Povezane vesti
Zoran Marjanović nije došao na suđenje: pretučen pred ročište, sudu dostavljena medicinska dokumentacija
Mondo pre 39 minuta
Podsetimo, Marjanović je pretučen u noći između subote i nedelje. Na ovom ročištu je trebalo da budu prikazani snimci sa kamera. Postupak protiv Zorana Marjanovića, koji od samog početka negira krivicu, vodi se ispočetka nakon što je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora. Odlukom suda, njemu je 3. oktobra prošle godine ukinut pritvor i on se sada brani sa slobode. Jelena Marjanović nestala je 2.… »
Zoran Marjanović ne napušta kuću nakon prebijanja! Odloženo mu suđenje nakon što se nije pojavio ni pred sudom
Kurir pre 20 minuta
Suđenje Zoranu Marjanoviću, kojem se pred Višim sudom u Beogradu ponovo sudi zbog optužbi da je ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, danas je odloženo jer okrivljeni nije došao u sudnicu, s obzirom na to da je nedavno zbog prebijanja završio u Urgentnom centru. - Marjanović je godinama pod lupom javnosti, kako zbog slučaja ubistva njegove žene, tako i zbog svega nakon toga. Tako je sada ponovo dospeo u centar zbivanja kada je pretučen, zbog čega se danas njje… »
Zoran Marjanović pretučen zbog ove žene! Zajedno došli u stan na Paliluli, pa nastao karambol: Ljubav ga skupo koštala! Novi…
Kurir pre 6 sati
Zoran je usled udarca pištoljem u glavu zadobio kontuziju mozga, a ostao je i bez zuba. Marjanović se tada oglasio za Kurir i dao kratku izjavu. - Ja sam obeležen, ja sam prodao kuću zbog svega... Namestili su mi u stanu na Karaburmi - bilo je sve što nam je uznemireni Zoran rekao. U međuvremenu je Zoran došao sebi, pa se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je demantovao naslove u medijima, pa čak i svoje reči. Zoran je potom naglasio da osobu koja ga je… »
Zoran Marjanović pretučen zbog 20 godina mlađe devojke? Demantovao da poznaje napadača, isplivali novi detalji
Mondo pre 5 sati
Zoran je usled udarca pištoljem u glavu zadobio kontuziju mozga, a ostao je i bez zuba. Marjanović se tada oglasio za Kurir i dao kratku izjavu. "Ja sam obeležen, ja sam prodao kuću zbog svega... Namestili su mi u stanu na Karaburmi", bilo je sve što je uznemireni Zoran rekao. U međuvremenu je Zoran došao sebi, pa se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je demantovao naslove u medijima, pa čak i svoje reči. Zoran je potom naglasio da osobu koja ga je napala ne… »
Vesti dana »
RHMZ najavio promenu vremena: Kiša od sutra uveče, lokalni pljuskovi do ponedeljka
N1 Info pre 49 minutajoš 33 povezane
Kos: EU bi do 2030. godine mogla da dobije dve ili tri nove članice, Srbija će morati da uradi više
RTS pre 14 minutajoš 23 povezane