“ rekao je Žezus. Na dodatno pitanje samo je kratko… »
Kristijano Ronaldo i tačke koje je „odobrio“ selektoru Portugalije
Nedeljnik pre 3 dana
Ronaldo je rekao da je odobrio dokument sa tim tačkama nakon video-sastanka na kojem su učestvovali on, Žezus, njegov savetnik Tiago Kraveiro i sportski direktor njegovog kluba Al-Nasr, Simao Kutinjo. Prema Ronaldovim rečima, sastanak je održan „na zahtev trenera“, a dokument je potom „uručen treneru, kako je on i zatražio“. Ronaldo je rekao da je Jesusovo neispunjavanje dogovorenog na konferenciji za novinare predstavljalo „drugi put da je prekršio svoju reč datu… »
Kristijano Ronaldo izdao saopštenje posle napuštanja reprezentacije Portugalije
Danas pre 4 dana
Selektor Žorže Žezus se izjasnio o ovom slučaju, a ceo svet je čekao reakciju jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Ronaldo je povodom svega objavio podugačko saopšptenje na zvaničnom Instagram profilu. – Kao što sam obećao, odlučio sam da iznesem direktno, iz prvog lica, okolnosti koje su obeležile završnu fazu mog vremena u reprezentaciji. Posle Svetskog prvenstva 2026. godine pripremio sam pismo portugalskom narodu, koje i dalje čuvam, a u kojem se nalaze… »
Vesti dana »
Kišovit 11. oktobar, uz grmljavinu na jugu i istoku Srbije
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Napad Hutija na aerodrom u Rijadu: 12 mrtvih, 300 povređenih
Radio sto plus pre 32 minutajoš 32 povezane
Studenti u blokadi: Žalba Upravnom sudu zato što je RIK odbacio prigovore oko glasanja u inostranstvu
Nedeljnik pre 1 satjoš 9 povezanih
Slovenija danas glasa, Janša strepi od rezultata: Četiri referenduma kao test njegove vlasti
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih