Povezane vesti

Asmin Durdžić otkrio zašto nije uzeo Noru dok je Aneli u Eliti 10: Progovorio o DNK testu

Asmin Durdžić otkrio zašto nije uzeo Noru dok je Aneli u Eliti 10: Progovorio o DNK testu

Blic pre 4 dana
Asmin javno želi sreću Aneli i Filipu Caru, naglašavajući da su njihovi odnosi završeni pre više godina i da dete ne treba da se uvlači u rijaliti. Bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić je bez zadrške progovorio o odnosu sa ćerkom Norom, bivšim partnerkama Staniji Dobrojević i Maji Marinković, kao i o novoj vezi Aneli i Filipa Cara. Jedno od prvih pitanja u "Amidži šou" odnosilo se na odustajanje od DNK analize za ćerku Noru, koju je dobio u vanbračnoj zajednici… »
Asmin progovorio o DNK testu: Evo zbog čega nije uzeo Noru dok je Aneli u Eliti 10: "Njoj je stvarno tamo..."

Asmin progovorio o DNK testu: Evo zbog čega nije uzeo Noru dok je Aneli u Eliti 10: "Njoj je stvarno tamo..."

Telegraf pre 4 dana
On je sada progovorio o njihovom odnosu, o bivšim partnerkma Staniji Dobrojević i Maji Marinković ali i o novoj vezi Aneli Ahmić i Filipa Cara. Gostujući u Amidži šou dotakao se teme odustajanja od DNK analize za Noru, koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa Aneli Ahmić. — Naravno da sam odustao. To sam rekao u afektu, u svađama. Glupo je što sam uopšte izjavio tako nešto — priznao je Asmin Durdžić. Asmin je potom objasnio zbog čega malu Noru nije uzeo kod sebe dok… »
Maja Marinković ide na operaciju! Vade joj silikone iz zadnjice - za zahvat dala 5.000 evra

Maja Marinković ide na operaciju! Vade joj silikone iz zadnjice - za zahvat dala 5.000 evra

Telegraf pre 4 dana
Asmin je otkrio da je upoznao Maju u potpuno drugom svetlu u odnosu na to kako se predstavila tokom trajanja "Elite 9". - Sa Majom sam uvek zadovoljan, u rijalitiju je bilo tako kako je bilo, napolju je druga priča. Skroz je drugačija osoba u rijalitiju, ima dosta tih devojaka koje peckaju i prave smicalice - rekao je Asmin. - Meni je jača strana ljubomora, sve je to šou... Vrlo zanimljivo - rekla je Maja. Oni su, potom, odgovarali na pitanja u okviru rubrike… »
„VADIM IMPLANT IZ ZADNJICE“ Maja Marinković ide pod nož, šokirala izjavom o mesečnim troškovima: „Vraćam se na fabrička…

„VADIM IMPLANT IZ ZADNJICE“ Maja Marinković ide pod nož, šokirala izjavom o mesečnim troškovima: „Vraćam se na fabrička…

Svet & Skandal pre 4 dana
Iako su mnogi sumnjali u opstanak njihove veze van kamera, Asmin je istakao da je Maja u privatnom životu potpuno drugačija osoba nego u rijalitiju: – Sa Majom sam uvek zadovoljan, u rijalitiju je bilo tako kako je bilo, napolju je druga priča. Skroz druga osoba je u rijalitiju, ima dosta tih devojaka koje peckaju i prave smicalice – navao je Durdžić. Ipak, najveću pažnju publike privukla je Maja kada je govorila o svojim estetskim korekcijama. Ona je šokirala sve… »

Vesti dana »