Povezane vesti

„Htela je da me pusti da odem, da ovo bude poslednji put“: Velika ispovest Saše o Silvijinoj borbi za potomstvo

„Htela je da me pusti da odem, da ovo bude poslednji put“: Velika ispovest Saše o Silvijinoj borbi za potomstvo

Telegraf pre 24 sata
U emotivnoj ispovesti Saša je otvoreno govorio o prvim momentima sa bebama, teškim odlukama tokom procesa vantelesne oplodnje, ali i neizmernoj ljubavi i podršci koju gaji prema svojoj supruzi. ​Na samom početku razgovora, Stamenković je otkrio kako se osećaju novopečena majka i bebe, ali i zbog čega je morao ubrzo da ih napusti i vrati se obavezama. - Hvala vam puno na čestitkama, Silvija je dobro i mislim da je to najbitnije, kad je mama dobro i deca će biti… »
"Htela je da me pusti da odem, da ovo bude poslednji put": Velika ispovest muža Silvije Nedeljković o dugogodišnjoj borbi za…

"Htela je da me pusti da odem, da ovo bude poslednji put": Velika ispovest muža Silvije Nedeljković o dugogodišnjoj borbi za…

Nova pre 22 sata
Srećna porodica je sada u Beogradu, a Saša zbog svojih profesionalnih obaveza sada često mora da odlazi u Čačak. Golman je sada opisao kako je izgledao njegov prvi susret sa blizancima. "Neverovatan osećaj, nikad se brže nisam 'zaljubio'. Ja sam zaljubljive prirode, ali se nikad brže nisam zaljubio u svom životu, nego kad sam prvi put ugledao njih. Inače se plašim da uzimam bebe u ruke, sa starijom decom svi u mom okruženju znaju da pravim haos. Mlađu decu… »
"Htela je da me pusti da odem, da ovo bude poslednji put" Velika ispovest muža Silvije Nedeljković o 17 godina borbe za…

"Htela je da me pusti da odem, da ovo bude poslednji put" Velika ispovest muža Silvije Nedeljković o 17 godina borbe za…

Blic pre 24 sata
Saša je opisao emotivan trenutak kada je prvi put uzeo svoju decu u ruke i izrazio veliku ljubav prema njima. Nakon što su pevačica Silvija Nedeljković i fudbalski golman Saša Stamenković posle čak 17 godina iscrpljujuće borbe za potomstvo dobili blizance, ponosni otac je otvoreno progovorio o svim teškim odlukama, molitvama i neizmernoj ljubavi. Silvija Nedeljković je na svet donela devojčicu i dečaka, a porodica se trenutno nalazi u Beogradu, dok je Saša zbog… »
Silvija se porađala, a on otišao u manastir da se moli! Velika ispovest Saše o Silvijinoj borbi za potomstvo: Htela je da me…

Silvija se porađala, a on otišao u manastir da se moli! Velika ispovest Saše o Silvijinoj borbi za potomstvo: Htela je da me…

Kurir pre 24 sata
U emotivnoj ispovesti Saša je otvoreno govorio o prvim momentima sa bebama, teškim odlukama tokom procesa vantelesne oplodnje, ali i neizmernoj ljubavi i podršci koju gaji prema svojoj supruzi. Stamenković je otkrio kako se osećaju novopečena majka i bebe, ali i zbog čega je morao ubrzo da ih napusti i vrati se obavezama. - Hvala vam puno na čestitkama, Silvija je dobro i mislim da je to najbitnije, kad je mama dobro i deca će biti dobro. Trenutno su kod kuće u… »

Vesti dana »